Najlepší je kolektívny rozum - vravelo sa na mojom prvom pracovisku a ja dodnes vyznávam túto zásadu. Preto som si aj minulý rok pýtala radu ohľadne pekáčov, prišli mi desiatky super odpovedí, návrhov a skúseností. Dnes ich už mám (podarilo sa mi kúpiť na vianočných trhoch, boli "za babku" a zatiaľ som s nimi veľmi spokojná - kúpila som väčší, menší a veľký okrúhly, lepšie som v živote nemala). Teraz by tie pekáče potrebovali novú elektrickú rúru a novú plynovú varnú dosku. Po dnešnom bezradnom blúdení medzi obchodmi zvučného "domáconáraďového" mena sa opäť idem spoľahnúť na kolektívny rozum. Aké máte skúsenosti so sklenou doskou? Je to dobré, nerozbije sa to pri najmenšom buchnutí, alebo vsadiť radšej na klasický smalt (nerez nechcem, ten sa mi do dreveno-bielej kuchyne nehodí)? A čo horák na wok - je to k niečomu? Čudlíky vpredu alebo zboku...?S akou značkou máte dobré skúsenosti a s akou cenou, ktorá je taká rozumná? To isté platí pre trúbu...
@zareaguj
ťelné_rúry/Inteligentná_rúra/EOC69400X Je to spickova vec, ale banujem, ze som si nekupila aj s funkciou varenia, pecenia v pare. Kupila som ju v Polsku, v normalnou kamennom obchode. Bola vtedy lacnejsia tam cca o 400 eur! Ale odvtedy aj u nas zlacneli o nieco, tak uz sa asi moc neoplati tam cestovat za takymto nakupom. Treba si to prezistit. Potom mam plynovu nerezovu varnu dosku Electrolux. Z priestorovych dovodov mam len 4-horakovu. Ale privitala by som vacsiu aj so stredovym vacsim horakom, napr. na wook alebo elipsovite hrnce.
Ja som si elektriku vzdy dala prerobit na plyn.
Nic ine mi nevyhovuje a to som mala asi vsetky typy sporadkov, pretoze tu sme sa casto stahovali. odkedy je vsak na TV plno relacii s varenim, uz veria aj plynovym...