Podarila sa mi konečne urobiť čierna poťahovina:-))

elisticka - fotkaelisticka, 6. januára 2012
Milé varecháčky chcem sa pochvalit že už som konečne urobila čiernu poťahovinu.-)) len neviem či sa mi tu podari dat obrazok,.....

@zareaguj


Diskusia k článku

damisa
k tomu nie je čo dodať len super si šikovná
3sandra3
teeda,,, obdivujem všetkých, kto si na túto parádu trúfa... Krásne sa ti podarila, môžeš byť pyšná na seba.
tothka
Veľmi pekná, chlapec sa určite poteší, gratulujem.
evanaaa
Krásna lopta, ja by som ani za dva dni robenia neurobila nič podobné,to viem, stačí, keď pečiem niečo jednoduchšie.
jeka
no už len aby mu nožky pekne reberali,pekná...
sonulienka
@elisticka kde si kúpila tie poťahové hmoty čo píšeš aj ja sa chystám urobiť vnukovi na budúci týždeň takúto tortu ale už ma teraz hlava bolí čo sa týka poťahovej hmoty.Prosím napíšeš mi?
bejgi
tak tomuto ja hovorím, že šikovnosť, môj syn je fanúšik futbalu, čo poveš @Elisticka , nedohodli by sme sa ??? ;)
elisticka
dakujem vam:-)) @sonulienka tie hmoty som kupila na stretku s kamkou v TN ale ma aj svoju stranku tak ti pohladam link:-)) www.pecenieskamkou.eu
ola111
Podarila sa ti krásne,musím si odkukať,aj mňa to čaká,zatiaľ sú moji
futbalisti ešte malinkí,ale rýchlo rastú:-)))
ferok
Presne takú narodeninovú mal náš vnúčik pred týždňom / iba tá dvojka bola z piškóty - napichnutá/. Bola to veĺmi chutná ovocná torta.
jerica
určite "zlaté ručičky" ja nemám trpezlivosť pri takej práci,ešte tak mať o desať rokov menej , ale za to ti gratulujem k takej krásnej práci pre vnúčika:-)
3342_1272910489 - profilový obrázok
jo
jo
Tortička je krásna, pekne vypracovaná. Chcela by som sa opýtať, najskôr si tortu potiahla a potom na to lepila šesťuholníky? Alebo len tie kúsočky jeden vedľa druhého? Nerozpadne sa to potom?
irenaw
parádna lopta a aj tá čierna poťahovka. keď som robila mužovi futbalku mala som ruky čierne po lakte, kým tá hmota vyzerala čierna. odvtedy sa vyhýbam nápadom, kde by som ju mohla potrebovať :O)
elisticka
@jo ano najskor som loptu potiahla a potom lepila tie casti... no ked bola moc v teple trocha mi "vyfucaka" ale nerozpadne sa neboj sa :-)) @irenaw ja pouzivam rukavice a je to tak super :-)) tu vidiet 2 vrstvy

irenaw
keď ja som v rukaviciach nemožná, aj cviklu čistím len tak holými rukami a potom ich mám dva dni do ružova a po takých marhuliach to býva ešte horšie :O)))
margaretka28
@elisti čka,ahoj,chcem sa spýtať,kde kupuješ spomínanú poťahovku a koľko preibližne stojí,ja mám z hotových skúsenosť iba so smartflexom,robí sa sním super,ale mne osobne nechutí,u nás stojí 1,40kg 9.90 E Ak poznáš,napíš mi prosím,ake máš skúsenosti,či je lepšia tá tvojaa ešte sa chcem opýtať,ako sa ti podarilo dať fotku ku komentáru,mne to nejde,asi to neviem.:-))VDAKA
elisticka
@margaretka28 WI hmotu kupujem vo Formaxe dubnica stoji 7.5 € 1 kg no ja som musela tuto WI kupit je jedina bezlepkova ...a tu fotku davam tak ze ked kliknes na foto pravou mysou daz zobrezit foto a potom ten link nad nou skopiruj a pridaj ku komentaru ale az ked sa odosle komentar vtedy uvidis ci sa ti to podarilo:-))
margaretka28
Aha tak bezlepkovú ja nepotrebujem,ale dobre vedieť,môže sa zísť,vdaka za radu s tou fotkou,podarilo sa na druhý pokus,dnes som skúšala bábovku s medom,od @Cica2 ,tak som ju tam prilepila ako "dôkaz".:-)))



 



TOPlist