Rôzne

Ahojte varechači a varechačky

bazulienka - bez fotkybazulienka, 23. novembra 2010

Už dlhšie som pozerala recepty na vareche a aj som podla nich varila,ale nevedela som sa dostať k vám. Ale syn mi ukazal a prihlásil ma.Neviem ešte veľmi na počitači,tak mi prepáčte ,keď niečo nebude dobré.Dúfam ,že ma prijmete medzi seba. :)

@zareaguj


Diskusia k téme

dorisa
@bazulienka , vitaj, ja tu sedím skoro každý deň, neboj sa dostaneš sa do všetkého. Sme tu,ako jedna rodina,ktorá rada varí a pečie.
bazulienka
Ďakujem za podporu,viete človek sa uči celý život a ja mám rada nové veci a budem sa snažiť aby som zvládla aj tie zložitejšie veci :) napr.pridavať fotografie k receptom a iné...........
babi
@bazulienka vitaj medzi nami, určite sa ti tu bude páčiť, je tu veľa správnych ľudí ochotných poradiť, pochváliť a podeliť sa o skúsenosti
sovka62
@bazulienka vitaj a neboj sa, kvôli Vareche sa z teba stane počítačový odborník. Neverila by si, čo všetko som sa na počítačí kvôli Vareche naučila. Vždy sa našiel niekto kto poradil a keď sa raz podarí, už to ide. Tak nech ti je medzi nami dobre.
tinca
@bazulienka vitaj, sme skoro rovesníčky a súhlasím so @sovka , že nebyť Varechy kopec vecí na PC neviem a naučila som sa skoro všetko sama. Aj moje prvé recepty boli bez fotiek a vždy ma varecháči podpichovali, že s fotokou by to bolo lepšie, pomohli aj varecháči a keď niečo niečo nebudeš vedieť hoď do placu, sme tu.
bazulienka
Veľmi pekne ďakujem za privítanie averím,že sa medzi vami budem cítiť dobre.Rada varím aj pečiem a hlavne rada skúšam nové recepty.
kuchticka
@bazulienka , ja ta tiez srdecne vitam na Vareche. Tesim sa na tvoje recepty a zazitky. Nech si tu spokojna. Vsetko sa naucis ako my ostatne. Ja tiez este vsetko neviem, ale snazim sa. Najviac mi chyba cas.
janazjarku
Východniarečky sú šikovné kuchárky /teda aj my ostatné :-)/ a potešili by ma nejaké krajové špecialitky tak teda vitaj @bazulienka
bozulka
Varecha je úžasná stránka a v nej sú ľudia "na jednošku" ako hovorievala moja maminka.Vďaka Vareche som sa aj ja naučila celkom slušne ovládať počítač lebo som chcela byť aktívna.Neboj každý dobrý a slušný človek je vítaný,preto VITAJ!!!
tothka
@bazulienka. odo mňa ďalšie vitaj medzi nami a nemaj strach, keď som ja zvládla pridať dokonca aj foto cez telefón, určite ti pridávanie receptov pôjde jedna báseň.
porzellanka
Vitaj @bazulienka , ja som sa tiez velmi dlho odhodlavala - varila som napriklad podla Sovky a Sracza, (dakujem za recepty) ale kym som sa odhodlala aj nieco pridat, alebo komentovat, ubehlo par mesiacov. dufam, ze ty budes rychlejsia. Su tu uzasni ludia.
jeka
@bazulienka aj ja ťa vítam medzi nami,aj ja som tu medzi nimi len krátko a citím sa tu veľmi príjemne.
garanco
@bazulienka vitaj, všetko, čo by som Ti chcela povedať už napísali moji "predpisatelia", a len sa uč, aj ja sa stále snažím zlepšovať!
emica
ahojky moji mily varechaci a vareskarky ja som tiez akysi prizivnik este neviemako napiisat recepty mam ich vela s ktorymi by som sa chcela s Vami podelit dufam ze mi deti pomozu ak pridu na navstevu a naucia ma to tiez som len amater na pocitaci pre nas to uz je treti vek tazko nam to pali ospravedlnujem sa Vam a dakujem za pochopenie
danculka
Vítam Ťa aj ja, hoci som tu veľmi krátko a neviem dávať fotky na varechu ,ale pevne verím ,že sa to naučím /do smrti/ ha,ha,ha,,,
emica
dakujem za podporu budem sa snazit co najskor
emica
dakujem za podporu budem sa snazit co najskor
bazulienka
Ďakujem vám veľmi pekne za skvelé privítanie a budem sa snažiť dať čo najviac receptov na varechu (ale aj s foto ) dúfam ,že sa mi to podarí