Rôzne

Narodeniny .

ancicka - fotkaancicka, 30. septembra 2011

Zajtra Varecha.sk,oslavuje svoje druhé narodeniny.Prajem jej veľa ,veľa krásnych receptov a dlhé ,dlhé trvanie.

@zareaguj


Diskusia k téme

huck
Ked sa už dnes zahajili 2. narodeninove oslavy našej Varechy, tak sa aj ja s radostou pripajam s gratulaciou a prianim, aby nam Varecha i dalej sprijemnovala a obohacovala každodenny život s množstvom vynikajucich receptov, rad, diskusii a zažitkov,
aby ako doteraz ešte dlho, dlho uspešne spajala ludi prijatelstvom ktore tu vlada medzi varechačmi. Happy birthday mila Varecha !!!!!! :)
tinca
v podstate je "Varecha" ešte malé dieťa, ale veľmi rýchlo sa vyvíja a napreduje. Má za sebou veľa úspechov a preto jej zaželajme nech rýchlo dospieva a nech nám "varecháčom" je tu pre radosť.:)
elisticka
jeeeeeeeeej blahoželám "mojmu dvojčaťu" oslavime to spolu:-))
jurovic6
Vsetko najlepsie Varecha...mame ta vsetci velmi radi...:)
sneica
prajem vsetko dobre Varecha...vela varechacov plnych kreativity a fantazie...a este viac receptikov,....ako pise tinca - nech si nam tu pre radost...
pivonka
Všetko najlepšie Vareche a všetkým Varecháčom, nech sa darí aspoň tak dobre, ako doteraz.
ketty3811
Aj ja prajem Vareche všetko najlepšie,veľa nových varecháčov a veľa super receptov.A zdá sa mi,že aj @elisticka má narodeniny?(aspoň tak som to pochopila z jej príspevku),tak prajem aj jej všetko najlepšie.:-))
hviezdickaz
Aj moj manzel zajtra oslavuje narodeniny :-) Takze oslavovat budeme spolu aj s nasou " vareskou " ... Vsetko najlepsie :-) Nech nam to vsetkym dobre " vari " ,a nech aj nadalej napreduje tym spravnym smerom :-)
hubarka35
I ja sa pripájam k gratulácii a prajem vela vela úspechov,vela vela receptíkov...ste super všetci...a milá Vareška spríjemnuj nám každodenný život ešte aspon 100rokov.....
michsamant
Prajem pekne 2. vyrocie a vsetko najlepsie prajem hlavne tym, co Varechu priviedli na svet. Nech sa aj nadalej dari :)
altyn
To sú len dva roky? Mne sa zdá podľa počtu receptov, diskusií a zážitkov, že je tu naša VARECHA odjakživa... :-)))Samozrejme sa aj ja s radosťou pripájam ku gratuláciám a dúfam že tu VARECHA bude naveky, aby som raz mohol ukázať svojim vnúčatám kde som sa inšpiroval vo varení a vďaka čomu sú obedy od "dedka" také dobré. A ďakujem všetkým "adminom" že majú s nami trpezlivosť a že majú túto stránku radi. (Inak by nebola taká dobrá, ako je... ) :-))))))))
diabambulka
aj ja sa chcem pripojiť ku gratulantom a prajem Vareche všetko len to naj naj naj :-)))
3sandra3
tiež sa pripájam a prajem Vareche a jej teamu veľa, veľa úspechov
akeber
varecha spája veľa ludí , za dva roky je nás tu dosť....... a koľko nás tu bude keď sa k tej dvojke pridá nula .........ja verím že sa raz pridá :-) a bude nás tu ešte viac...preto prajem tvorcom a celému tímu varechy všetko len to najnaj... :-)
babidka
Blahozelam Vareche a najma nam varechacom , ze sa nam Varecha narodila a je nasa uzitocna , mila, vesela spolocnicka :-))))
havino
blahoželám a prajem len to naj, vyrastaj nám do krásy varecha
klaura
už sú to dva roky ???
Pripájam sa aj ja k zástupu gratulantov a prajem Vareche i jej tvorcom pevné zdravie, pevné nervy s nami, veľa úspechov a ešte viacej krásnych a dobrých receptov ...
hubata
Živióoo, živióóó, živióóóóó všetkým čo majú zásluhu na tom, že Varecha rastie do krásy.
evusik
nech tu na Vareche okrem dobrých receptov stretávame len samých dobrých ľudí :-)
zemo
Práve má Varecha dva roky a 35 minút. Tak sa držte!
kuchticka
Ja tiez blahozelam Vareche, jej tvorcom a vam vsetkym VARECHACOM, co sa snazite davat stale dobre recepty, rady a vtipne zazitky, ktore nas rozveseluju. Vdaka vam za vasu snahu, mam vas vsetkych rada. :-)))
babinka
blahozelam Vareche - a jej tvorcom aj prispievatelom - je to stranka, ktoru nevynecham a viem pri nej sediet, a sediet...vlastne lezat a lezat :)))
violetacamorova
Blahoželám Varecha ku skvelej a veľmi užitočnej stránke na internete pre všetkých kuchteniachtivých a želám naďalej veľa a veľa dobrých nových nápadov a aj verných prispievateľov!!!!!
evas13
Vareche prajem do ďalších rokov najlepšie recepty a všetko najlepšie.:
aroooo
ďakujem všetkým tvorcom varechy za jej existenciu, je to moja každodenná spoločníčka, ktorá poučí, zabaví a mne veľmi spríjemní dni hlavne teraz, keď som nezamestnaná. Prajem veľa tvorivých nápadov do budúcnosti a nám varecháčom veľa dobrých receptov,diskusií a zážitkov z rôznych oblastí od cestovania,osobné, záhradkárske,vybavenia kuchýň, poznávania nárečí, veselých historiek, vtipov, priateľstvá...no skrátka chodím sem rada a ďakujem
sovka62
V prvom rade veľmi pekne ďakujem redakčnému kolektívu za prácu, ktorú za dva roky pre nás vykonali. Ďakujem aj našim vareškuľkám a vareškuľkom za všetko, čo som sa od registrácie naučila a nemám na mysli len varenie, ale aj používanie počítača, pridávanie fotografií, kopec užitočných rád. Srdečne blahoželám a do ďalších rokov (verím, že ich bude veeeeeľa), želám všetko najlepšie.
bibia1
krásne narodeniny, Vareche, všetkým, ktorý sa podieľajú na jej nonstom fungovaní, nám, že varíme, fotíme, pridávame - takže chyťte čaše a hromadné Na zdravie! Všetko najlepšie. :)
1x berta
helca103
samozrejme treba poblahoželať všetkým , redakcii za prácu a ochotu pomôcť ,prispievateľom za krásne a chutné recepty aby sme mali z čoho vyberať. Od kedy som na vareche stala zo mňa závisláčka na internete. Objavila som tu recepty na ktoré som už zabudla ale aj mnoho nových ktoré sa stali súčastou mojej kuchyne. Takže blahoželanie patrí všetkým čo tvoríme varechu tak či onak ..... ŽIVIOOOOOOOOO
bozulka
A čo mám zaželať ja?S Varechou som viac než spokojná a preto si želám : Ostaň s nami na večné časy...pre našu radosť,potešenie aj poučenie!!!