Nápoje

Mate doma niekto soda stream, co pijete nealko???

vicianica - fotkavicianica, 7. decembra 2012

vase skusenosti so soda stream a vasa volba pitia nealko napojov vas a vasej rodiny, odporucili by ste to pre rodinu?? rozhodujeme sa s manzelom o kupe k vianociam, inak kupujeme mineralky...

@zareaguj


Diskusia k téme

fridecanka
Vicianica my tiež uvažujeme o kupe,nemám žiadne skušenosti,zaujímavý príspevok do diskuzie,vdaka.Videla som reklamu ako môžeme pomôct prírode od plastou.Napište skušenosti VARECHáRI.
evaann
Myslim,ze Soda stream uz obehla cely svet a tak hovorime o tom istom produkte :) Moj muz ma rad silnu sodu a preto si kupil tento vyrobnik sody.Z jednej bomby vyjde okolo 60 litrov,co je cenove o polovicu lacnejsie,nez kupovana soda,silu napoja si mozeme regulovat ako chceme.Odpada starost o flase,sme spokojni,odporucam...
používateľ nemá avatar
yva
yva
neviem ako sodastream, ja som kúpila český výrobok - Českú sodu, a nebola som spokojná. Prvýkrát mi reklamáciu uznali, niečo dotiahli a potom mi dvakrát tvrdili (dokonca podľa znaleckého posudku), že je to v poriadku a nemohla som sa domôcť vrátenia peňazí.. Sóda bola mimoriadne slabá, akoby vyprchaná. Ak taká sóda má byť norma, tak podľa svojich skúseností neodporúčam. Nechala som im ju v predajni (Kinekus), lebo fakt to bolo nepoužiteľné. Snáď sodastream bude lepší.
fuxi
Dobry my mame doma sodastrem uz pomaly rok sme spokojny jak pani predomnou pisala vyrobite asi 60-80l sody podla toho aku silnu chcete ja pouzivam aj syrupy od sodastrem ale neusia byt davam aj normalne tie kvalitnejsie trebars jupi citron a meta pripomina mi to mochyto ale zviknem kupit aj sumienky Bolero na liter sody dam asi pol kavovej lyzicky je to velmi dobre odporucam vyskusat sirupy aj sumienku davam az do hotovej sody nesmie sa to dat skor
vivuska
Pekný deň prajem :) soda stream mame doma tri roky a sme spokojny.Konecne netreba vláčiť fľaše s obchodu a soda zo soda streamu je viac bublinkova a aj chutnejšia (teda pokial si zvolíte pri výrobe že ju chcete mať sýtejšiu) Bombička vydrží ozaj dlho,vyplatí sa to aj s ekonomického hľadiska.


hubata
Ak pijete minerálky, tak so sóda stream budete piť umeliny .........

Ako vidím tu si niektorí sóda stream mýlia s minerálkami čo vyvierajú z hlbín zeme.
sovka62
Máme SodaStream dva roky a sme veľmi spokojní. Funguje bezchybne, sóda má bubliniek toľko koľko chcete a bombička vydrží tak cca na 70 litrov. Nepijeme žiadne sladké nápoje, takže ani sirupy Sodastream, ani žiadne iné nepotrebujeme.
@hubata , nepijeme umeliny, pijeme "vodovodu" (tak ju kedysi nazvala moja malá vnučka) a áno, občas z liečebných dôvodov kúpime i minerálky, ale nemyslím si, že pre zdravie je nutné piť ich denne a výlučne. Čistá pitná voda (a my zatiaľ máme šťastie, že jej máme k dispozícii koľko si len zmyslíme) je podľa mňa najzdravšia. A kto má rád bublinky ako my, preženie ju cez SodaStream a nemusí sa otravovať s PET fľašami a znečisťovať životné prostredie.
julica
Pijem vodu, bublinky zdraviu neprospievajú. a minerálky tiež ni eje dobré piť stále.
vicianica
my pijeme mineralky, ja nemusim, bublinky mi nerobia na hrdlo, ale najradsej pijem vodu z vodovodu, aj ked niektori moji kolegovia, maju filtrovacie konvice, nejako ma to nepresvedcilo pit destilovanu vodu a tak to striedame s cajom, kavou a vodou s cerstvymi stavami a kupenymi dzusmi a stavami, ale najde sa aj sirup, manzel miluje tonic a to by chcel vyskusat, bohuzial presviedcat niekoho o tom, aby zil a jedol len zdrave veci je boj s veternymi mlynmi, tak som to vzdala a volim zlatu strednu cestu, dakujem za nazory...
vicianica
mineralky nie su tak isto zdrave, koli bakteriam a trvanlivosti ich ozaruju a tak putuju do obchodov, kde stoja a stoja v skladoch a plastovych flasiach vonku tiez netreba mat mylnu predstavu o mineraloch co obsahuju a ze vyvieraju v hlbinach zeme a su vynimocne zdrave...
hviezdickaz
Ahoj,my mame tiez uz vyse dvoch rokov doma sodastream, a ja si myslim,ze to bola naozaj dobra kupa. Co sa tyka bubliniek, mozes si spravit vodu jemne perlivu ci poriadne perlivu ak chces... kazdemu podla lubovole... asi zo tri krat sme si kupili sirup,hlavne kvoli oslavam, ale inak ju pijeme len bez sirupu. Samozrejme,striedame to s cajikmi, nepijeme tuto vodu nonstop. Bombicka nam vzdy vydrzi minimalne tych 80 l, a obrovske plus je,ze nevlacim flase z obchodu domov ... :)
evicka63
máme ho doma tiež a teraz uvažujeme, že kúpime ďalší dizajnovo krajší si domov a tento starší dáme na chalupu. Sme spokojní a slúži už okolo roka a pol ..... :)
evanaaa
Ani ja nepijem bublinky a manžel, ak pije minerálku tak len jemne sýtenú a aj tú nechá trochu vyprchať, mali sme stroj na sódu ale sme ho darovali. Ale ten, kto má sódu rád si možno ten výrobník pochvaluje.
@vicianica , tá filtračná konvica je výborná, tiež som si ju asi pred mesiacom kúpila a pijem čistú vodu bez prímesí, čo je hlavnme vidieť na varnej konvici, ktorú som už po týždni musela odvápňovať, alebo aj kávovar, to nie je destilovaná voda, destilácia a filtrácia je rozdiel.
domci4
:) Máme soda stream, je to super vecička, aj tie sirupy :) odporúčam kúpiť :)
dorenika
doma na slovensku som pila vodu z vodovodu,tuna ostrove kde len mesto ma viac obyvatelov ako nasa krasna krajina je to nemyslitelne a pijem balenu vodu (evian alebo vital na slovensku je okolo evianu zbytocny hunbuk tu patri medzi stredne drahe vody ked zobereme do uvahy ze najlacnejsie su tie tesco a pod.) alebo caje bylinkove alebo ovocne