Rôzne

Co dnes vari

pito116 - fotkapito116, 24. júla 2011

Diskusia k téme

zdezda
:-) Ja vysmážanú rybu a zemiakový šalát, máme malé Vianoce :-)
3sandra3
ja nič,,, idem k sestre na obed ,, majú v Šenkviciach hody ...tak je mi dobre :-))
ainy
my sme varili včera a ešte nám ostalo asi aj a pondelok.....paradajková polievka dobručká o syrom, koložvarská kapusta,
hubata
Nič - idem sa kúpať do termálu s vnučkou, takže na obed bude: lángoš, potom hranolky, potom káva, potom varená kukurica, potom kofola s lentilkami, potom pečená ryba s chlebíkom, potom zmrzlina, Potom kuknem do peňaženky čo mi zostalo aby som nás odviezla na pohotovosť..........
dorisa
Ja idem urobiť zemiakové placky, moj spí(ešte) potom sa naje a ide do práce, takže sviatočný obed nebude. Idem kupit nejaký kyslomliečny nápoj a je obed v suchu.,
hayet
my varíme slížikovú polievku - tá v nedeľu nesmie nikdy chýbať a pečené morčacie stehná so slaninkou, tymiánom a červeným vínkom, už len vymyslieť nejaký sladký štupel .)
hayet
my varíme slížikovú polievku - tá v nedeľu nesmie nikdy chýbať a pečené morčacie stehná so slaninkou, tymiánom a červeným vínkom, už len vymyslieť nejaký sladký štupel .)
marianne69
...pecene masko,duseny kel a zemiaky,od vcera mame kyslu mliecnu polievku tak ju dorazime:-)
sandratamer
Taký menší obed u našich, vyprážané rezne (bravčové aj kuracie) so zemiakovou kašou, ryžou, zemiakovým šalátom, hovädzia polievka so slížikmi, čokoládové muffiny, a pre mňa zeleninovo-šampiňónové rizoto a paradajková polievka :-D
miluna
my sme mali pecene stehienka s ryzou, ale kedze mi nie je velmi dobre, ani som neochutnala:(
zvoncek
už sme pobede:
kurací vývar s koreńovou zeleninou.,
zapečené kuracie rolky plnené plátkom šunky a plátkom tavené syra.,
zapečené zemiaky s cuketou a (pórkom) podľa mamaoli - cuketovo-zemiakový koláč, ten pórik som dala naviac-, ľadový šalátik pokvapkaný krétskym oliv.olejom a bielym vinným octom balsamico.
Odakaz pre mamaoli: cestičko som použila ako na zemiaky s cuketou, tak aj na kuracie rolky. Pochutili sme si.
mamatata2
Ja som navarila zeleninovú polievku s krúpkami, asi ju budeme jesť do stredy, lebo sa mi jej toľko podarilo navariť. Druhé boli canelloni so špenátovo- tvarohovou plnkou, tie sú už zjedené. Na večeru bude rizoto od včera.
marcy
cesnačka so syrom a krutónikmi,petržlenovo-maslové zemiačky,cuketovo-kôprový prívarok a fajnový chrumkavý mäsitý bôčik :-)
eva53
fazuľková polievka nakyslo bez smotany, morčacie horné stehno na zázvore s kardamónom,basmati ryža ,tento rok prvá bio brokolica z vlastnej úrody na pare, miešaný listový šalát - dubový list,ľadový šalát,ístky z brokolice,mladá cibuľka,paradajka,paprika,dezert nízkotučný tvaroh s karobom a tekutou stéviou...mňam bolo
evanaaa
Nno, ja by som sa po všetkých tých vašich pochúťkach ani chváliť nemala, veď čím - robila som klasické pečené kuracie stehná a zemiačky s cibuľkou a petržlenom, uhork. šalát, ale so robila aj pečený slivkový lekvár-dia a tiež zavarila slivky-dia, ale to nie ako súčasť obeda, to je do budúcnosti.
ludka10
...ja som dnas robila hovadzie masko na milansky sposob podla cistinkinho receptu, ale urobila som k tomu ryzu.
Bolo to vyborne, vdaka cistinka za recept.....
klaura
dnes nedelná klasika ... bravčové šnicle z krkovičky pre manžela ... pre mňa kuracie, ryža a uhorková šalát ... už sme to dávno nemali, normálne sa mi zažiadalo ... :) a zeleninová polievka s mrveničkou
aroooo
vyprážaná kuracia pečeň,ryža/v nej zamiešaná mrazená zelenina ako rizoto/, rajčinový šalát s cibuľkou.
lucylee
No a ja som robila biele chilli podla babav, filety z tresky podla enerrgizer a rybaciu natierku podla janaali zibolenova:)
frezia68
Ja som chudobná dôchodkyňa ( :-)))) ),tak dnes máme gruľky pečené s mliekom,ale by som ich nevymenila za rezeň ( len dnes ).
kuchticka
Ja som robila hovadzie platky na znojemsky sposob, zemiaky a fazulove zelene strucky. Polievka bola zeleninova s coos -coosom.