Rôzne

Krádež receptu

klaura - fotkaklaura, 29. júla 2011

Chcem sa poďakovať @Ailuj82 za upozornenie na zverejnenie môjho receptu na minibazar.sk - tam ho komplet aj s fotopostupom zverejnila a prisvojila si istá Michaela Vrábová (miki5656). Hneď som sa tam zaregistrovala, aby som mohla pridať komentár, žiaľ bude to možné až po 3 dňoch .. ale vrie to vo mne už dnes ...  www.mimibazar.sk/recept.php?id=41699&user=209212...

 varecha.pravda.sk/recepty/letna-cuketova-polievka-fotorec...

@zareaguj


Diskusia k téme

alexola
@klaura túto polievku som si na vareche nevšimla, no vyzerá výborne a cukiet máme na záhrade plno.. takže ukladám a aj keď je ukradnutie receptu nie práve príjemné pre autora, je to aj známkou toho, že recept je to výborný a s krásnym fotopopisom :)) držím palce v spravodlivé vyriešenie!
evanaaa
Ako sa niekto môže chváliť cudzím perím, nechápem. Ani si nemyslí, že ten recept môže niekto uvidieť, dokonca aj sám (a) autor(ka). Alebo, žeby na Mimibazar-e mali iné pravidlá?
hviezdickaz
ze ma to neprekvapuje, podaktori ludia su bez chrbtovej kosti... aj mne sa to stalo ... voci tomu sa da branit aspon tym,ze si oznacis fotky svojim menom,ci prezyvkou ... polievka sa mi zapacila ,takze ju urcite niekedy pripravim :)
tatranka
Práve som chcela navrhnúť @klaure ,aby si fotografie označovala svojim menom.Tiež som bola upozornená na tieto neférové praktiky.Od vtedy nie s akejsi samoľúbosti,ale pre opatrenie svojej autorizácie,som si začala na svoje fotografie uvádzať svoju prezývku z varechy.Odporúčam.Zatiaľ sa s fotografiami problém nezopakoval.
klaura
Veru, už tu bolo v minulosti niekoľko besied na túto tému ... a ja som sa nepoučila ... veru ... budem si dávať meno cez celúúúú fotku :)))))
dorisa
Ja som minule tiež nasla na jednom portáli moj recept, ale bez fotky,ale celkom to isté,aj popis tak,presne tie isté slová,ako som napisala ja.Tak, ako som pisala k jednotlivým bodom a teda aj fotkám. Len to bolo vcelku napísané. Ak ho najdem, pridám ho sem. Ja si zato aj signujem fotky svoje.
miis
...asi tam uz nie je, nechce mi ju na mimibazari otvorit...










































2010
klaura, cheers ... v anglictine je pekne prislovie "Imitation is the most sincere form of flattery "v preklade asi tak:
Napodobňovanie je najúprimnejšou formou lichotenia.