Boli ste tento rok alebo vlani na husacine v Slovenskom Grobe? Akú ste zažili kvalitu, servis a cenu?
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 0 zatiaľ bez komentárov
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 714 najnovší komentár dnes 00:16
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 714 najnovší komentár dnes 00:16
- Ancicka: Zelená káva. 26 najnovší komentár 29. mája 2025
- Ivanluky: Zrazená kyslá polievka 22 najnovší komentár 27. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 395 najnovší komentár dnes 00:16
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 1 najnovší komentár 23. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Bublanina s čerstvými jahodami
-
Ovocná torta s čokoládovou a mascarpone plnkou +fotopostup
-
Moravský vrabec s dusenou novou hlávkovou kapustou +fotopostup
-
Vláčny žihľavovo-orechový koláčik s citrónovou polevou +video
-
Mrkvový koláč bez lepku so smotanou a orechmi
-
Jednoduchá brokolicová polievka so syrovými haluškami +fotopostup
-
Minislimáčiky s olivami
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Avokádové krekry VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu VIDEO
-
Gnocchi z cottage syra VIDEO
-
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
-
Dobré rady: Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
-
Overené recepty: Chutné obedy, jednoduché večere aj niečo sladké. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Na večeru aj k telke: 12 tipov, čo si urobiť, keď máte chuť na niečo malé, ale výdatné
-
Nebude to nuda: 12 receptov na mäsové závitky. A nechýbajú ani obľúbené španielske vtáčiky
-
Sladký poklad: 9 receptov na výborné zákusky s kondenzovaným mliekom
-
Koláč, torta aj ovocné knedličky: Má vaše pečivo to najlepšie za sebou? 12 receptov na sladké dobroty, v ktorých ho môžete zužitkovať
(ja nemôžem, husacie hody v Grobe som absolvoval iba raz v živote, bolo to v roku 1987 a pamätám si iba to, že ma tam mama prvý raz nachytala s cigaretou...)
Skôr by zaujímalo, či môžem rozvinúť diskusiu na tému "Mama a ja v kuchyni" s tým, že keď vojde svokra, zmiznem a ona tiež. Potom ak sa táto situácia prihodí, číhame za rohom, či je vzduch čistý. Jak u debilov!
P.S. Pečených operencov, ktoré onehdá zachránili Rím, mi je ľúto. Howgh.
Spolu sumarum 70 EURY. Co chcete grobania prave to Vam pisem .Ruky sa mi trasu co som sekala hus vidno to na mojom pravopise.Pekac neviem kde mam dat,aby sa nerozbill ved dalsiu hus alebo kacicu budem robit tak najskor o pol roka.Drahy sekac neviem na co vyuzijem ale je z nehzdzavejucej ocele stal 19 €.
Tak teda iba 70 €
Inak tych poslednych 5 prispevkov sice neviem co maju spolocne z touto temou, ale ta restauracia bola naka moc draha :)
Ked som ju na stefana upiekla mala aspon 2 litre masti ale maso bolo dobre ale sme sa neprejedli boli sme na to 5ludi.Ja robim plku dovnutra zemlovu s pecienkou a k tomu cervenu kapustu.Lokse som si doniesla tiez z trhu ale neboli ako keby som ich sama robila.Pochutili sme si aj doma aj v Grobe.Medzi nami sme mali aj dobru kucharku a ta zahlasila ,ze ona to upecie lepsie.Aj jej to verim. A ja som sa dala pozvat k nej domov na bryndzove halusky,.Boli vyborne,.Je vyucena kucharka,
Treba vsak povedat, ze v tom podniku, kde sa mi paci, je ta husacina asi najdrahsia, lepsie povedane - je draha jak svina !!! Ale radsej si priplatim, nez by som mal usetrit par korun, a potom nadavat. Vsak tam zas clovek nechodi kazdy den, len cca raz-dvakrat do roka.
www.husacinauskripovych.sk/index.php?husacina=jedalny-listok...
Toto je to čo na SVK nikdy nepochopím, vypýtať si za 1 ks pečenú hus 51 € a EŠTE pýtať peniaze za chlieb. Ten chlieb tam má byť zdarma a v neobmedzenom množstve, takisto uhorky, feferónky.
Zdôrazňujem že nehodnotím cenu za hus, to je relatívne či je drahá alebo lacná, ide mi o ten chleba za 1,30 € v čom je pridaná hodnota?
2.pecienka je vabank.tie velke si nechavaju pre znamych,a tie mensie zamrazuju a tie cakaju pre hosti.
3.trvajte na spravnom nacasovani na konkretnu hodinu,aby bola cerstvo upecena,inac straca na kvalite a HLAVNE VYSYCHá.
je totiz bezna prax ju upiect dopredu a potom pocujete cinkanie mikrovlniek.dobre je im povedat ze ste od fachu a zistíte ci je cerstva.
4.ked nechcete riskovat,lebo je to 30:70 vo vas neprospech,upecte si ju doma.
varecha.pravda.sk/recepty/pecena-hus/55551-recept.html...