Ak má niekto z vás skúsenosti a samozrejme aj recept na rebarborový džús, môžete
poradiť aj nám ostatným?
Vopred vďaka...
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 230 najnovší komentár dnes 21:23
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 7 najnovší komentár 2. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 1118 najnovší komentár 1. novembra 2025
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 230 najnovší komentár dnes 21:23
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Kecupicek: Marec - mesiac knihy 59 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 7 najnovší komentár 2. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 1118 najnovší komentár 1. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 314 najnovší komentár 1. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 230 najnovší komentár dnes 21:23
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 3 najnovší komentár 2. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Slané mafiny so šunkou a s kukuricou VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Jablkovo-škoricové slimáčiky z mafinovej formy VIDEO -
Zapekané gnocchi s hubami a klobásou VIDEO -
Pečené tekvicové nugetky VIDEO -
Marcipánová bábovka s makom a ananásom VIDEO -
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte VIDEO
-
6x zázračný koláč: Stačí len zamiešať cesto, naliať na plech a upiecť. Ale ten výsledok vás zaručene prekvapí -
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na všedné dni, Halloween aj dušičkový víkend -
Sedem sviatočných: Anjelsky dobré koláčiky na Sviatok všetkých svätých -
Sladké opojenie: 10 makových zákuskov, ktoré si vás podmania na prvé ochutnanie -
Najlepšie októbrové recepty: Opitý Izidor jednoduchšie, metrový zákusok inak aj klasické obložené chlebíčky -
Z rôznych druhov mäsa: 8x čiernohorský rezeň alebo šnicľa v zemiakovej placke -
Vďačné jedlo: 14x zapekané zemiaky. Možnosti sú nekonečné, s čím si ich urobíte?
Ale myslím že by to nemal byť až taký problém: očistenú rebarboru podusíme v troške vody, rozmixujeme a necháme prekvapkať cez husté sito alebo gázu. Podľa chuti pridáme cukor, pár hrebíčkov a celú škoricu pre chuť. Môžme prevariť ak chceme to odložiť ako zavareninu ale myslím že k obedu by stačilo zarobiť džúš aj do fľaše a rozriediť podľa chuti minerálkou. Nikdy som to nerobila, ale takto robím narýchlo aj iné džúsy, aby sa spotrebovalo to čoho mám veľa: napr. mrkva alebo hrozno, jablká, egreše, moruše - proste to čo by sa pokazilo. Lebo napr. 5 kíl jabĺk nezjete, ale z 5 kg jabĺk džús vypijete za jeden deň. No nie?
www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/002876.htm...