O Varecha.sk

Nedostávam denné recepty

abend - bez fotkyabend, 3. marca 2011

Váž. redakcia Varechy, neviem čo som si pobabrala, ale už dva dni t.j. 2.a3.3 som nedostala od vás recepty, doposiaľ mi prichádzali pravidelne. Prosím o radu čo urobiť , aby mi recepty opäť prichádzali.Ďakujem za odpoveď.

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Recepty sa odosielajú každý deň, pokiaľ vám neprišli, pravdepodobne je chyba vo vašej schránke. Neviem či používate nejaký e-mailový portál, kde si pozeráte poštu, alebo program. Nemáte tam niečo ako "kôš", "spam", "spamový kôš", "junk mail" alebo niečo také? Niektoré servery totiž "pravideľne a často sa opakujúce emaily" identifikujú ako spam = reklamu, a omylom takéto e-maily vymazávajú alebo presúvajú do rubrík ako "Kôš", "Spam", "Spamový kôš" či "Reklamné emaily" a podobne...

Skontrolujte si, či to váš program/e-mailový server nezaraďuje tam.

Žiaľ my vo Vareche to ovplyvniť nevieme :-((
elantra
@abend : isto budu v spame, tiez som si tam nasla suhrn za posledne dva dni. staci, ked oznacis ze to nie je spam (aspon na gmaili je taka funkcia) a uz sa to nebude opakovat
evanaaa
Aj mne sa to niekedy zobrazí ako Spam, tak si to pozriem odtiaľ, tiž mi neprišlo 2 a 3-ho, teraz ale mám aj 3-ho, len druhého nie, ale nevadí, aj tak si to pozriem na Receptoch.
abend
tomas, ďakujem za odpoveď,nič z toho čo uvádzate vo vašej odpovedi nemám v mojom serveri, doposiaľ to fungovalo bez problémov, dnes mi už recepty z Varechy prišli.
abend
evanaaa ďakujem za radu, určite to v budúcnosti budem hľadať v spamoch, dnes som už recepty dostala.