Ako som nahý pripravoval nedeľný obed !

stefanm - fotkastefanm, 25. júla 2013
Už som tento príspevok písal aj jednej kamarátke z varechy , ale nedá mi to a pretože sa stále , keď si na to spomeniem , neviem prečo , smejem (?) tak som sa rozhodol potešiť týmto zážitkom aj vás .

V sobotu sme boli na záhradke (manželka oslavovala narodeniny) a pri oslave sa našlo aj trocha času na zber úrody . Uhorky , zelená fazuľka , marhule , ríbezle a pod. Lenže v nedeľu to všetko bolo treba spracovať (hoci hlava bolela) a tak mi kuchyňu obsadila manželka . Samozrejme , že som jej , ako vždy , chcel pomáhať , ale nejako sa jej moje aktivity nepáčili a so slovami : ... „neskuč mi tu stále za chrbtom“!!! , ma z mojej kuchyne vyhnala . A varenie nedeľného obeda je moja obľúbená činnosť . Tak som sa presťahoval do kúpeľne , napustil si do vane vodu , na vaňu som si preložil dosku , a začal znášať všetko potrebné na zapekané mäsko so zemiakmi a kapustou . A tak holý , sediac vo vlažnej vode som pripravil nedeľný obed . Všetko som naukladal do pekáča a potom , opásaný uterákom , som to preniesol do rúry . Obed bol za trištvrte hodiny hotový , chutný a ešte dlho budeme spomínať ako som navaril nedeľné jedlo nahý ! Škoda , alebo chvála Bohu , že ma nikto pri tom neodfotil !!! Hlavne , že nám chutilo !!!
A pridávam aj otázku : ako kuriózne ste niekedy niekde pripravovali jedlo ????
@zareaguj


Diskusia k článku

irenaw
šťastie, že ti doska nečľupla do vody, mohli sa ti suroviny pomiešať ;-)))
abdul
Oné, vajíčka tam nevidím. Žeby strata ?
pusta
kto chce dobrý ezert, nech rizklikne predchádzajúci link - hahahahaha :D
mariamka
ja som sa zlakla, uz ked som precitala ten nadpis! a ze si snad pritvrdil ,, uff holy (to bude iste aj s videom! ) ,, ale mily @stefanm opak je pravdou, zas si to zobral s humorom a nadhladom, tvoj zazitok nikoho neurazi, pobavi, a je naozaj na odlahcenie tejto stranky, ako tvoje recepty, paci sa mi tvoj kultivovany zmysel pre humor a snaha to tu ozivit :) tesim sa na dalsie kreacie,, ps. nemam ziadny podobny zazitok pri vareni, aj ked, manzel by chcel :))
lusinkab
Tak ty teda sa nezapries :-) muz cinu ak zena zablokuje kuchynu ,stefan premiestni do kupelne :-) ale som sa pekne nasmiala :-))))) no a ku tej zmrzlinke co @pusta pridala pridam este aj ja nieco co kolegyna nasla v utorok v robote pocas toho ked cistila mrkvu

pusta
@marianne , a čo ty neľúbiš banán, šľahačku a zmrzlinu ako ja? :D
ved naaranžovaný je ten dezert krásne...
marianne
jasne,ze lubim:-)) aj banan,aj slahacku ,aj zmrzlinu......:-D
pusta
@Stefanm , neboj, nie si sám, kto varí nahý v tejto horúčave :-)))
telo sa musí odparovať :D
mariamka
vy ste mi pekne uletene zienky,, :)) a ja tak seriozne pri zemo,, zdanie klame :)))
pusta
@mariamka , ty nič nevrav, ved s tebou všetci čerti šijú :D ty si také žihadlo, ale v dobrom to myslím :-)
marianne
jak uletene?...nemas rada mrkvu?...vsetko zdraviu prospesne...
mariamka
:)) jaka tema :) mrkvu lubi moj zajko , myslim toho zivocicha :) moj velky ma rad klobasu,, kto vie co myslis pod tou mrkvou @marianne ? :))
danda3
:D:D:D Predstavila som si svojho muža v sprchovom kúte s doskou a ostatným príslušenstvom...☺
kuchticka
... @stefanm , a preco nebehat v Adamovom ruchu i po zahrade, ved priroda je rovnaka, no nie?
Hlavna vec, ze obed sa vydaril, chutil a manzelka bola spokojna.
stefanm
@domacapani
spieval som si hit pána Mullera - Nahý II . Tak som ho pre teba spracoval aj s mojou fotkou kde som nahý .Muller možno , keď spieval tútu pesničku nahý vyzeral viac sexi , ale ja vyzerám určite viac na smiech !!! No nie ?





@kuchticka príroda je rovnaká , máš pravdu , či v Prešove alebo Seattly , len na Adamovom ruchu si nedala tak záležať ako na Evinim !!!
hannah22
oj oj nahá nevarím.... ale prepáč smejem sa pri predstave tvojho kuchtenia vo vani... ale aj trochu obdivujem ako sa vieš vynájst v tejto horúčave... aj navarené...aj vykúpaný..... :))
hubata
Spojil si užitočné s príjemným.... hehe!

stefanm
@hubata a ušetril som vodu , lebo riad som poumýval v tej vode čo som sa kúpal :) !!!!!
gubics
@pusta , možno to na-aranžovanie banánu so zmrzlinou môže byť veľmi vtipné v spoločnosti svojich kamarátov, ale pre mňa na vareche to nepripadá vtipné. Všetci máme iné predstavy o aranžovaní pokrmov.
pusta
@gubics , vidíš, mne to zase vtipné, aj umelecky pekné i chutné zase pripadá a preto som ten banán naaranžovaný so zmrzlinou pridala práve na varechu:-)
každému nevyhovieš, a viem, že sa mnohým páči.
zdenka411
pobavilo :-D tusim v tychto horucavach budem praktizovat :-D a na odpoved tvojej otazky o kurioznej priprave jedla len dodavam, ze od kedy mam druhe dieta, ktore sa rozhodlo, ze na mamine je najlepsie, tak kazde moje varenie je kuriozita sama o sebe...... pripravit veceru ci obed zasadne len s jednou rukou, v druhej mat 7 kilovu pohyblivu činku, to je vyzva !!! :-D zakazdym si hovorim, ze naco su nam vlastne pri vareni dve ruky :-D
zdenka411
@pusta no super to vyzera :-D podla mna kazda "zdrava" zena by si pochutila :-D a vlastne aj 4% chlapov :-D
pusta
@zdenka411 , si neskutočná :D
myslím si to isté:D
a úplne aj tie 4% chlapov som pochopila :-)))) hahahahaha
mááš presné štatistické informácie :D
/ja ich totiž presne ovládam tiež/



 



TOPlist