Rôzne

Akú ste mali veľkú noc?

vanmal132 - bez fotkyvanmal132, 1. apríla 2013

Tak akú? píšte všetko možné aj nemožné, rada sa zasmejem..:)))

@zareaguj


Diskusia k téme

mimka946
No priateľ ma oblial už v posteli s vodou ktora bola vo flaške pripravena pre nasho psika :D úúú ale bola zimnááá :))) :/ :D Za par minut som mala na sebe dalsie 3 vedra studenej vody a vsetko to zavrsila ladova sprcha od suseda :D No užili sme si :)) ale staci este ze je velka noc len raz
radost
máš to úprimne:
-peniaze v mínuse
-kilá v pluse
-vonku biela zima
-doma jedlo +pitie príma
-v mojom veku už nepuknem pri oblievaní od smiechu
-umývam sa sama
-a zas opustená synmi mama
-a čakám vytúžene jar
...každý deň je dar..:-))
denyany
krásnu. muž s deťmi sa vrátili z víkendu až poobede, ja som sa povaľovala až doobeda, nevarila som(až na večeru pekárnička upiekla briošku podľa rcp. z Varechy), nepiekla, nechystala, nedala sa oliať... proste dokonalá pohoda voľného dňa... len počasie mohlo byť krajšie, bola by som išla na dlhú prechádzku...
akeber
@radost krásne úprimné, u nás sa počítalo :-) koľko oblievačov nás navštívilo ( 5 r. dcérka ) ....vody primerane ale mala som aj takého oblievača ktorému som musela požičať voňavku :-) rovno sadol za stôl až keď som ho pomkla aby mi šiel aspoň dcérku poliať :-)) tak sa trošku prebral no nebol opitý ! skôr pribrzdený :-))
bambulka51
no dobre ....!a počúvajte toto....!prišla dcéra a jej manžel a dve deti 10 r. a maličký .Sedím si na počítači schytala som s nejakým špricom do výstrihu ja už popredu urazená lebo boli najprv u susedy -že bola prv po ceste-dcéra mi pozrie do tváre -naštve sa a poďho otočka ,schmatla celú rodinu a bolo...! večer ma manžel prehovoril aby sme išli chúdence deti aspoň pozrieť a dať šib. výslužku....skoro nás nepustili ale pustili...ja vyplakaná dcéra so starším tiež -to bola naša VEľká oblievačka !!!
huck
@ bambulka51 moja zlatá.... Je mi to veľmi ľúto......... ak som dobre pochopila, tak aj tu by bolo najlepšie platilo - Mlčať je zlato. Nereagovať ked nejde o život. Všetko je vecou percepcie. Lepšie je na situaciu vždy hľadieť z tej krajšej strany. Budme radi, kým sme tu a máme možnosť stretávať sa. Najmenej je dôležité, či sme prvý, alebo tretí po rade. :) Horšie to bude, ked jedného smutného dňa niekto z nás (z rodiny) odíde navždy..... Tešme sa preto zo stretnutí! Hlavne , že všetko dobre dopadlo :)
samanka
s vodou.....v pivnici...našťastie nie na mne, veď 3 dni pršalo. Ale inak pohodička, bez varenia..nohy vyložené a telka..klasika...:-)))
aroooo
pohodička, sama doma,navarené,upečené bolo,škoda že sa nedalo ísť do záhradky alebo ku Hronu pre blato...
ericka
kľud,zopár návštev,všetko v pohode....