Rôzne

Mýlna informácia... o ktorej som nevedela.

tatranka - fotkatatranka, 3. augusta 2012

Ani neviem,ako by som mala začať.V prvom rade,sa chcem ospravedlniť za to,čo som nespôsobila a za omyl.
Na diskusii bola výzva na moju adresu,že mám 29.VII.narodeniny.Veľa mojich imaginárnych priateliek na túto výzvu reagovalo a zaslalo mi krásne blahoželania.
No ja oslavujem v inom termíne narodeniny a v tento deň mám meniny.Na diskusii sa zúčastním málokedy a nemala som dôvod tam ani nakuknúť.
V čase tohto dátumu som bola na dovolenke,takže som nemohla na nedorozumenie reagovať.
Bola som upozornená poštou na mojom recepte @3sandra3 spriaznenou varecháčkou,že nereagujem na blahopriania.Za čo jej veľmi pekne ďakujem.
Takto vyzerám ako človek,ktorý nevie čo sa patrí.
Mrzí ma to veľmi.No informácia bola daná nesprávne.
Ešte ráz by som chcela všetkým gratulantom poďakovať.
Ja len toľko na vysvetlenie. Mrzí ma to,no dúfam,že sa na mňa nenahneváte,za toto neskoré vysvetlenie.
@3sandra3 ,ešte ráz veľmi pekne ďakujem za upozornenie.
Myslím,že si príliš vážim priazeň varecháčov,aby som to nechala bez povšimnutia.

Pozdravujem všetkých Tatranka.

@zareaguj


Diskusia k téme

arasidka
Milá tatranka,
ja sa ti musím ospravedlniť, že som si to nevšimla, tak aby som to napravila - tak aj ja sa pripájam k tvojím n a r o d e n i n á m a hoci oneskorene, i tak Ti blahoželám všetko dobré :)))))
hi hi , cmuk
sovka62
A mne aj bolo divné, že by si mala narodeniny a meniny v jeden deň, ale kedysi sa vraj práve tak mená vyberali, svokra hovorievala, že dieťa si meno "prinieslo" na svet so sebou. No čo už, lepšie dostať blahoželanie v nesprávnom čase ako vôbec, takže napriek všetkému ešte raz všetko najlepšie.
tatranka
Dievčatá ani neviete,aká som rada,že ste sa nad tento omyl a akože moju nevšímavosť na vaše krásne gratulácie povzniesli.
Ďakujem,ďakujem........ďakujem.!!!!
vierik
Martuška to vôbec nevadí,tiež mi to bolo divné.Daj vedieť kedy budeš mať naozaj a zablahoželám Ti ešte raz...:-)))
helca103
ved september je už za rohom budeš s nami oslavovať ešte raz....a ten ,,omyl" to je v poriadku,ked si neopovedala mysleli sme že si na dovolenke lebo inak reaguješ na všetko.... aspoň vieš,že na teba myslíme :-)
huck
Ja som, síce medzi tými pomýlenými gratulantami nebola, ale celá príhodička s tvojimi predčasnymi narodeninami sa mi javi ako veľmi milá a sympatická. Milá @tatranka , ber to ako generálnu probu pred hlavným "nástupom" :) To je len dôkaz, že si tu obľubená ..... A, aby som nezabudla - aj ja sa pripájam k ostatným na generálke s prianim všetkého len najlepšieho :)

tatranka
@heca103 , @huck teším sa,že to beriete s tej optimisticke stránky a že ma uspokujete.Verte,že ma to trápilo.Nerada by som bola,aby si niekto myslel,že som tieto krásne blahoželania odignorovala.Teším sa z priazne varecháčov.Teraz v poslednej dobe je mojich receptov málo,ale tu sú také krásne recepty od varecháčov,že už len málokedy mám niečo nové a pekné,čo by som vám ponúkla.
No budem sa snažiť.Ďakujem.
zdezda
chi-chi-chi, no a čo? mne už bolo povedané, že po 50. sa má každý deň sláviť, ak ho v zdraví prežiješ:-) no a v septembri si to môžeš prečítať opäť, z archívu našej varechy, milá @tatranka :-)
redakcia
Komentár od @pusta : @tatranka milá, som veľmi rada, že si naspäť. chýbala si nielen Ty sama, ale aj tvoje krásne receptíky. len som dúfala, že si na dovolenke a ok, vitaj späť!
sladkacokolada
@tatranka aj ja som Ti chcela ten link podsunuť, aby si mala radasosť, keď si nereagovala:-)))) a ono to takto dopadlo...tak nabudúce to snáď víde:-)
risko74
mila pani Tatranka,vy si zasluzite aby ste mali narodky kazdy den!!za tie recepty co sem davate tak klobuk dole!!vela zdravia a pohody praje risko74