Rôzne

Formička na zázvorníky

rea1 - bez fotkyrea1, 19. novembra 2012

neviete, kde by sa dala kúpiť vykrajovacia formička na klasické zázvorníky?
taká tá zvislá palička prečiarknutá dvomi kratšími vodorovnými paličkami? (už dementnejšie neviem povedať, čo vlastne chcem). za radu by som bola naozaj nesmierne povďačná, mama (84 r.) si zmyslela, že by chcela na vianoce také zázvorníky ako robievali kedysi, takže ja tú formičku proste musím zohnať. už vopred vám ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

irenaw
hlavne som mala napísať, že sa dá aj poštou, poštovné 2,- € volala som im
rea1
@ir ča moja, ak je niekto pako, tak ja. veď o pani Pavúčkovej som to tu čítala, pred očami to mám a ... hlásim sa dobrovoľne - som trubka. musím priznať, že mamina žiadosť ma trochu zaskočila, takú formičku som nikdy nemala, preto tie zmätky. si proste niečo medzi nebom a zemou, si úžasná. :-))))))) ďakujem. jana
celeblith
@evusik a to je fakt na zazvorniky? lebo ja som to kupila, ze sa to najviac podoba na kosticku, ked raz za sto rokov peciem keksy pre psy :) ale ja by som si zasa rada kupila formicky na medvedie labky a madeleinky a este trubicky na samrole, chystam sa prebrazdit domace potreby, tak dufam,ze bude uspesny lov ;)
rea1
ďakujem, ďakujem, ďakujem.
zázvorníky nemám rada a ani ich nerobievam ale tento rok budem. jednak kvôli mame a jednak, keď už budem mať takú perfiš formičku, no nepeč to. :-)))
evusik
my sme mali tiež doma formičku na zázvorníky, len neviem kde skončila... a tú čo som uviedla hore tá sa mi celkom páčila aj keď to nie je originál :-)
evusik
po česky zázvorky, po slovensky zázvorníky.... inak recept je ten istý....
niniatko
@celeblith a ak sa ti nebude chcieť brázdiť domáce potreby, skús túto stránku  www.cukrardekor.sk

majú všeličo, sú seriózni a tovar máš dom za dva dni, objednávala som si u nich 3x a bola som vždy spokojná
jeka
formičky sa dajú kúpiť aj v Te..cu,tak som ich pokupila pred minulými vianocami.