O Varecha.sk

čierny panel s názvom receptu

milad - bez fotkymilad, 29. februára 2016

Pekný večer, ...mám rada varechu, ale naozaj to tvorcovia tým novým vzhľadom pomrvili...mám prosbu, otázku, čo ja viem, čo...nešlo by pod nápisom :TOP recepty a články na najväčšom obrázku odstrániť ten neskutočne obrovský čierny panel s názvom receptu? Veď spoza tej čiernej plochy nič nevidno...chcela som napísať ..... vidno, ale to by ste neuverejnili... a tiež, či sa nevieme vrátiť k pôvodnej chladničke. Hľadanie receptu podľa jednej ingrediencie, ktorú týždeň hľadám podľa obrázka...ide na nervy, aspoň mne. Beda, že chcem použiť dve tri. Alebo to vadí iba mne? V tom prípade sa ospravedlňujem a budem sa musieť naučiť s tým žiť...

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@milad , aký čierny panel máš na mysli? Neviem, lebo ho nevidím, alebo sa zle pozerám, a či neviem, o čom je reč? Aj ja som prvý raz hromžila na novú Varechu, nevedela som sa z novinky spamätať, aj som písala diskusiu, no už sa pomaly vžívam a navykám si. A čo sa týka chladničky - ja osobne som ju nikdy nevyužívala, ani presne neviem ako fungovala, ja si recepty vyhľadávam inými spôsobmi, nielen podľa daných surovín, ale všimla som si, že viacerým chýba. Ak sa znovu objaví, lepšie sa na ňu pozriem.
milad
@Evanaaa , keď klikneš na logo varecha v ľavom hornom rohu, tak sa otvorí stránka, na ktorej je jeden veľký dominantný obrázok a potom nové recepty, koláče, mäso, zdravé a kadejaké iné. Momentálne je tam akýsi králik, no vďaka názvu toho receptu- písmenkám v čiernom poli vôbec nič nevidno, lebo čierna plocha zaberá takmer tretinu obrázka. To mi vadí, že houby vidím, akurát akúsi trčiacu kosť a okraj taniera.
1x lianka
smejkad
myslim, ze to tak dali koli tym, co pozeraju na mobile, aby bol napis vacsi a lepsie citatelny
a chladnicka chyba mnohym
Tomas argumentuje tym, ze bola malo vyuzivana, uzivatelie zase tym, ze by bola vyuzivana viac, keby po prezreti nejakeho receptu nehadzalo zase na uplny zaciatok
milad
@Smejkad (1.3.2016 06:06)

Aha, tak s tými mobilmi....neviem posúdiť, nevyužívala som, a s chladničkou je pravda, že išlo na nervy to vracanie na začiatok... ale to bola stará bolesť a nikto sa tým nezaoberal...možno aj zaoberal, ale nevyriešil.
aszabka
S tým veľkým nápisom v čiernom rámčeku je to tiež podľa mňa trochu prehnané, zakrýva dosť veľkú časť obrázka..mne osobne chýba rubrika Ostatné podobné recepty..kto stránku navštevuje dennodenne, ľahšie sa s novotami vyrovná a osvojí si nové postupy..
alena45
mne sa nepáči, že sa stalo to, čo vždy, dajú sa sem nové veci, či sa nám páči alebo nepáči, teraz navyše odstránili iné, či sa nám páči alebo nepáči, diskusia k pripomienkam bola mimoriadne dlhá, len už dva týždne nevidím, že by sa niečo dialo, hoci Tomáš písal, že sa udeje. Momentálne som veľmi rozladená a chodím sem na pár minút pozrieť nové recepty. Nie je to dorobené a ticho po pešinke. Ako veľakrát predtým.
evanaaa
No, ja neklikám na to logo, idem na Varechu inak, ale viem čo myslíš, ten obrázok je úvodný, ale ak si dáš klik dolu na denné súhrny, ( tiež bude prvý recept s tým čiernym pozadím) a ideš postupne - si prezeráš recepty, tak je tam aj ten s tým čier. panelom, ale už bez neho, aj s postupom a komentami, tak aspoň uvidíš čo je na obrázku zobrazené. Mne to nevadí, lebo ten názov s čiernym pozadím až tak veľký nevidím. Ale je to moje mienka......
jerica
@Evanaaa (1.3.2016 20:58)

neviem, nechcela som sa už k tomu vyjadrovať, tiež som sa nad tým pozastavila, názov receptu v čiernom podklade, je pomaly väčší ako samotný obrázok, pritom keby tam bol uvedený nick autora s názvom receptu by som prijala , ale nie tým "óbr" panelom.
evanaaa
@Jerica (1.3.2016 21:09) Jarka, mne to neprekáža, lebo ja nemám veľký ten čierny panel v pomere k celému obrázku, práve o tom vyššie píšem, ten kúsok v dolnom pravom rohu mi nevadí, lebo je to len na jednom, úvodnom foto, a ten istý recept už bez toho č.panelu je ešte raz uvedený v rámci daného dňa ( súhrn receptov....), takže je vidieť, čo je na obrázku.
milad
@Evanaaa (1.3.2016 20:58)

chvíľu mi trvalo, kým som našla denný súhrn...asi to bude tým, že každý z nás máme zautomatizované prezeranie stránok, ako máme napríklad zaužívané klávesové skratky. Chcela som len poukázať na prehľadnosť, estetiku a možno posunúť tvorcom podnet na vylepšenie. Hm. Koľko ľudí, toľko chutí.
evanaaa
@milad , mne tiež chvíľu trvalo, kým som prišla na to, ako si prezerať recepty podľa dní, kedy boli sem pridané, potom som na to prišla - najprv som klikla na Recepty, ukázal sa ten obr. s čiernym panelom, klikla som naň, rolovala dolu kde boli.....denné súhrny, klikla na ne a už to šlo, - predchádzajúci deň, nasledujúci....atď. ale to asi vieš. No a ten istý obrázok, teda recept s č.p. tam bol medzi ostatnými rcp uvedený už v normálnom prevedení.
mijaita
Ani ja uz sem skoro nechodim, sliby byly nekolik let, nasledoval velky tresk a zastavil se nekde uprostred cesty. Jsou veci, ktere nikdy nepochopim a s
@alena48 souhlasím bez výhrad......
mne sa nepáči, že sa stalo to, čo vždy, dajú sa sem nové veci, či sa nám páči alebo nepáči, teraz navyše odstránili iné, či sa nám páči alebo nepáči, diskusia k pripomienkam bola mimoriadne dlhá, len už dva týždne nevidím, že by sa niečo dialo, hoci Tomáš písal, že sa udeje. Momentálne som veľmi rozladená a chodím sem na pár minút pozrieť nové recepty. Nie je to dorobené a ticho po pešinke. Ako veľakrát predtým.
tanicena
Som rada, ze nie som jedina co sa jej nova grafika nepaci. Najprv som si povedala, ze jej dam cas, treba si na nove zvyknut, ale nie je to ono. Stranka je velmi plna, neprehladna, kopec rubrik, ktore nechcem vobec citat. Predtym to bola taka mila stranka slovenskych zeniciek, ktore ponukali svoje dobre a osvedcene domace recepty, bola jednoducha a prehladna. Teraz sa tvari profesionalne ale je len chaoticka. Skoda, chodim sem stale menej.