Zdravá výživa
Máte chuť na geneticky modifikovanú kukuricu? Ak áno, neotvárajte!
Diskusie
- Mijaita: Co dnes vaříte? Február 2023 (25. díl) 10 najnovší komentár včera 10:45
- Mijaita: Snídání v únoru 2023 (2) 8 najnovší komentár včera 11:52
- Janamaria: Stará verzia Varechy 47 najnovší komentár 1. februára 2023
- 33kika33: Pomoc s kuchynským robotom s indukciou 0 zatiaľ bez komentárov
- Lidka1: Prasknuté duté laskonky 15 najnovší komentár 22. januára 2023
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 167 najnovší komentár včera 12:58
- Mijaita: Snídání v únoru 2023 (2) 8 najnovší komentár včera 11:52
- Mijaita: Co dnes vaříte? Február 2023 (25. díl) 10 najnovší komentár včera 10:45
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2023 (24. díl) 352 najnovší komentár včera 05:28
- Janamaria: Stará verzia Varechy 47 najnovší komentár 1. februára 2023
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2023 (24. díl) 72 najnovší komentár včera 05:28
- Janamaria: Stará verzia Varechy 47 najnovší komentár 1. februára 2023
- Mijaita: Snídání v lednu 2023 (1) 16 najnovší komentár 31. januára 2023
- Mijaita: Co dnes vaříte? Február 2023 (25. díl) 10 najnovší komentár včera 10:45
- Mijaita: Snídání v únoru 2023 (2) 8 najnovší komentár včera 11:52
Zážitky
- Smejkad: Omáčka bez múky 6 najnovší komentár 30. júla 2022
- Ryzasos: Ako skladovať ryžu? 8 najnovší komentár 25. januára 2023
- Pivonka: Halušky 13 najnovší komentár 18. januára 2022
- Ryzasos: Ako skladovať ryžu? 8 najnovší komentár 25. januára 2023
- Stefanm: Letmá spomienka na konce leta . 20 najnovší komentár 6. januára 2023
- Voz12: Moja prvá konzumácia kus-kusu. 14 najnovší komentár 3. januára 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
11x treska bez tresky: Vyskúšajte lacnejšie varianty obľúbenej pochúťky. Budete prekvapení, z čoho sa dá urobiť
-
Voňavé, chrumkavé, pocukrované: 10x fánky, ktoré nebudete vedieť prestať jesť
-
Večera z woku: Pražená ryža ako z čínskeho bistra. Ukážeme vám, ako si ju doma urobiť
-
Jednoduché pečenie: Žiadne miesenie, kysnutie ani vaľkanie. 10x sypané mrveničkové koláče
-
Oplatí sa dodržať: 10 krokov, ktoré privedú vaše nedeľné rezne k dokonalosti
-
TOP 15 videoreceptov: Naučia vás urobiť pizzu, rožky aj knedľu. Ale kráľom januárových videí je jeden úžasný dezert
-
Do zásoby: 5 spôsobov, ako uchovať vylúpané vlašské orechy
napriek tomu, ze s obsahom suhlasim, neverim, ze nieco poriesi
na Slovensku je to tak...
www.gmo-compass.org/eng/grocery_shopping/crops/20.sugar_bee...
www.velkaepocha.sk/2014022621918/Krmivo-pro-drubez-bez-GMO...
GMO je daco uplne ine, nie je to step. drevin ani vyberanie vajicok na kurcata tej naj nosnice, ani nechanie na sadenie tej nakrajsej fazule.....
@frezia68 , mas pech..tak to je..same svindle..a my im to (s prepacenim)zereme :o
Chapem moralne vyhrady @paplosky . Ale cudujem sa ludom , ze dokazu uverit vsetko o "polskom hyenyzme" a uz vobec neberu do uvahy to , ze take iste praktiky /mozno moralne este horsie/ pouzivaju voci nam nemecke,holandske ci rakuske potravinnarske retazce ci lepsie povedane obchodnici .
@pacik , nie je to o tom kolko ludi zije na planete , nasa maticka zem nas uzivi..tu ide o nenasytnost kapitalu ..taka svetova banka predlzena ruka neokolonialzmu ma toho na svedomi tolko ze az.. v egypte prakticky zmizla najkvalitnejsia bavlna na svete, sudan ak by tam neriadila cierna ruka kolonialzmu by bola najprosperucejsia krajina na svete, urcite si este pamatas ucivo zo skoly- irak koliska ludstva atd, atd,..a netreba chodit daleko.. u nas doma, nemame armadu, nemame polnohospodarstvo, nemame nase tovarne, nemame nic...nic..ale mame znacky a potraviny zo zapadu veru..to co sa vyraba a dodava pre nas trh....skoda reci, len boli srdce cloveka..pa
Ja mám v tomto pocit bezmocnosti. Čo sú GMO viem, ale bojím sa, že s tým už nepohneme. Na to sme
Ja mám v tomto pocit bezmocnosti. Čo sú GMO viem, ale bojím sa, že s tým už nepohneme. Na to sme
@pacik vystihla si svojim posledným krátkym komentom všetko.