Boli ste tento rok alebo vlani na husacine v Slovenskom Grobe? Akú ste zažili kvalitu, servis a cenu?
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 2 najnovší komentár dnes 08:18
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár včera 06:41
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár dnes 08:14
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 2 najnovší komentár dnes 08:18
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár dnes 08:14
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár včera 06:41
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 336 najnovší komentár dnes 08:14
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár včera 06:41
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 2 najnovší komentár dnes 08:18
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Jahodová bublanina s mascarpone +fotopostup
-
Čerešňový nákyp +fotopostup
-
Polievka z bielej maslovej tekvice s hríbami, krúpami a zeleninou
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej +video
-
Nepečená strecha s mascarpone a ovocím +video
-
Nepečená torta s mandarínkami
-
Zemiakové guľky so slivkami z kompótu
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
Zákusky, torty aj sušienky: 11 receptov na stracciatella dezerty s kúskami čokolády
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
Poklad slovenských záhrad: Na tento kedysi celkom bežný strom sa časom akosi zabudlo. Dnes moruša hlási comeback
(ja nemôžem, husacie hody v Grobe som absolvoval iba raz v živote, bolo to v roku 1987 a pamätám si iba to, že ma tam mama prvý raz nachytala s cigaretou...)
Skôr by zaujímalo, či môžem rozvinúť diskusiu na tému "Mama a ja v kuchyni" s tým, že keď vojde svokra, zmiznem a ona tiež. Potom ak sa táto situácia prihodí, číhame za rohom, či je vzduch čistý. Jak u debilov!
P.S. Pečených operencov, ktoré onehdá zachránili Rím, mi je ľúto. Howgh.
Spolu sumarum 70 EURY. Co chcete grobania prave to Vam pisem .Ruky sa mi trasu co som sekala hus vidno to na mojom pravopise.Pekac neviem kde mam dat,aby sa nerozbill ved dalsiu hus alebo kacicu budem robit tak najskor o pol roka.Drahy sekac neviem na co vyuzijem ale je z nehzdzavejucej ocele stal 19 €.
Tak teda iba 70 €
Inak tych poslednych 5 prispevkov sice neviem co maju spolocne z touto temou, ale ta restauracia bola naka moc draha :)
Ked som ju na stefana upiekla mala aspon 2 litre masti ale maso bolo dobre ale sme sa neprejedli boli sme na to 5ludi.Ja robim plku dovnutra zemlovu s pecienkou a k tomu cervenu kapustu.Lokse som si doniesla tiez z trhu ale neboli ako keby som ich sama robila.Pochutili sme si aj doma aj v Grobe.Medzi nami sme mali aj dobru kucharku a ta zahlasila ,ze ona to upecie lepsie.Aj jej to verim. A ja som sa dala pozvat k nej domov na bryndzove halusky,.Boli vyborne,.Je vyucena kucharka,
Treba vsak povedat, ze v tom podniku, kde sa mi paci, je ta husacina asi najdrahsia, lepsie povedane - je draha jak svina !!! Ale radsej si priplatim, nez by som mal usetrit par korun, a potom nadavat. Vsak tam zas clovek nechodi kazdy den, len cca raz-dvakrat do roka.
www.husacinauskripovych.sk/index.php?husacina=jedalny-listok...
Toto je to čo na SVK nikdy nepochopím, vypýtať si za 1 ks pečenú hus 51 € a EŠTE pýtať peniaze za chlieb. Ten chlieb tam má byť zdarma a v neobmedzenom množstve, takisto uhorky, feferónky.
Zdôrazňujem že nehodnotím cenu za hus, to je relatívne či je drahá alebo lacná, ide mi o ten chleba za 1,30 € v čom je pridaná hodnota?
2.pecienka je vabank.tie velke si nechavaju pre znamych,a tie mensie zamrazuju a tie cakaju pre hosti.
3.trvajte na spravnom nacasovani na konkretnu hodinu,aby bola cerstvo upecena,inac straca na kvalite a HLAVNE VYSYCHá.
je totiz bezna prax ju upiect dopredu a potom pocujete cinkanie mikrovlniek.dobre je im povedat ze ste od fachu a zistíte ci je cerstva.
4.ked nechcete riskovat,lebo je to 30:70 vo vas neprospech,upecte si ju doma.
varecha.pravda.sk/recepty/pecena-hus/55551-recept.html...