Prebehli tu diskusie na tému dobré rady. Perfektná téma , veľa dobrých rád. Bolo by škoda, aby sa stratili v tom množstve diskusií.
Ďaľšia vec je ,že na dobrú radu si môžeme spomenúť, keď ju práve praktizujeme a chceli by sme sa s ňou podeliť, ale diskusia, je už niekde preč.
Preto navrhujem /už som to tu raz navrhovala/, keď už sa na Vareche udialo toľko dobrých noviniek, či by sa nedala otvoriť rubrika "dobré rady". Tam by sa priebežne zverejňovali.
Aký je váš názor ? Nepáčilo by sa vám to?
@ancicka ja šľahačkovú smotanu mrazím, večer ju vytiahnem dám do chladničky, keď ju otvorím a vylejem do šľahacej misky dobre ju najprv premiešam a potom vyšľahám... myslím, že za tie roky sa zdrcala iba raz a aj to nemuselo byť vinou mrazenia
Dobrých rád je veľa, možno by bolo dobré ich triediť podľa témy.
Napr:
- pre pečenie
- pre varenie
- pre chod domácnosti
- pre konzervovanie
- pri nakupovaní potravín
- pre mrazenie surovín
- pre domáce elektrospotrebiče
- a .....
tak ako sme sa potešili novej KK, s možnosťou dleenia receptov do "chlievikov" podľa vlastného výberu, tak sa iste mnohí budeme tešiť z ďalšej "knižky"- dobré rady",
dopredu Ti menom varecháčov( dúfam, že si to môžem dovoliť) už ďakujem za tvoju neunavnu snahu
nám vyhovieť a vylepšiť túto "našu varechu"
tak ako sme sa potešili novej KK, s možnosťou dleenia receptov do "chlievikov" podľa vlastného výberu, tak sa iste mnohí budeme tešiť z ďalšej "knižky"- dobré rady",
dopredu Ti menom varecháčov( dúfam, že si to môžem dovoliť) už ďakujem za tvoju neunavnu snahu
nám vyhovieť a vylepšiť túto "našu varechu"