Poďakovanie

evanaaa - fotkaevanaaa, 21. decembra 2011

Chcem sa poďakovať všetkým Varecháčkam, Varecháčom, ktorí si
ma behom roka a aj pred tým pridali do "Svojich obľúbených", čo
považujem aj za prejav dôvery a priateľstva a nemala som možnosť
( alebo mala?) sa každému osobitne a osobne poďakovať, rozhodla
som sa touto cestou, už aj preto, že aj za pár posledných dní som
mala tú česť byť niekomu priateľkou. Dúfam, že aj ja som takto
spravila niekomu radosť a vôbec, cením si všetky priateľstvá, ktoré
počas trvania tejto báječnej stránky vznikli a som tomu veľmi rada.
Zvlášť ďakujem aj redakcii a všetkým členom redakčného tímu, ktorí
nám umožnili tu byť, piecť, variť, nadväzovať pekné vzťahy. A
prosím tých, ktorým sa niečo nepáčilo, aj tých "vŕtavých", aby sa
prispôsobili ostatným v duchu: nie každý má všetko rád, nie každý
varí ako ty alebo ja, kritizovať, ak je treba ale tak, aby to neublížilo,
výmena názorov nech prebieho ako poučná diskusia, atď. nemám
rada hádky, aké tu občas vznikajú, veď všetko sa dá riešiť aj v
pokojnom duchu.
Len toľko som chcela povedať na prelome rokov 2011 a 1012.
Prajem Vám všetkým lásku , pokoj mier a úspechy v ďalšom roku.
@zareaguj


Diskusia k článku

hviezdickaz
Pekne si to napisala ... Aj ja sa pripajam,zelam Tebe i ostatnym pokojne a bezstresove prezitie vianoc a nech NAM vsetkym to dobre vari. ;-)
mata3636
aj ja Ti prajem šťastné a veselé, v pohode a s láskou prežité sviatky. a v novom roku len to naj, hlavne zdravie!!!
ancicka
@evanaaa ,pekne si napísala.Sú to skoro aj moje myšlienky.
Dakujem ti za tvoje slová a tebe,ale aj všetkým varecháčom a varecháčkam prajem:
všetko len to najlepšie a láskyplné a požehnané vianočné sviatky.
sovka62
U dlho si aj medzi mojimi obľúbenými a je vás tam viac, tak všetkým vám i ostatným milým ľudov, s ktorými sa tu virtuálne stretávame prajem krásne pohodové Vianoce.
sonulienka
Aj ja sa pripájam naozaj je to krásne napísané a prajem všetkým nám tu na vareche aj redakčnému tímu šťastné a veselé sviatky a v roku 2012 veľa zdravia lebo je vzácne, lásky lebo je krásna a porozumenia čo nám každému treba.
evusik
a ja som vďačná Vareche za to, že je... že je tu kopec dobrých ľudí, kopec dobrej nálady a pozitívnej energie... Tak nech nám to dlho vydrží :-)
evanaaa
Ďakujem vám všetkým za to, že ste sa stotožnili s mojimi myšlienkami , i za vaše priania.
dorisa
Evka, naozaj si to pekne napísala, som rada, že sme sa tu zišli celkom schopná partia. Som rada, že som ťa poznala aspoň virtuálne, tak isto, ako aj ostatných varecháčov a redakčných spolupracovníkov. Takže aj ja sa pripájam s prianím všetkého dobrého a pekného v predvianočnom a tiež aj vianočnom období a do Nového roka 2012 želám, aby nám všetkým varešky varili a rúry piekli ostošesť.
jurovic6
Pripajam sa k vam a dakujem za prijemne prezite chvilky pri pozerani receptov na nasej oblubenej Vareche.Prajem vam vsetkym to najlepsie do noveho roku,krasne sviatky a aby ste mali vsetko na co si spomeniete.

Snehuliačik maličký,
zatiaľ iba z mrazničky,
prináša Vám správičku,
prichystajte jedličku,
aj koňaky vaječné
a majte sa nielen v sviatky báječne.
3sandra3
@evanaaa z Tvojich slov je cítiť veľa úprimnosti a pokory voči ostatným ľuďom, s ktorými sme sa tu spriatelili a vieme si navzájom pomôcť, čo je veľmi krásne gesto. Ďakujem Ti za krásne vinšovanie do nového roku a aj Tebe prajem hlavne veľa zdravia, spokojnosti a tiež veľa nových receptov. :-))
fialka49
Aj ja prajem všetkým, aby hlahol vianočného zvona bol zvesťou pokojných a radostných Vianoc, aby každý dostal lásku a milé slovo, aby stále svietilo teplé slnko nad každým domovom, aby radosť, šťastie a nádej sprevádzali všetkých ľudí na Vareche a na celom svete.
rela
@evanaaa , ďakujem za pekné slová, ktoré si napísala. Želám Tebe aj ostatným varecháčom aj redakcii, príjemné a pokojné prežitie vianočných sviatkov a veľa zdravia a šťastia v Novom roku
danielas
Výstižné a úprimné slová! Ďakujem. I ja prajem Tebe Evanaaa a tiež všetkým priateľom tu na Vareške
hojnosť lásky,pohladenia,pokoja,radosti.
....a mňamkové tiež....Nech všetky Vaše srdcom tvorené dobroty vykúzlia úsmevy spokojnosti u Vašich milých
myalab
@evanaaa ano stotoznujem sa s Tvojim vyjadrením a tiez Tebe aj vsetkym ostatnym prajem pekne a nicim nerusené Pozehnane Vianocne sviatky...





aroooo
Ďakujem za blahoželanie a prajem príjemné sviatky všetkým tu zainteresovaným
damisa
som tu len krátko, ale mám pocit, ako by som už niektoré varecháčky poznala dávno, a preto prajem všetkým šťastné a veselé Vianoce a do Nového roku hlavne veľa zdravia a veľa dobrých receptov....
zdenka1009
Dovoľte aj mne,aby sme si spoločne zaželali, aby sa nám lepšie žilo,aby sa nám na Vareche dobre varilo, aby bolo viac slnečných dní,aby sme sa k sebe správali pekne nielen na Vianoce ale po celý rok.
Aj ja želám všetkým na Vareche pokojné, radostné a požehnané Vianoce, veľa šťastia a zdravia v novom roku.
sportak
Ja Ti ĎAKUJEM za tento veľmi pekný nereceptový príspevok. Taktiež aj Tebe a tvojim blízkym spokojné vianoce a úspešný rok 2012. A hlavne pevné zdravie. P.S. Teším sa na Varechu aj vďaka Tvojim vyváženým komentárom.
kata50
@evanaaa , krajšie by som to nenapísala. Ďakujem za pekné slová a vinše.
Prajem všetkým pokojné a požehnané Vianoce, veľa zdravia, úspechov a radosti v novom roku 2012. :-))
palokuchki
@evanaaaa , velmi pekne si to napisala.Pre mna Varecha a vsetky jej clenovia su ako moja druha rodina. Vsetkych srdecne pozdravujem a prajem vsetkym krasne a spokojne vianocne sviatky. Redakcii dakujem za obetavu pracu a prajem vela trpezlivosti.


kuchticka
Mila @evanaaa , napisala si to pekne, vdaka. Vieme snad vsetci na tejto stranke, ze od teba sa nemoze cakat nic neprijemne. Si utlocitna dusa, mierumilovna. Prajem ti pohodu a klud na Vianoce a vela zdfravia pre buduci rok.
kuchticka
@palokuchki , vdaka za video. Prajem tebe i celej rodine tam v teplych krajoch pekne sviatky vianocne a nech vam na Vianoce nie je velmi horuco. Mam rada vsetky tvoje recepty, si bajecna kucharka a mas i dobru fotodokumentaciu. :-)))
akeber
@evanaaa veľmi pekne od srdca napísané....aj tebe a všetkým varecháčom príjemné sviatky :-)....už aj pre to ,že na našom sviatočnom stole budú nové koláčiky od vás.... :-)))
matata1
Aj ja Vám milí varecháči prajem požehnané a spokojné Božie narodenie a v novom roku hlavne veľa zdravíčka, šťastička a lásky.
kucharka100
Príjemné prežitie Vianočných sviatkov všetkých varecháčkam, varecháčom, aj tebe milá @evanaaa ako aj celému redakčnému tímu Varechy, za ich trpezlivosť a obetavú a náročnú prácu. A v novom roku 2012 prajem všetkým veľa zdravia, šťastia a Božieho požehnania. Aby sme sa tu všetci spoločne stretávali aj naďalej a pomáhali radami, receptami a skúsenosťami navzájom. Veselé Vianoce!
pivonka
Želám všetkým varecháčkam, varecháčom a celej redakcii štastné a veselé Vianoce prežité v zdraví, mieri, láske a pohode.
evanaaa
Nemám slov, ja si vaše slová vďaky a chvály veľmi vážim, som šťastná za ne všetkým, nebudem menovať, je vás veľa, čo ma teší a dojíma, tak to berte, ako by som vám všetkým ďakovala zvlášť. Takáto súdržnosť ma teší a možno je to pre mňa aj krajší dar ako to, čo dostanem ( veľa asi nie).
bozulka
@evanaaa , aj ja ďakujem všetkým priateľom,redakcii a samozrejme aj tebe za príjemne strávené chvíle na Vareche.Snažím sa stíhať všetko čo sa tu deje,ale nejako sa mi to nedarí.Veď je nás už obrovská rodina varecháčov skoro 19 tisíc a stále pribúdajú ďalší.Tak aj im zaželajme aby sa tu cítili tak dobre ako my, "stará garda"!
45678
Prekrásne Vianoce nech Vám všetkým vykúzlia šťastie, lásku a úsmev na tvári, to bude prejav toho, že ste všetci zdraví ....
..a v nastávajúcom roku, nech sa Vám nielen v kuchyni všetko vydarí, to Vám úprimne všetkým želám :-)
ola111
Milá @evanaaa ,prajem ti krásne Vianoce,plné pokoja,šťastia a aj toho
zdravíčka,aby bolo čo najviac,všetkým varecháčom,celému tímu
Varechy pokojné a radostné Vianoce.
evanaaa
Danielka - @Palokuchki , tebe zvlášť ´dakujem za pekné hudobné video, aj obrazove. Krásne sviatky v horúcom (vz)duchu.
zvoncek
Milá evanaaa,
aj keď rubriku "moji obľúbení " som ešte nevyužila, môžem si dovoliť povedať, že medzi nich patríš.
Veľká vďaka za všetky Tvoje príspevky vo všetkých možných formách, ktorými si osobne mne v mnohom pomohla,
niekedy ide len o "maličkosti" pri komentároch.,
krásny je aj tiež tento Tvoj príspevok- poďakovanie- ,
ZA NEHO SI ZASLÚŽIŠ ***
ďakujem a PF2012
evanaaa
Ešte raz vám všetkým veľmi pekne ďakujem za príspevky, ktoré hľadia srdce ( moje) a dúfam, že sa tu takto zídeme aj o rok. Štedrý deň aj večer je za nami, dúfam, že ste ho prežili v pohode.
janaja
@evanaa , až teraz som si prečítala Tvoje vianočné želanie a veľmi, veľmi sa mi páči - je napísané srdcom a poňala som ho ako posolstvo lásky, pokoja a vzájomného, úprimného priaateľstva tu na vareche. Už je po Vianociach, tak aspoň do Nového roku Ti želám pevné zdravie, veľa lásky a pohody v Novom roku.
mariadra
Aj ja som sa sem dostala až teraz a veľmi sa mi páči Tvoje vianočné želanie a ďakujem zaň. Tak želám pekného Silvestra a veľa lásky, šťastia, úspechov a pevné zdravie do nového roka 2012 Tebe a všetkým, čo sú na vareche.
evanaaa
Dievčatá, dodatočne aj vám ďakujem, pekné je nezabúdať.
evanaaa
@ferok , ja nie som ničím výnimočná, takých a ešte lepších tu nájdeš habadej, len tu zotrvaj a presvedčíš sa.
mariaklara
Keďže som mala trochu zdravotné problémy, potom vnúčatá na prázdninách, na PC som sa nedostávala tak často, @evanaaa , chcem ti zaželať pevné zdravie, veľa lásky a kopec šťastia v ďalšom tvojom živote. Pokiaľ si spomínam teba som si obľúbila a medzi prvými zaradila do okruhu svojich obľúbených. Asi aj preto, že si spomínala na chvíle z detstva prežité v mojom rodisku. Myslím, že to nás tak trochu na diaľku spojilo. Vidím, že v profile máš novú fotku, to je tvoje vnúča ? Ešte raz ti želám všetko dobré !!! :))
jerica
milá @evanaaa , Tvoje milé slová ktoré si pridala a pridávaš v komentoch sú vždy povzbudením ale aj spájaním nás na tak krásnej web stránke ako je varecha.sk,tak je to , ale aj o všetkých ktorých máme tu priateľov aj keď len virtuálne , sme stále spolu či už v komentoch alebo pri pridaní receptov,zaujímavých zážitkov a aj diskusií.
Pri Tvojom príspevku chcem všetkým ktorí to čítajú, popriať do roka 2012 veľa zdravia,lásky,radosti pri kuchtení,ale zároveň chcem sa aj poďakovať všetkým na varecha.sk za ich povzbudivé a milé slová či už pri mojich receptoch aj za užitočné rady nie len pri varení.
Vďaka redaktorom v redeakciii za tak slušnú a perfektnú web stránku.
evanaaa
@Mariaklara , dúfam, že si tento už nový rok začala bez zdravotných problémov. Ďakujem ti za prianie, aj ja tebe aj tvojej rodine prajem hlavne to zdravie a aby sa tebe aj im dobre vodilo. Aj ja ťa mám dávnejšie medzi svojimi obľúbenými a na tvoje rodisko ( Vráble) často myslievam, a mne sa aj veľa o ňom sníva, sny plné nostalgie. A na mojej novej fotke som so svojou 4-mesačnou pravnučkou.
evanaaa
@Jerica , aj tvoje slová ma potešili a padli mi vhod,tiež ti prajem to isté, čo v predošlom komentáre, veľa šťastia a zdravia, aby bol tento rok pre teba úspešný, aby si sa tešievala v kruhu tvojej rodiny, nech nezažiješ sklamanie a nech sa tu stretávame aj naďalej ako minulý rok, bez nešvárov a hádok, len s príjemnými zážitkami a dobrými receptíkmi.
mariaklara
@evanaaa , tak ti gratulujem k tvojej pravnučke, ( človek by nepovedal, že si prababka ) mne tiež k týmto štyrom pribudlo piate vnúča, vlastne vnúčik, na Vianoce mal dva mesiace. Takže ešte raz želám celej tvojej rodine všetko naj, naj, naj.....
evanaaa
Ďakujem,@Mariaklara , ale ja už mám aj vek na to, tá predošlá fotka ho neodzrkadlovala, tam som mala asi 45 rokov. A aj ja ti gratulujem k tvojmu vnúčatku, máš ich tiež požehnane, ja mám len jednu dcéru, jednu vnučku a jednu pravnučku - ide to " po praslici", ako sa hovorievalo.
an3da
Ja mám dve dcéry, ešte nemam vnúčatá, a už by som aj chcela,
mám na to aj roky. Držte mi palce aby sa mi podarilo, ak nie vtomto
roku tak trebars v budúcom...
evanaaa
@an3da , nemaj strach, aj to príde, ak ťa dve dcéry obdaria, to bude radosti najmä z prvého vnúčaťa, potom to už pôjde.



 



TOPlist