Poraďte mi ako sa robí hlávková kapusta biela a mrkva na spôsob šalátu-prílohy k mäsu. Tú kapustu a mrkvu mám tvrdú. Ďakujem.
@zareagujDiskusie
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár 24. decembra 2025
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1026 najnovší komentár včera 14:22
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1026 najnovší komentár včera 14:22
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár 24. decembra 2025
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 13 najnovší komentár 8. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 608 najnovší komentár včera 14:22
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár 24. decembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Grilážové kocky Jožky Zaukolcovej -
Apsheron - lieskovoorieškový zákusok +fotopostup -
Pravá retro kokosová roláda z roku 1965, rodinný originál -
Kysnutý koláč s karamelizovanou jablkovou náplňou +fotopostup -
Trojchodové menu z teplovzdušnej fritézy. Pestré hranolčeky, mandľové rezne a jednoduchý perník -
Domáce bezlepkové opekance „bobaľky“ s makom +video -
Chrumkavé slané praclíky +fotopostup
-
Štedrák z lineckého cesta, bohatý vianočný koláč plný chutí VIDEO -
Trojfarebné šuhajdy plné čokolády a orechov VIDEO -
Mramorovaná poleva na sušienky a koláčiky. Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť wau efekt VIDEO -
Stromčeky z lístkového cesta, rýchle a efektné slané chuťovky VIDEO -
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali! VIDEO -
Vianočné pečivo pre lenivé gazdinky. Rýchlo hotové a bez vykrajovania! VIDEO -
Biela čokoládová saláma, jednoduchá cukrovinka, ktorú zvládne každý VIDEO
-
Sviatočný zákusok: 12 receptov na medové rezy. Od nehynúcej klasiky až po nové variácie -
Vianočná klasika: 13 receptov na vanilkové rožky. Máme tip aj pre lenivé gazdinky, ako ich urobiť raz-dva! -
Jemné a krehké: 11 receptov na strojčekové pečivo. Toto vám vydrží až do Silvestra -
Ježe, rožteky, laskonky či medvedie labky: 13 receptov na vianočné dobroty s kokosom -
Použite tie správne: Tieto zemiaky sú najlepšie na zemiakový šalát. Prečo nie všetky druhy fungujú? -
TOP rebríček: 15 najčítanejších vianočných receptov všetkých čias. Upečte si na sviatky to najlepšie -
Sviatočné pečenie: 12 receptov na najobľúbenejšie vianočné zákusky
www.mimibazar.sk/recept.php?id=8842...
www.videojug.com/film/how-to-make-coleslaw...
Cibuľu nedávam.Môže sa pridať mleté čierne korenie.
www.dailymail.co.uk/health/article-299653/McDonalds-salad-f...
Aj tie vase salaty su viac kaloricke ako vyprazany rezen vsak si to spocitajte ...olej , majoneza ?
nasolit ,pomagat marinovat a potovat zliat ( pouzit cast stavy lebo je slana) ale bude rychlo makksia....
Uplne suhlasim, ale ja to tak nerobim , nam nevadi ze kapusta je chrumkava, robime ako pisete nic nezlievame.
@mata3636 precitaj si recept z minibazaru 200ml majoneza +2 lyzice cukru. To je priblizne 3400 kj ? a to je len" zdravy "salat bez jedla....
je výborný
@2010 - máš pravdu. ja do kapustového šalátu nedávam ani majonézu ani kyslú smotanu. to už je potom niečo iné, tak ako hovorí evanaaa
@fiby , ked ti vadi ta "surovost" tak sprav ako robia v Azii pouzi cinsku kapustu namiesto hlavkovej je jemnejsia v surovom stave.
Stačí jemne nasoliť, nechať postáť, kapustu vystískam do tej istej misy kde vystískanú šťavu aj dochucujem: trošku cukru, pár kvapiek oleja, ocot, kôpor.
Ak chcem s mrkvou, tak nastrúham mrkvu na strúhadle, ak chcem s cibuľou, tak nadrobno pokrájam cibuľu.
Dá sa samozrejme obmeniť aj s uhorkami, s paprikou, s cviklou, s jablkom (aj zaváranými).
Do červenej kapusty dávam nastrúhaný chren. Červená kapusta je ešte tvrdšia ako biela, preto treba s tým počítať a viackrát ju vytlačiť a ani nepustí toľko šťavy.
Ked neriesis kalorie jednotlivych zloziek skoncis presne ako som pridal vyssie kde McDonald salat ma viac kalorii ako ich hamburger.(Preto hovorim o skrytych kaloriach).
netreba pocitat kalorie pokial zo seba nerobim "krmnu hus" a nezerem od rana do vecera. a co sa tyka salat versus hamburger - zo salatu budem mat kopec energie lebo mam zivu stravu (nik nevravi, ze musim tam mat mäso, ci majonezu...) a po hamburgeri si mozem ist pospat....
ide o zle vnimanie stravy ako takej. kolko musite zjest takych hamburgerov aby ste sa citili syty ako po zjedeni salatu?
okrem toho aj ked sa najjete do prasknutia, telo ma neustale deficit a pocit hladu. kdez to pri cerstvej a zivej potravine toto odpada!!!
TROSKU PATRAT A NIE OBMEDZENE VNIMAT STRAVU.
----------------------------------------------------------------------
A ZO ZELENINY URCITE NEPRIBERIETE!!!! ale pozrite sa kolko prijmate cukrov!!! ci jednoduchych alebo zlozitych!!! a skrytych!!!