Kuchyňa a vybavenie

Co pouzit namiesto valceka v kuchyni :)

zuzana29 - fotkazuzana29, 28. augusta 2012

Ja som dnes robila granadiersky pochod alebo jednoducho granadir.Najradsej mam vsak ak je pripravovany z domacych cestovin.Tak som sa pustila do pripravy cesta.Byvam v podnajme s priatelom a spolubyvajucimi.Pri priprave som prisla nato, ze nemam valcek na vyvalkanie cesta.tak namiesto toho som pouzila flasu frankovky modrej :)..vrelo odporucam tym co byvaju v podnajme alebo na internate :D. A vinko mozte potom vypit :)

@zareaguj


Diskusia k téme

orchidea
dobre si to vymyslela...ja som posledne rozvaľkávala cesto priamo na plechu obyčajným pohárom, tiež som nemala nič inšie, valček sa mi tam nezmestil a išlo to...dcéra sa síce pozerala čo vystrájam ale pohár splnil svoj účel...:)))
matata1
@zuzana29 fľašu namiesto valčeka sme na intráku používali aj my a ako lopár nám slúžila spolubývajúcej rysovacia doska (najväčší problém ju bol umyť a vysušiť tak, aby to nezistila)
soncya
Na chate bol len zvyšok odpadovej plastovej rúry po vodároch. Nuž musela postačiť aj tá...
marika9
Keď som sa ako mladá absolventka osamostatnila, tiež som vaľkanie riešila fľašou vína, alebo od vína (keď bola vypitá). Trvalo dosť dlho, kým som si si kúpila válek.
hubata
Zaujímavé, že vám nezišla na um fľaša od mlieka..... dievčatá!
tatranocka
Aj noha zo stola,ktorá sa dala odskrutkovať poslúžila a boli pirohy...
hubata
Myslím že potlesk si zaslúži @tatrano čka: len by ma zaujímalo ako potom vyvaľkala cesto na stole s tromi nohami? Frajer asi podržal .......
zdezda
:-)))))som sa tiež zasmiala, keď som si predstavila ten trojnohý stôl :-)
tatranocka
@hubata tam bola kuchynská linka,dvojplatnička-fungovala len jedna platňa,vaľkala som rovno na linke a noha bola z konferenčného stolíka.Nohu som obalila fóliou (tú si nosím sebou na kufre) a bola zábava.To moja mama je v tomto dobrá,otec zúril,že plachta bola len položená na posteli,vzala traky z nohavíc a zospodu zacvakla z jednej a druhej strany.Držalo to.
milad
...hocičo, dosku na krájanie, misku, hrniec, je jedno, čím mu čapnete po hlave....:-)))