Rôzne

Bol nápad s burzou dobrý ?

alena45 - fotkaalena45, 1. mája 2014

Čo si myslíte o burze, ktorá je tu na Vareche ? Splnila Vaše očakávania ? Kúpili ste si niečo ?
Môj názor je, že svoj účel nesplnila a najradšej by som ju odtiaľto odstránila, keďže pre mňa dôležitejšie komentáre posunula až na druhé miesto. Prípadne by som ju z hlavnej stránky odstránila len pod jej názov na hornej lište.
A čo si myslí redakcia ?

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Za seba môžem napísať, že som si nekúpila nič, nič som ani nepredala (ani som sa nesnažila). Na burzu som nazrela v jej začiatkoch asi tri razy, nezaujala ma, tak tam ani nechodím, len mi, rovnako ako tebe, zavadzia.
smejkad
ja som sa ohlasila na inzerat , ale nic z toho nebolo
mozno by bolo fajn, keby uz vybavene inzeraty boli vymazane, nezaberali by tolko miesta
a kludne by mohli byt aj pod listou, ved sme predsa na vareche :-)
ela77
neviem aký má prínos pre redakciu, či je tam nejaká finančná podpora, ale ak je inzerovanie zdarma a pre red. nie je žiadnym ziskom, len zvýšením návštevnosti, tak by som skôr prijala ak tu už má byť, tak iba ponuky a dopyty ktoré úzko súvisia s jedlom a varením. Čakala som skôr nejaké ponuky možno aj starších pomôcok pri pečení, varení, zdobení, ktoré sú už niekomu nepotrebné a druhému pomôžu a potešia. Skúšala som zopárkrát nazrieť či náhodou niečo podobné ako spomínam neobjavím, ale po preklikávaní sa cez šaty a boty a pod. som to vzdala . Ktovie na čí a aký podnet vznikla.
havino
mne odišiel môj starý dobrý robot bosch, ostalo mi všetko príslušenstvo, ponúkala som ho servisu, to príslušenstvo myslím, za symbolickú cenu, mala som všetko, pretože oprava stroja ( elektronika) by stála tolko ako nový robot, že ak by niekto mal záujem, nemali záujem a tak ma napadlo dať inzerát na varechu, ja som taký záujem ani nečakala a dúfam, že kupujúci sú spokojní. Ja som si kúpila nový kitchenaid, chýbalo mi na mak a orechy,tak za symbolické cenyz predaja príslušenstva som si zakúpila ku elektrickému mlynčeku na mäso Zelmer, nádstavce na orechy a na mak, čiže kúpa, predaj k mojej spokonosti aj kupujúcich si myslím a následne aj burza.
evanaaa
Tak som sa tam teraz pozrela, je tam okrem iného aj ponuka cibuliek medvedieho cesnaku a aj dopyt po domácich džemoch, snáď by sa s tým ( s burzou) ešte dalo niečo spraviť, ak by bola zameraná len takým smerom, ako píše aj @ela77 , potom by splnila svoj účel aj úžitok....predaj, kúpa, výmena rôznych kuchynských potrieb, malých elektrospotrebičov, náhr. súčiastok k nim, ale aj plodiny, rastlinky, a výrobky z nich, teda prebytky a podobne....Len by redakcia musela dať upozornenie, že vylučuje inzeráty zamerané na predaj iného tovaru, než vyššie spomenutý, prípadne presnejšie napísala podmienky.
alena45
ďakujem za komentáre, vyplýva mi z toho, že ktovieaký záujem o burzu nie je, ani len komentovať, dokonca ani zo strany redakcie.
@evanaa , pochybujem, že niekto rozpredáva medvedí cesnak z vlastnej záhrady, 70 ks za 10 evri je prinajmenšom vandalstvo.
Prosím redakciu, aby zvážila účelnosť burzy a jej triedenie na kategórie na hlavnej stránke a zaradila ju len pod jej názov na hornej lište. Kto bude mať záujem, nájde si ju tam.
veronika353
Já mám s burzou dobrou zkušenost,prodávala jsem hlízy květin a loupané ořechy a v obou případech jsem uspěla,takže ano.Inzeráty,které nebyly aktuální,jsem odstranila.
tomas
@alena45 ak sa počas štátneho sviatku (1.mája) od 15:32, keď vznikla diskusia do večera nestihne redakcia vyjadriť, tak to neznamená, že redakcia nemá záujem diskutovať.

Redakcia sa snaží čítať všetky diskusie a popritom analyzujeme názory ľudí (ktoré píšu) a zároveň to porovnávame s klikanosťou ľudí (niekedy nemusí byť rovnaká s názorom ľudí)

Z tejto diskusie je vidieť, že síce @havino vďaka burze predala príslušenstvo ku kuchynskému robotovi, ale väčšina ľudí v burze až taký prínos nemala.

Samozrejem skúšať nové veci budeme aj naďalej, niektoré výjdu, niektore možno nevýjdu.
tomas
v prípade Burzy (hore v menu "Burza", ak ste ju nenavštívili) sme úprimne čakali viac záhradkových a kuchynských vecí, trošku nás prekvapili inzeráty na oblečenie, resp. ani nie, že sú, ale skôr percentuálny podiel niektorých typov inzerátov...
trencanka
Ja som tu na burze kupila lupane vlasske orechy. Skoda ze sa tu neobjavuje viac takych inzeratov ktore ponukaju taketo domace kvalitne prebytky. Isto by sa predalo.
pacik
Na burze som bola len zopárkrát, tiež by som uvítala, keby bola zameraná len na to, čo sa dá vypestovať a zjesť...teraz tam už nechodím.
pacik
...zabudla som dodať, že v pohode sú aj záhradnícke a kuchárske pomôcky :-)
eraserhead
@alena45 to že burza posunula komentáre až na druhé miesto bol pravdepodobne zámer keďže redakcia presne vie kam a koľko sa kliká, či tento zámer vyšiel si skús vyčítať z týchto údajov



 online.aimmonitor.sk

jasné, robíme všetci marketing a chceme predávať svoje produkty aby bolo na kávu ........
mne tiež teraz prišiel list od dodávateľa že zvyšujú ceny služieb lebo sa zvyšujú ceny vstupov blá blá... ok hovorím mu, z celého portfólia čo som od vás bral škrtám tieto dve položky ktoré mi konkurencia dá za 1/5 ceny takže to vaše zvýšenie cien bude mať za následok zníženie objednávok čo uvidíte pri najbližšej obchodnej porade keď Vám tie grafíky nejako budú klesať.......
katka78
Dala som si inzerát do "burzy", ale pridám to ešte aj sem, možno si viacerí všimnú: Zháňam pondelkové vydanie Pravdy (z 12.5), boli v nej priložené mapy Amerika+Afrika. Nemáte ich niekto doma, kto ich nepotrebuje a podaruje, či predá? Osobný odber je možný v Bratislave, alebo Trnave, prípadne preplatím poštovné. Prosím napíšte do TS. Ďakujem pekne.