Rôzne

Konečne späť.... :)

lucincek - fotkalucincek, 5. januára 2012

Milí moji varecháči..
konečne som si našla trocha viac času na nete, tak som sa rozhodla, že to využijem a napíšem sem konečne voľačo... :)
...najprv by som vám ale rada popriala v novom roku všetko najlepšie, veela, veela síl, radosti, úsmevu, pokoja, lásky a úspechov, šťastia a zdravia a tak podobne.... :))
...minule som spomínala, že nebudem tu mesiac, lebo budem v Kováčovej, v kúpeľoch..tak som sa tešila, že keď prídem domov, tak sem dám nejaké rcp čo som skúšala..no doma som nebola ani týždeň a už ma prijali na Kramároch v BA.... och, joj.... tam som pobudla 6 dlhých - predlhých týždňov...ale na druhej strane som rada, lebo som spoznala kopu nových, úžasných ľudí, ktorých som si veelmi obľúbila.....( a za ktorími mi je teraz smutno:(.. )
...ale vyzerá to tak, že už budem doma, tak dúfam, že v blízkej budúcnosti sem konečne dačo pridám... inak som našla kábel, tak (až sa to naučím) sem pridám aj fotky... :DD juj, sa eším už...
..páni, toľko nových receptov tu pribudlo....wau..super, tak mám čo pozerať a ukladať a skúšať...
...tak idem na to.. :DD
Majte sa pekne.. :)

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
@lucincek , tak vitaj nazpat a ja ti tiez prajem vsetko len dobre pre tento nastavajuci rok, najma ZDRAVIE, to je najvatsi poklad co nam Pan Boh nadelil. Tak si ho setri, nech nas na Vareche mozes potesit receptom ci pribehom z tvojho liecenia. Uz sa tesim.
sovka62
@lucincek , teším sa, že si späť a verím, že tu už aj zostaneš a nebudeš musieť robiť také dlhé prestávky a teším sa aj na tvoje recepty.
dorisa
Vita nazad, veľa zdravia ti prajem a teším sa na Tvoje fotorecepty:))))
hanach
veľa zdravíčka .teším sa na nové receptíky
hubata
Teším sa s tebou, tiež želám hlavne veľa zdravia a už sa teším na tvoje recepty a príspevky. Čím viac tým lepšie.
lucincek
všetkým veľmi ďakujem a som rada, že tu s vami môžem byť... :)
používateľ nemá avatar
foo
foo
Lucík, všetko krásne aj tebe do Nového roku :) hlavne veľa zdravia a lásky, nech sa ti darí a splní všetko po čom túžiš, zaslúžiš si to... :)
teším sa na tvoje fotorecepty ;)