Ak má niekto z vás skúsenosti a samozrejme aj recept na rebarborový džús, môžete
poradiť aj nám ostatným?
Vopred vďaka...
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 115 najnovší komentár dnes 12:10
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 115 najnovší komentár dnes 12:10
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 29 najnovší komentár 4. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 266 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 115 najnovší komentár dnes 12:10
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Maškrtenie bez rúry: Falošné slivkové knedle aj kokosové ježe a ďalšie recepty na nepečené krupicové zákusky
Ale myslím že by to nemal byť až taký problém: očistenú rebarboru podusíme v troške vody, rozmixujeme a necháme prekvapkať cez husté sito alebo gázu. Podľa chuti pridáme cukor, pár hrebíčkov a celú škoricu pre chuť. Môžme prevariť ak chceme to odložiť ako zavareninu ale myslím že k obedu by stačilo zarobiť džúš aj do fľaše a rozriediť podľa chuti minerálkou. Nikdy som to nerobila, ale takto robím narýchlo aj iné džúsy, aby sa spotrebovalo to čoho mám veľa: napr. mrkva alebo hrozno, jablká, egreše, moruše - proste to čo by sa pokazilo. Lebo napr. 5 kíl jabĺk nezjete, ale z 5 kg jabĺk džús vypijete za jeden deň. No nie?
www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/002876.htm...