Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009 - 2024.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Vyrobené na Slovensku
pokračuj..
Nízka spotreba mlieka podľa mňa nespočíva v neinformovanosti konzumentov, problémom je skôr vysoká cena. Kedysi sme kupovali tri litre mlieka denne, na víkend päť litrov (lebo tri deti) a ak som sa chystala piecť, aj viac. Dnes už také nákupy ľudom v košíkoch nevidím, najviac tak dva litre, alebo niekdy desať, lenže trvanlivé a tu sa už treba zamyslieť, či je to vlastne ešte plnohodnotné mlieko.
kyslé máme stále-mám tibetské hubky...
nové poznatky si rada prečítam a doplním vzdelanie.
Tak aspoň niekedy si skočím do vedľajšieho mesta, kde majú kravičku na kolieskach.
@arasidka , moja nebohá babka dožili 96 rokov. Na sklonku života sme sa rozprávali, že málo je a mäso vôbec. "A čo jete, babka?"
"Mlieko, ja jem mlieko", odpovedala.
Australian Adults population %
Asian in Australia 93%
African Blacks 95%
Aboriginal 84%
Indians 90%
Australian Caucasian 4-17%
Greeks in Australia 56%
African Americans 75%
Mediterranean 60%
............ skúsili ste piť 3 dni staré otvorené krabicové mlieko ????? ....znesiem vela , ale aj z toho je mi na g.....
a to nehovorým otom ,že by som z toho chcel spraviť tvaroh
náš syn nepil mlieko a ani dnes neurobí velkú škodu ak si zneho dá ,ale chcem napísať jednu událosť :
Syn mal asi 10 rokou a ked mal piť mlieko tak ho odmietal , urobil som si z neho srandu zakril mu oči a dal mu vypiť pohár mlieka ......pil ,ked už bol za polovicou pohára odkril som mu oči , vtedy prestal piť a povedal ,, FUJ MLIEKO ,, ...ono to nebude chuťou , ale spíš hlavou ,že podaktorý mlieko odmietajú.
O to viacej u nás idú orechy v rôznych podobách, tekvicové a iné semienka - proste "šecek ten ftáči zop" .
To som vam ale chcela povedat,ze aj medzi tymito mliekami je velky rozdiel. robievam syr, a cim tucnejsie mliecko, tym lepsi syrik.
ked vezmem mlieko z abrahamu, podari sa mi kraaasny, a velmi dobry syr. ked vezmem z galanty (dodava druzstvo velky meder) tak je ten syr taky ako zelatina alebo co, proste nie je to ono. ani smotany sa tolko nespravi ani nic. ono velmi zavisi aj na plemene kravy ktore na druzstve chovaju, kazde ma inu tucnotu mlieka....