Chcem vas poprosit, mate niekto skusenosti s uzivanim tabliet Kurkuma medosan,ucinok na klby? Dakujem .
@zareagujDiskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 124 najnovší komentár včera 21:12
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 124 najnovší komentár včera 21:12
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 124 najnovší komentár včera 21:12
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 46 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Domáce kváskové tortilly +video
-
Tyčinky z dubajskej čokolády
-
Kačka pečená na zemiakoch a batatoch +fotopostup
-
Jemná krémová pórová polievka s krutónmi +fotopostup
-
Koláčiky z lístkového cesta s fetou, so špargľou a s parmskou šunkou
-
Orechová roláda s mandľovým krémom
-
Niva cestoviny so slaninkou a s kukuricou
-
Pečená krkovička - nebíčko v papuľke +fotopostup
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Mäkučká krkovička v lahodnej omáčke +video
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Ako uvariť hovädzí vývar +video
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Najobľúbenejšie recepty: Španielsky vtáčik, obrátené rezne aj sviečková na smotane. 10x nedeľná klasika z hovädzieho mäsa
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
a neviem ci prave to pomaha, ale napriek tomu ze mam artrozu a dlhorocne problemy s kolenami, zvladam toho pomerne dost bez bolesti. Tiez som si toho najprv viac precitala kym som sa rozhodla prave pre tento produkt. Este pozriem na tie Gabrieline. Mozno su v zahranici lepsie, ale uprednostnujem slovenske e-shopy
-ja zas mam radsej zahranicne firmy najma kanadske a USA ...nedavaju tolko vselijakych a zbytocnych "nosičov"do pripravkov... a je tam kontrola (u nas nie je)... Aj nase e-shopy ponukaju ich vyrobky, ale su velmi drahe...ked si kupis priamo v USA, vyjdu Ta neporovnatelne lacnejsie
a co prepravne naklady, nie su prilis vysoke? Vies mi odporucit link na nejaky obchod, ktory vyuzivas?
uk.iherb.com/c/healthy-home...
prepravne naklady su od 3,50-4,50€...niekedy su aj zadarmo...ked objednavas castejsie, davaju rozne zlavy
ak chces bez colnice-cize bez DPH, tak musis objednat do 22€
keby si si objednala nad 22€, ide balik na colnicu a zaplatis DPH...ale aj tak je to lacnejsie ako u nas kupene...tusim nad 150€ sa plati aj clo
pride to v priemere za 10 dni...niekedy to trva trochu viac...niekedy aj menej
@Gabriele , myslim,ze nie je problem dat aj nazov lieku..fakt uz neviem,kam a na koho sa obratit, operaciu mi neodporucaju, brala som serum z vlastnej krvi a okrem tensej penazenky ziadny efekt.
Tak rada by som vyskusala tu Kurkumu.
tak dobre...dam nazov pripravku
Jamieson BodyGUARD™ Anti-Inflammatory
myslim si, ze pomoze viacerym ...okrem artritidy a artrozy zabera kurkumin na siroku skalu ochoreni...napr.vysoky cholesterol...problemy s prostatou...neurologicke, kolitida, helicobacter pylori, diabetes, niektore druhy rakoviny, alzheimer atd. ...na tieto a este ine choroby sa robili aj klinicke skusky, ktore potvrdili vysoku ucinnost kurkuminu
Zaujimave video , pre tych co ovládajú angličtinu .Kurkuma ( Turmeric )môže pomôcť , ale aj uškodiť . Podla toho co som sa docitala, najúčinnejší je v prášku v kombinacii s čiernym korením a tukom ( napr.olivový olej , avokado) ak su konzumovane s jedlom .Tabletky podla niektorých výskumov nemajú lepsi účinok , ale ak pomáhajú treba si urobit vlastný úsudok .
Souhlas. Hlavně máš jistotu, že si mixneš kurkumu, pepř a olej. Sice i v těchto "čistých" surovinách může být příměs, ale pořád je to menší riziko než co jiného.
Dakujem aj ostatnym za nazory,urcite cerstva a praskovana kurkuma su dobre,no v istom pripade tabletkova forma je pohodlnejsia a prav.pod.su tam optimalne zastupene aj ine zlozky.
som presvedcena, ze Ti to pomoze...objednaju Ti to v hociktorej lekarni, kde predavaju produkty od firmy Jamieson
@Radox1 pripravok, o ktorom pisem, obsahuje predsa fosfatidylcholin...
lecitin nie je fosfatidylcholin...ten je iba sucast lecitinu-okrem ineho...
, najlepisu chut ma ked trosku smazena!
potom da peknu farbu ked rychlo osdudena nepripalit!---vodou alebo lepsie bielim vinkomochladit
to vinko z pezinka co nema farbu (tam neni zelezo) je dobre a chutne
skuste to a bude dobre jedlo na meso alebo kapustne zeleniny