zajtra idem piecť jahňacinu, tak som si ju večer dala do marinády:
olivový olej, soľ, čierne korenie, tymián sušený, rozmarín suš., no a
vec na diskusiu: prelisovaný cesnak. Až potom som sa pozrela na
nejaké recepty a zistila som, že vo všetkých je ten cesnak
prešpikovaný dovnútra masa. Teraz rozmýšľam, či sa mi nebude
nejako pripaľovať alebo horknúť počas pečenia. Nevedel by mi
niekto poradiť ako tú dobrotu zachrániť?
Ale nezúfaj, vždy sa to dá zachrániť trebárs lyžicou medu, alebo čili pastou.
Na tvoj dotaz som pridala fotorecept , ináč by som ho nedávala,možno Ťa bude inšpirovať .
Je na každom akú si zvolí variantu,dusenú,opečenú,varenú,na spôsob sviečkovej,na prírodno,grilovanú , je toho na výber , len sa správne rozhodnúť .
varecha.pravda.sk/recepty/jahnacie-maso-inspiracia-fotore...