Potrebujem poradiť. Mám nový keramický hrniec. Nie ten s keramickým povlakom, ale celokeramický, ako od starkej- tuším to volajú selský, vidiecky. Má ho niekto doma a používa ho? Ako sa vám osvedčil a čo v ňom varíte. Na čo si treba dať pozor. Niečo z materiálu logicky vyplýva - teplotné šoky a tak, ale možno máte nejaké finty, triky...a hádam aj recepty...Ďakujem
@zareaguj
www.zasielkovyobchod.sk/eshop-chaluparsky-hrnec-objem-4-3-l-264...
...je dosť veľký, nemyslím, že je stavaný na rúru, aj keby to určite zniesol, skôr myslím polievky, prívarky, guláše atď
ja mám tento ale používam do rúry na pečenie ,tam sa osvedčil
používam v rúre alebo na sporáku na liatinovej platni na mäsá na šťave, plnený kapustný list, husté polievky a podobne. výborný je na pomalé varenie, len to tam naskladám a nemusím si to viac všímať.
Milad varite potom ako v kvalitnom inom hrnci:-)cistite ponorene v teplej vode sa saponatom.