Chcem vas poprosit, mate niekto skusenosti s uzivanim tabliet Kurkuma medosan,ucinok na klby? Dakujem .
@zareagujDiskusie
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár včera 23:17
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1026 najnovší komentár dnes 14:22
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1026 najnovší komentár dnes 14:22
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár včera 23:17
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 13 najnovší komentár 8. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 615 najnovší komentár dnes 14:22
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár včera 23:17
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Grilážové kocky Jožky Zaukolcovej -
Apsheron - lieskovoorieškový zákusok +fotopostup -
Poctivá domáca hubová kapustnica s mrveničkou. Pochutnáte si, aj keď je bez mäsa +video -
Pravá retro kokosová roláda z roku 1965, rodinný originál -
Kysnutý koláč s karamelizovanou jablkovou náplňou +fotopostup -
Trojchodové menu z teplovzdušnej fritézy. Pestré hranolčeky, mandľové rezne a jednoduchý perník -
Domáce bezlepkové opekance „bobaľky“ s makom +video
-
Štedrák z lineckého cesta, bohatý vianočný koláč plný chutí VIDEO -
Trojfarebné šuhajdy plné čokolády a orechov VIDEO -
Mramorovaná poleva na sušienky a koláčiky. Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť wau efekt VIDEO -
Stromčeky z lístkového cesta, rýchle a efektné slané chuťovky VIDEO -
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali! VIDEO -
Vianočné pečivo pre lenivé gazdinky. Rýchlo hotové a bez vykrajovania! VIDEO -
Biela čokoládová saláma, jednoduchá cukrovinka, ktorú zvládne každý VIDEO
-
Sviatočný zákusok: 12 receptov na medové rezy. Od nehynúcej klasiky až po nové variácie -
Vianočná klasika: 13 receptov na vanilkové rožky. Máme tip aj pre lenivé gazdinky, ako ich urobiť raz-dva! -
Jemné a krehké: 11 receptov na strojčekové pečivo. Toto vám vydrží až do Silvestra -
Popraskané sušienky: 11x crinkles, jednoduché, ale efektné, hodné aj vianočného stola -
Ježe, rožteky, laskonky či medvedie labky: 13 receptov na vianočné dobroty s kokosom -
Použite tie správne: Tieto zemiaky sú najlepšie na zemiakový šalát. Prečo nie všetky druhy fungujú? -
TOP rebríček: 15 najčítanejších vianočných receptov všetkých čias. Upečte si na sviatky to najlepšie
a neviem ci prave to pomaha, ale napriek tomu ze mam artrozu a dlhorocne problemy s kolenami, zvladam toho pomerne dost bez bolesti. Tiez som si toho najprv viac precitala kym som sa rozhodla prave pre tento produkt. Este pozriem na tie Gabrieline. Mozno su v zahranici lepsie, ale uprednostnujem slovenske e-shopy
-ja zas mam radsej zahranicne firmy najma kanadske a USA ...nedavaju tolko vselijakych a zbytocnych "nosičov"do pripravkov... a je tam kontrola (u nas nie je)... Aj nase e-shopy ponukaju ich vyrobky, ale su velmi drahe...ked si kupis priamo v USA, vyjdu Ta neporovnatelne lacnejsie
a co prepravne naklady, nie su prilis vysoke? Vies mi odporucit link na nejaky obchod, ktory vyuzivas?
uk.iherb.com/c/healthy-home...
prepravne naklady su od 3,50-4,50€...niekedy su aj zadarmo...ked objednavas castejsie, davaju rozne zlavy
ak chces bez colnice-cize bez DPH, tak musis objednat do 22€
keby si si objednala nad 22€, ide balik na colnicu a zaplatis DPH...ale aj tak je to lacnejsie ako u nas kupene...tusim nad 150€ sa plati aj clo
pride to v priemere za 10 dni...niekedy to trva trochu viac...niekedy aj menej
@Gabriele , myslim,ze nie je problem dat aj nazov lieku..fakt uz neviem,kam a na koho sa obratit, operaciu mi neodporucaju, brala som serum z vlastnej krvi a okrem tensej penazenky ziadny efekt.
Tak rada by som vyskusala tu Kurkumu.
tak dobre...dam nazov pripravku
Jamieson BodyGUARD™ Anti-Inflammatory
myslim si, ze pomoze viacerym ...okrem artritidy a artrozy zabera kurkumin na siroku skalu ochoreni...napr.vysoky cholesterol...problemy s prostatou...neurologicke, kolitida, helicobacter pylori, diabetes, niektore druhy rakoviny, alzheimer atd. ...na tieto a este ine choroby sa robili aj klinicke skusky, ktore potvrdili vysoku ucinnost kurkuminu
Zaujimave video , pre tych co ovládajú angličtinu .Kurkuma ( Turmeric )môže pomôcť , ale aj uškodiť . Podla toho co som sa docitala, najúčinnejší je v prášku v kombinacii s čiernym korením a tukom ( napr.olivový olej , avokado) ak su konzumovane s jedlom .Tabletky podla niektorých výskumov nemajú lepsi účinok , ale ak pomáhajú treba si urobit vlastný úsudok .
Souhlas. Hlavně máš jistotu, že si mixneš kurkumu, pepř a olej. Sice i v těchto "čistých" surovinách může být příměs, ale pořád je to menší riziko než co jiného.
Dakujem aj ostatnym za nazory,urcite cerstva a praskovana kurkuma su dobre,no v istom pripade tabletkova forma je pohodlnejsia a prav.pod.su tam optimalne zastupene aj ine zlozky.
som presvedcena, ze Ti to pomoze...objednaju Ti to v hociktorej lekarni, kde predavaju produkty od firmy Jamieson
@Radox1 pripravok, o ktorom pisem, obsahuje predsa fosfatidylcholin...
lecitin nie je fosfatidylcholin...ten je iba sucast lecitinu-okrem ineho...
, najlepisu chut ma ked trosku smazena!
potom da peknu farbu ked rychlo osdudena nepripalit!---vodou alebo lepsie bielim vinkomochladit
to vinko z pezinka co nema farbu (tam neni zelezo) je dobre a chutne
skuste to a bude dobre jedlo na meso alebo kapustne zeleniny