Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009 - 2024.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Vyrobené na Slovensku
a tak ryby varievam a v duchu hromžím.neznášam aj smrad na rukách...
nechutil bistubohu....oni tym octovym nalevom vykropili aj tie salatove listky....no ...vobec som to nemohla jest
takmoj muz svojho casu proti rybam nemal nic, ale tak nejako som ho...no odvykol :p))))
Problem s rybami je ze ich je tolko druhov a chuti a typov masa . Rozdieli su ako keby som porovnaval baranie maso ( ktore ja vobec nemusim ) s morcacim plus vseobecne morske ryby su ovela lepsej kvality ako sladkovodne.
PS:Ryby ktore sa kupia cerstve vobec necitit .
musia vsak byt morske cerstve,nie mrazene !Mne smrdi
baranina ;-) .Inac pach z ryb mozno odstranit , ak ich pred
pouzitim namocime na par hodin do studeneho mlieka.
varecha.pravda.sk/recepty/grilovany-zralok-pre-tych-co-ry...
sl.wikipedia.org/wiki/Morski_psi...
no...ja som sa toho salatu nemohla ani dotknut....ale ver mi....na stravu v skotsku nikdy nezabudnem..vynikajuca
Jestli něco nenávidím tak je to pach rybiny, který zůstane na rukou. Člověk může dělat co chce, toho se nedá zbavit.
Iste, ako šdycky, l5 Dkg rybacieho šalátika a dva pehavé rožky. A potom medzi reču aj trochu tej malinovky. Cítim sa tam vždy príjemne. Ale to neznamená, že mám ryby rada - ani na rybárske preteky ma neťahá, ani halászle nemusím, ani iné čudá-judá. Slovom - z rybaciny mám najradšej dukátové buchtičky :)