Varenie

Hľadám výborný recept na marhuľový koláč

mitzy - fotkamitzy, 10. mája 2017

Varecháči, prosím prosím, hľadám recept na marhuľový koláč. Robila som ho minulé leto podľa receptu odtiaľto, no vtedy som ešte nebola prihlásená, nemám ho uložený, ani napísaný. Snažím sa ho nájsť, no bezvýsledne. Možno mi niekto poradí. Recept bol na marhuľový koláč, šiel do neho aj vyšľahaný sneh a na vrch som dávala pomleté orechy. Neviem ho nájsť ani cez tento vyhľadávač, ani cez google a to zadávam všetko možné. Zdá sa mi matne, že autorom receptu bol muž. Ale možno sa mýlim. Varecháči čo ste tu dlho, možno si pamätáte taký koláč. Kráľovstvo a koňa za ten koláč! :)

@zareaguj


Diskusia k téme

mitzy
@Redakcia (10.5.2017 15:13)

Aaa ďakujem redakcia :) to je on! Ten prvý! Je tam aj môj koment! To už som sa aj rovno zaregistrovala, keď som ho piekla tretí krát. Naši si ho doma stále vtedy pýtali. Je úžasný! Len nebol v kk. Už je :)
@Izabella929 ďakujem aj tebe, rezy vyzerajú pôvabne! Určite niekedy na oslavu nejaký tvoj ovocný rez vyskúšam! :)
rulik
ešte raz, v pôvodnom nebolo: 180°C a cca 30 minút?
haji
Konečně nějaká motivace za hledání a nalezení, a já se někde flákám. @Redakcia to vám vyšlo! Co tak někdy půjčit koníka, vrátím neojetého a dobře opatřeného.
redakcia
@Haji (10.5.2017 21:17)

Konečne sme Vás raz predbehli, veď Vy ste rýchlejšia ako blesk.
Momentálne je tu o koníka bitka. Tak snad někdy příště :)
1x haji
haji
@Mitzy (10.5.2017 22:03)
Mitzoušku, receptík mám uložený, určitě upeču podle něj. Krásně se ti koláč povedl! Díky za vše, určitě jsem se dobře pobavila, k tomu fajnový recept, co víc si přát?!
1x mitzy
joevinohrad
naj jednodusnejci je kvaseny,robime to jak pizza ale miesto vody -mlieko a dame vykisnut s marhulkovymi polovickamu(vykostkovane)
na vrchu aby si urobili jamky
posi peme po peceni praskovym cukrom