Ak má niekto z vás skúsenosti a samozrejme aj recept na rebarborový džús, môžete
poradiť aj nám ostatným?
Vopred vďaka...
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 166 najnovší komentár dnes 19:45
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 166 najnovší komentár dnes 19:45
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 434 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 166 najnovší komentár dnes 19:45
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár 22. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO -
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť VIDEO -
Nemáte poruke košík na nakrájaný chlieb? Poskladajte si ho z utierky! VIDEO
-
Mesiac do Vianoc: 15 najklikanejších sladkých receptov minulých sviatkov -
Čo variť tento týždeň: 14 inšpirácií na obedy a večere počas pracovných dní aj na prvý adventný víkend -
12x pudingový koláč: Upečte si kysnutý závin, prešívanú deku alebo rezy macocha -
11 hrnčekových receptov: Bábovka, muffiny, buchty, medovníky aj krémové zákusky, ktoré upečiete aj bez váhy -
Známe aj nové: Knedlo-vepřo-zelo, výpečky aj segedín. 11 receptov na nedeľný obed s hlávkovou kapustou -
Vidlička, tĺčik aj dečka po babke: Tieto recepty vám ukážu, ako vyparádiť drobné pečivo rýchlo a jednoducho -
TOP rebríček: 15 najlepších novembrových videí, to je predzvesť Vianoc aj recepty na všedné dni
Ale myslím že by to nemal byť až taký problém: očistenú rebarboru podusíme v troške vody, rozmixujeme a necháme prekvapkať cez husté sito alebo gázu. Podľa chuti pridáme cukor, pár hrebíčkov a celú škoricu pre chuť. Môžme prevariť ak chceme to odložiť ako zavareninu ale myslím že k obedu by stačilo zarobiť džúš aj do fľaše a rozriediť podľa chuti minerálkou. Nikdy som to nerobila, ale takto robím narýchlo aj iné džúsy, aby sa spotrebovalo to čoho mám veľa: napr. mrkva alebo hrozno, jablká, egreše, moruše - proste to čo by sa pokazilo. Lebo napr. 5 kíl jabĺk nezjete, ale z 5 kg jabĺk džús vypijete za jeden deň. No nie?
www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/002876.htm...