Rôzne

Miro z Hypernovy, opité rezne, ďakujem.

hubice - bez fotkyhubice, 20. februára 2012

Náhodné oslovenie v nákupnom centre, kde som sľúbil, že sem napíšem, zatiaľ len toľko. - Hypernove-

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
A vieš, že tuším, kto ťa náhodne oslovil? Lebo len jedna autorka sem pridala opité rezne (pre mňa nezabudnuteľné, ako vidíš).
sylvinka
no veru aj ja to tuším,skutočne nezabudnuteľné rezne,pre mňa najlepšie :-))
cistinka
Nezabudnuteľné rezne? Podľa mňa pre Mira asi nezabudnuteľné náhodné stretnutie :-)
jerica
@hubice Ďakujem, že ste nezabudol a prihlásil sa na tak perfektnú stánku s vynikajúcimi kuchtičkam a aby sme nezabudli aj na gurmánov,šikovných chlapcov s varechou a "varechami" v ruke:-)
Pozdravujem , dúfam že ste našiel recept pre vás ked ste ma oslovil : " načo sa dá použiť fenikel " nasmerovala som vás na stránku kde si určite nájdete ten správny recept kde sa s feniklom stretnete.No ako poznávacie znamenie , bol samozrejme recept na opité rezne,aby ste boli vlastne v obraze.
@sovka62 , @sylvinka , @cistinka , celkom milé:-)
evanaaa
Ach, @jerica , ty si získala pre Varechu nového člena osobne, náhodou? Veríš, že ja mám mnohokrát chuť pri určitých situáciách a príležitostiach tiež povedať náhodnému človeku, ktorý si pýta radu, aelbo aj takému, čo ho poznám . akm máte PC, skúste si pozrieť výnimočnú stránku - Varechu. Tam sa veľa dozviete aj naučíte.
jerica
@evanaaa vieš že s tým nemám problém, aj dnes ked som bola v banke,ako tak medzi rečou si povieme aj nie len o tom čo sme robili, ale aj pár slov prehodíme k životu a tak sa vlúdi do rozhovoru aj varenie,pritom ked je druhá strana otvorená vypočuť ťa ,stačí málo a pritom sa teším ja aj tá osoba s ktorou prehodíš pár viet , tak pre každého dobrou témou , ako je varenie alebo spojenie s dobrým jedlom. Čo povieš @sylvinka ?
sylvinka
Svätú pravdu máš Jarka,a je (apoň pre mňa) veľmi fajn,keď niekto prehodí zopár slov aj o niečom inom...a ja som veľmi rada,že ťa poznám! cmuk :-))
zuzik01
tak to som rada, ze nie som sama s diagnozou "varecha" :-D niekedy si pripadam, ze si o mne ludia myslia, ze som blazon, ked sa ich pytam, ci poznaju varechu... v kazdom pripade robim vareche len dobru reklamu, ved aj mne mnohokrat "pomohla".
Inac @jerica tvoj chlebik bez miesenia ma absolutne skvele ohlasy a robim ti veeeeeeelku reklamu. Uz ho po mne piekla aj mamka, aj kamaratka na Slovensku a najnovsie sa nan chysta kamaratka na Cypre. Predsa len cerstvy chrumkavy chlebik je to najlepsie na svete ;-)
jerica
@zuzik01 si zlatá,neviem, ale už som písala ako je dobre mať aj foto nick, v Bojniciach ma tiež oslovila milá pani že jej niekoho pripomínam,hned si nevedela spomenúť, pátrali sme odkial, škola? bydlisko, mladosť? a tu zrazu, išli sme na istotu , bola to varecha . A tak boli sme doma , je to úžasné ako sa svet zmenšuje.
braxi
jerica, tvoj vnuk a moja vnučka sa majú radi...a Teba poznám cez varechu...je to fajn...:o)
jerica
@braxi ako dobre že poznám Lilinu osobne a jej babku virtuálne , teším sa, že si našiel také slušné a milé dievča. Pozdravujem ťa hoc len virtuálne.