Čo dobré navarila vnučka

hubata - fotkahubata, 1. januára 2012
Toto nedávno behalo na internete:
Babka s dcérou chceli ísť pred Vianocami po nákupoch a tak nechali 2 ročné dievčatko na starosť dedovi aby varoval. Malá sa hrala s miniatúrnymi riadikmi, miešala, piekla a tak dedo usúdil že sa sama dobre baví, vzal noviny a začítal sa.

Akurát ho vyrušovalo, že vnučka mu na maličkej lyžičke neustále nosila vodu a tak musel každú chvíľu dvihnúť hlavu od novín aby sa akože najedol:
-"papaj dedo polievocku, doblá, papaj" - nakŕmila ho vnučka a zasa odbehla aby to donekonečna opakovala.

Keď sa babka s mamičkou vrátili, vystískali malú a dedo sa chváli ako sa spolu s vnučkou hrali na kuchárku, neplakala a bola dobručká.
Vtom babka spozornie:
- "čo ti nosila tá malá na lyžičke - vodu???"
- "áno, vodu - to bola akože polievočka a strašne ju to tešilo ako som sa robil že mi chutí, mľaskal som a olizoval som sa" - chváli sa dedo ako dokázal zabaviť vnučku
- " no si ty ale starý somár - začala sa smiať babka - a to ti nenapadlo, že malá ti tú vodu nosila z hajzlovej misy, veď kde inde by dočiahla na vodu v našom byte bez tvojej pomoci??????" - to už sa rehotala nielen babka ale aj dcéra........
@zareaguj


Diskusia k článku

kuchticka
.... hahahahahaaaaaaaaaa....
@hubata , ty si ani nemohla dospat aby si nam co najskor mohla napisat dalsiu srandu, vsakze? Ta vnucka bola skutocne vynaliezava. :-)))
hubata
Som sa teraz vrátila z flámu: varovala som vnúčence aby sa mladí mohli ísť zabaviť hehe !
babkamt
Hihihihihihihihi , tak som sa smiala , až mi tiekli slzy.
@hubata , prajem ti v novom roku veľa zdravia , šťastia , spokojnosti a hojnosti. Nech ťa tvoj humor neopúšťa .
evas13
Hahahahahaha dúfam, že ti vnúčatá nedali dobrú polievočku. :)))))
frezia68
Dedko doplatil na čítanie...mal variť s vnučkou :-)))))
sovka62
No dobrú chuť, tak mu treba, keď sa jej nevenoval!
arasidka
toš, dedko sa nedodržiavanie pitného režimu nemôže sťažovať. :)
A tak, čo nezbije, to posilní, v tomto prípade platí dvojnásobne!
evanaaa
Len treba dúfať, že bolo stiahnuté po poslednom použití....@Hubata , Jarka, ty sa držíš hesla: Ako na Nový rok, tak po celý rok, to znamená, že nás budeš takto obveselovať a zásobovať podobnými historkami ozaj po celý rok.
babav
@hubata , pobavila som sa ....pripomenula si mi prihodu ako moja dcerka ,ked bola malicka ,varila deduskovi polievocku.Moj otec ju mal rad nadovsetko tak chutnal a vychvaloval ju, aku dobru mu navarila.
Namiesala mu do hrnceka s vodou korenie ,muku ,kavu ,ocot a krmila ho lyzickou ....neverila by som ,keby som to nevidela na vlastne oci....
Deduskovia vedia byt tiez obcas obetavi ako babicky....
hubata
Môj otec mal pomaly 2 metre do výšky, ochkal, božekal keď mal malou metličkou niečo zhrnúť na loplatku. Ale vnučke ........ tá ho dostala na všetky štyri a erdžal, havkal, kotkodákal: robil je koníka, psíka, váľal sa s ňou a vozil ju na bicykli.



 



TOPlist