Dobrý deň, chcela som sa opýtať z akej múky robíte pizzu. Keď som robila s hladkej múky bola príliš tuhá a použila som hladkú múku na kysnuté cestá... A keď som robila z polohrubej mi po upečení bola tvrdá. Aj keď som potrela boky. Ďakujem.
@zareaguj
Tuto mame najradšej
Kupovala som Pizza muku ale už dávno som ju nevidela
Teraz používam akú mám po ruke ale s chlebovou sa mi zdá lepšia
Ja používam babičkinu múku na pizzu. Zamiesim podľa receptu. Cesto rozdelím na štyri časti do igelitového sáčku.Hneď vložím do mrazničky.Tam dlho vydrží cesto.Potom preložím do chladničky na 3-4 dni kde mi krásne nakysne a na štvrtý deň,keď chcem piecť pizzu vyložím cesto na kuchynskú linku na asi 3 hodiny, aby nebolo veľmi studené potom pečiem na 250 stupňov asi 12-15 minút.Natrafila som na veľmi dobrý recept, iný už skúšať nebudem.
Ďakujem za odpoved
Tiež som pozerala na tv paprika ako ju robia a všade dávajú hladkú múku...možno je problém v múke.
Určite vyskúšam recept, už som toho toľko poskusala...
To je nejaká iná značka vôbec nepoznám ten typ.a ako si s ňou spokojna
na začiatku bola pšenica vo veľkosti psiarky, čo nájdete na lúkach. Neviem, neviem, či jej viariabilnosť smeruje k horšiemu. Onedlho však príde sucho a záplavy, takže sa budeme mať na iné sťažovať. ak nezareagujeme na naliehavé varovania odborníkov klimatológov...