Čitala som, že sa dá upiecť chlieb s pridaním celého zrna do múky. Ja si to neviem predstaviť, že ako. Keď by som dala len tak celé zrno pšenice do vykysnutého cesta, upečie sa to, nebude to surové? Alebo ho predvariť? Milí Varecháči, poraďte mi prosim.
@zareaguj
Držím palce :-)
Prave som sa nastvala. Vyhodila som asi 3kg muky - rôzne, celozrnne. Boli v nich mole. Kupila som si nedavno v jednom bio obchode a uz tam museli byt. Ja som mole nikdy nemala a zrazu toto. Cela spajza vypratat, umyvat, povyhadzovat kde by sa mohli eventuelne dostat :( Skoda muky ale aj ta robota.....! Na biele muky mam nadoby plastove, budem musiet kupit aj na celozrnne a davat to do toho.
ak máš možnosť, radšej choď inde, ako som uviedla v komentároch mám podobnú skúsenosť, bio až v núdzi a radšej 500 g vrecko. väčšinou hneď pred obchodom pozriem, keby niečo idem nazad. nezávidím ti tú robotu, 2x stačilo, po druhom raze mám všetko, nielen múku, zatvorené v dózach s klipovým uzáverom.