Kuchyňa a vybavenie

Forma na muffiny s jamkou

rennatte - fotkarennatte, 11. marca 2015

Dávam do pozornosti šikovnú formu na muffinky s jamkou. Po upečení vyklopíte koláčik z formy a máte vytvarovanú jamku na ovocie alebo krém. Včera som ju kúpila v obchodnom reťazci, ktorého tvárou je Adriana Poláková a je v akcii za 4.99€. Hneď som ju skúsila s jednoduchým piškótovým cestom a naplnila obľúbeným nugátovým krémom z pohára a mám veľa ďalších nápadov ako ich plniť a obmieňať.



@zareaguj


Diskusia k téme

evusik
ja ho mám už dávno a piekla som iba raz... aj som naplnila ale nemala som ich také pekné ako ty... musím ho "oprášiť" :-)
klukodvody
No to je něco a prosím tě kde najdu tvé recepty manželka je nadšená a ještě jeden dotaz myslíš že ta forma je i u nás na Moravě ?
Já totiž nevím jaký je to řetězec o kterém píšeš .Děkuji za odpověď .
smejkad
pre @klukodvody
ide o Lidl, ale vyraba taky aj Zenker, Tescoma... zozenies v obchodoch s domacimi potrebami, aj cez internet :-)
klukodvody
Ještě jednou děkuji .stránky máš pěkné a žena hledá na netu protože tu prodejnu kterou zmiňuješ máme daleko .Všechny ostatní jsou ve Znojmě .Tak snad to najde a ty piškotové jsou parádní .
duliz
...včera som ju držala v ruke a položila naspäť...dnes sa tam asi vrátim :-)
viem si predstaviť aj také tortičky so želatínou a ovocím...eňo-ňuňo
rulik
už som ju držal v ruke, len ma napadlo či sa nebude špatne umývať
pacik
@rennatte veľmi sa ospravedlňujem, ale chcela som ohodnotiť tvoj skvelý spôsob odstraňovania nálepiek z pohárov a silou zvyku z Varechy som ťukla päťku a to som nemala, neskoro som zistila, že u teba to funguje opačne, nemôžeš si to opraviť? Je to fakt užitočný spôsob, s nálepkami veľmi často neúspešne zápasím, tak prepáč :-(
drajan
tiež som ju v letáku obzerala, teraz som sa na ňu navnadila a chcem ju! len či ešte bude...@renatte... tie Vaše koláčiky vyzerajú úžasne... nemohla by som pekne poprosiť o recept! VOPRED ĎAKUJEM MOC... možno sa sa aj niekto iný poteší
klukodvody
Tak forma je doma jen u nás podstatně dražší a jen na šest ale to nevadí ,mám k svátku slíbené moučníčky podle rennatte .Už se těším.
jerica
@rennatte , formy sú dobré, ja som plnila mojim lekvárom, nemá chybu, formu mám už dosť dávno, ešte za koruny.




ubka
@Jerica , krásne tortičky si napiekla, použila si recept od renatte? nie som veľmi na sladké, ale ten džemík ma provokuje k oliznutiu, vyzerá neskutočne chhutne:-)
amelie
@jerica , ja v takejto "korunovej" forme už roky pečiem donutky :-) akurát ma trápi, že teflón odprskáva... ale @renattine tortičky sú veľmi pekné :-))
dalmatinka
Super vyzerajú tie koláčiky, tiež som mala včera tú formu
v ruke, ale vrátila som, lebo mám takých rôznych foriem strašne
veľa a vždy dokupujem nový tvar.
honestka
Obidve ste sikovne a fotky su velmi lakave!
Tieto formicky su fantsticke na Cupcakes /tu max. polularne uz niekolko rokov/ - aj pre tie dievcata, ktore neradi pecu velke torty, pretoze ich jednoducha vyzdoba roznym kremom si vyzaduje minuty a vysledok na tacke ohromujici a chutne papanicko.
@rennatte - iste boli take ako dobre vyzeraju.
@jarka , tvoje Muffins su vsak chutne aj s domacim lekvarikom, pretoze ich struktura cesta je predsa len odlisna cim splna ucel aj rychych ranajok.
pozdravujem.