Ak má niekto z vás skúsenosti a samozrejme aj recept na rebarborový džús, môžete
poradiť aj nám ostatným?
Vopred vďaka...
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2024 182 najnovší komentár dnes 09:13
- Sneica: Zákusky na svadobný stôl 7 najnovší komentár 24. augusta 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2024 335 najnovší komentár 30. augusta 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 372 najnovší komentár 1. augusta 2024
- Alena45: Fazuľka so škoricou 5 najnovší komentár 19. augusta 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2024 182 najnovší komentár dnes 09:13
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2024 335 najnovší komentár 30. augusta 2024
- Vini55: Ach kalabasy.... 18 najnovší komentár 28. augusta 2024
- Voz12: Starodávny perník na strúhanie. 18 najnovší komentár 24. augusta 2024
- Sneica: Zákusky na svadobný stôl 7 najnovší komentár 24. augusta 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2024 182 najnovší komentár dnes 09:13
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2024 2 najnovší komentár 30. augusta 2024
Zážitky
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 3 najnovší komentár 22. júna 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Plnený vyprážaný kurací rezeň Hawai VIDEO
- Šikovný trik, ako uzavrieť vrecká s mrazenými hranolčekmi či so zeleninou VIDEO
- Výborná majonéza len s lyžicou oleja VIDEO
- Plnené lístkové koláčiky s karamelom VIDEO
- Tvarohovo-pudingový koláč s hruškami VIDEO
- Čokoládový zákusok s černicami VIDEO
- Ako nabrúsiť nože kuchynského mixéra či sekáčika VIDEO
- To naj z Varecha.sk: TOP rebríčky ovládli oškvarkové pagáče bez oškvarkov a recept Hany Gregorovej
- Radosť z pečenia: 11 výborných receptov na vláčne acidkové koláče s ovocím
- V dobrom aj v zlom: 11 obedov, ktoré si pamätáme zo školskej jedálne
- Na rozlúčku s prázdninami: 10 receptov na pečené buchty, voňavé a nadýchané ako obláčik
- Najsledovanejšie videá: Super omáčka na špagety, nepečené dunajské vlny a pagáče na druhú
- Zaujímavé recepty: 11x cuketa, ako ste ju ešte nerobili. Naservírujte ju rodine ako halušky, pizzu či špagety
- Domáca kvalitka: Bez konzervantov aj bez odpadu. Vyrobte si vlastný jablčný ocot, je to naozaj jednoduché
Ale myslím že by to nemal byť až taký problém: očistenú rebarboru podusíme v troške vody, rozmixujeme a necháme prekvapkať cez husté sito alebo gázu. Podľa chuti pridáme cukor, pár hrebíčkov a celú škoricu pre chuť. Môžme prevariť ak chceme to odložiť ako zavareninu ale myslím že k obedu by stačilo zarobiť džúš aj do fľaše a rozriediť podľa chuti minerálkou. Nikdy som to nerobila, ale takto robím narýchlo aj iné džúsy, aby sa spotrebovalo to čoho mám veľa: napr. mrkva alebo hrozno, jablká, egreše, moruše - proste to čo by sa pokazilo. Lebo napr. 5 kíl jabĺk nezjete, ale z 5 kg jabĺk džús vypijete za jeden deň. No nie?
www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/002876.htm...