Ak má niekto z vás skúsenosti a samozrejme aj recept na rebarborový džús, môžete
poradiť aj nám ostatným?
Vopred vďaka...
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 313 najnovší komentár včera 20:35
- Musha: Tvaroh na cheesecake 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 313 najnovší komentár včera 20:35
- Michal81: Vanilkový cukor v roku 1980 25 najnovší komentár 13. septembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 286 najnovší komentár včera 20:35
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 2 najnovší komentár 3. septembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO
-
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! VIDEO
-
Ľadová káva s karamelom VIDEO
-
Zemiakové džatky z Vysokých Tatier, tradičné jedlo našich starých mám VIDEO
-
14 tipov, čo upiecť na predĺžený víkend: Obľúbené rodinné koláče, ale aj múčniky, aké ste ešte nerobili
-
Bez nej to nie je ono: Omáčky k nedeľnému mäsu s knedľou. Tieto recepty si uložte, hodia sa vám vždy
-
Do polhodiny na stole: 11 pohodlných receptov na rýchlu večeru. Kúpte gnocchi a...
-
Najlepšie v auguste: V TOP rebríčku videoreceptov zabodovali finalisti z Pečie celé Slovensko
-
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na chutné jedlá pre celú rodinu. Nebudete si vedieť vybrať!
-
11x cuketa za zimu: Zavarte si ju ako omáčku, nátierku, čalamádu alebo aj džem
-
TOP augustové rebríčky: Najobľúbenejšie suroviny? Mak, slivky a cuketa. Pozrite si najlepšie recepty nielen z nich
Ale myslím že by to nemal byť až taký problém: očistenú rebarboru podusíme v troške vody, rozmixujeme a necháme prekvapkať cez husté sito alebo gázu. Podľa chuti pridáme cukor, pár hrebíčkov a celú škoricu pre chuť. Môžme prevariť ak chceme to odložiť ako zavareninu ale myslím že k obedu by stačilo zarobiť džúš aj do fľaše a rozriediť podľa chuti minerálkou. Nikdy som to nerobila, ale takto robím narýchlo aj iné džúsy, aby sa spotrebovalo to čoho mám veľa: napr. mrkva alebo hrozno, jablká, egreše, moruše - proste to čo by sa pokazilo. Lebo napr. 5 kíl jabĺk nezjete, ale z 5 kg jabĺk džús vypijete za jeden deň. No nie?
www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/002876.htm...