Pekný večer prajem, rád by som sa poradil : čím je možné nahradiť
zápražku v polievke ? Počul som o zahustení polievky nastrúhaným
surovým zemiakom alebo zeleninou - neuškodí to ale chuti polievky ?
Za odpovede vopred ďakujem :))
Pekný večer prajem, rád by som sa poradil : čím je možné nahradiť
zápražku v polievke ? Počul som o zahustení polievky nastrúhaným
surovým zemiakom alebo zeleninou - neuškodí to ale chuti polievky ?
Za odpovede vopred ďakujem :))
2. Môže sa časť zeleniny v polievke rozmixovať a touto kašou zahustíš polievku.
Ked sa rozhodnes varit moderne , tak ako pisu rozmixujes zeleninu alebo pridas solamyl,maizenu ci ryzovu muku a jasne ze zmenis chut.
Ked si profik a nechces vykrmovat zakaznikov zbytocnym mnozstvom kalorii je vela zahustovacich ( prirodnych) nahrad bez toho aby sa zmenila chut klasickeho receptu, take daco podobne ako ked v studenej kuchyni pridavas zelatinu.
www.cookingissues.com/primers/hydrocolloids-primer/...
Okrem zemiaku aj zeleninu. Robím to v lete ked je horúco a ked je ozaj
zápražka ťažká.