Rôzne

Ako sa sem dávaju fotky - otázka č. 2

rea1 - bez fotkyrea1, 31. júla 2012

ja sa zas pýtam vás, múdrych a šikovných, ako si mám pridať fotku do profilu. potichu si spievam "si blbá, si blbá, si blbá ..." a aj tak na to neviem prísť. ale návod prosím taký blbuvzdorný, berte do úvahy blond farbu mojich vlasov.

@zareaguj


Diskusia k téme

evusik
najskôr si vyber fotku ktorú chceš použiť a zapamätaj si kde ju máš v počítači uloženú, prípadne si ju ulož na plochu....
choď na Varechu, klikni na "Môj profil" vpravo hore - otvorí sa ti tvoj profil, kde máš svoj nick @rea1 a ostatné údaje ktoré si dávala keď si sa prihlasovala, tu si ich môžeš aj prípadne zmeniť... teraz klikni na "pridaj fotku" (vľavo) a bude od teba chcieť zadať cestu kde sa nachádza tvoje foto, klikni na "Prehľadávaj" a tam sa musíš preklikať až na adresu kde máš uložené svoje foto ktoré chceš použiť a potom na tú fotku len dva krát klikneš pravým tlačidlom myši a potom na tlačidlo Pridaj. Keby čosi kľudne sa pýtaj, lebo neviem nakoľko ovládaš prácu s PC, veľa zdaru :-)
rea1
na profil som isla aj predtym, ale nikde ziadne "prehladavaj" :-(((
evusik
najskôr si klikni na Pridaj foto, potom sa ti hore objaví "Vyber foto (prázdne okno) "Prehľadávať" klikni na prehľadávať a ukáže sa ti tvoj počítač a ty si musíš v príslušnom adresári nájsť fotku ktorú si chceš dať do profilu, 2x na ňu klikni a potom klikni na Pridaj a vypíše ti "Obrázok sa kopíruje, čakajte" a je to :-)
evusik
e ešte keď pridáš fotku, choď celkom dole a klikni na "Ulož zmeny"
rea1
a po tom vsetkom sa mi tam objavi cierny stvorcek. a ja som nielen bledula ale este aj blondina. (jaj ahaaa, asi preto to neviem!) :-)
abdul
Prepáč, len teraz som si všimol vlákno, skúsim postup :
Prihlásiš sa, v pravom rohu je "Môj profil". Klik a na ľavo hore pod akože obrázkom " Pridaj fotku". Klik a nad čiarou "vyber fotku" - to je z PC. Nájdeš adresár a vyberieš foto menšie ako 2 MB tak, že ho iba označíš jedným klikom. Dolu klikneš "Otvoriť ". Zobrazí sa už stránka Varechy a klik na " Pridaj". Prejdeš dolu na "Uložiť zmeny". A keď si už tam, klik na „ Ako uvidia tvoj profil ostatní ľudia“ .To ako či sa sama sebe páčiš. Odhlásiť z varešky. A po novom prihlásení by si mala mať aj foto.
Miožno som pomohol.
gordonko
...vidím že fotku stále nemáš ak ju stále chceš a maš 02 zavolaj mi na 0944 234 933 a ja Ta budem pomali navigovať .... spolu to zvládnem