Zážitky

Pridaj článok

renka157:

dlžnička

Celkom bežny den idem do schranky a tam dopis. Pani v roku 1998 ste boli dlžna 4097sk a to k dnešnemu dňu je 1450evri skoro ma šľak...

renka157:

Prečo by mi chirurg neobjavil ostrohu ved ešte to nemam?

ahojte moji všetci len sa chcem podeliť s vami o môj problem a to veľmi ma bolela ľava päta a tak reku zajdem k...

janger:

Všimli ste si novinky na našej Vareche?

Okrem Poznamok k receptom nam tu pribudli aj dalsie novinky: Menu dna a Naj recepty pred rokom... Dalsie obohatenie nasej, uz aj tak peknej a vybornej,...

garanco:

Sirup so smrečkových výhonkov

Pri čítaní tohto receptu som si spomenula na príhodu spred asi 35 rokov. Keď sme sa...

an3da:

Vyprevadili sme kolegyňu do dôchodku

Kolegyňa išla do dôchodku a namiesto príhovoru som jej napísala báseň: ...

jelenik:

naša meninová Hubatá

Krásny "Jarmilkovský" deň želám, nech Ťa pohľadí slniečko za nás všetkých varecháčov, ktorí si varechu bez Tvojich komentárikov nevedia už ani predstaviť, nech si...

jody:

Epitaf

Dnes nám odišla naša nádherná štvornohá madam, ktorej foto mám v profile, vo veku 16 rokov. :(

bozulka:

Pozdrav od honestky ...

V nedeľu som rozprávala skoro hodinu na skype s @honestkou - Hankou. Stále je ešte hospitalizovaná ale bola doma na priepustke. Som nesmierne hrdá na to, že...

stefanm:

Príbeh – alebo – ako som vyrobil buchtičky Tumbarumba !

Toto je príbeh o tom ako som upiekol fajné buchtičky a prečo som ich pomenoval „Tumbarumba“ ! Znudený a znechutený politickou situáciu v svojej rodnej krajine sa túlam...

zmz:

Gastronomické potulky regiónmi Slovenska - Turiec

Turčianska záhradka. Malebné územie s pestrou paletou nádherných dolín a krištáľovo čistých potokov, obklopené vencom hôr ponúka svojim návštevníkom prírodné krásy, bohatú históriu, ...

mariellia:

Chlebík zábudlivej gazdinky

Rozhodla som sa, že si v mojej domácej pekárni upečiem chlieb. Vložila som do pekárne potrebné ingrediencie, zapla program a netrpezlivo som čakala... Po troch...

mielikki:

Ako som piekla...

(Objavila som svoj starší článok, a tak som si povedala, prečo to sem nedať?) Už mi dosť liezlo na nervy, že mnohé moje kamošky, ...

alpynus:

červeným že mám písať mäkčene a dĺžne, tak teda dobre

vravia, že zážitky musia súvisieť s gastronómiou     fajn žiadne vulgárne zážitky tak fajn nuž, už možno pridať zážitok v znení     dnes na obed ryža

marttina:

Ako som nevarila

Moje gurmanske ja sa opat prebudza. Zeby som opat zacala varit? ;) Vraj vela ludom chyba moje letne vycinanie a varenie, fotky nad ktorymi sliny...

zmz:

Gastronomické potulky regiónmi Slovenska - Horné Považie

Skúsme sa teraz na stravovanie a recepty pozrieť z iného uhla a venujme aspoň pár riadkov najbohatšej i keď nie veľmi početnej vrstve obyvateľstva v 17...

jerica:

Ako som prišla k modrinám,aj vám sa to stáva?

Blížili sa veľkonočné sviatky , po rozume sa mi preháňali myšlienky, čo to ešte treba , aby nič nechýbalo , len jedno "zakopnutie...

serpico:

slané oblátky

... už dlhší čas robím sladké trúbeľky a oblátky: ... ale až teraz sa mi podarilo urobiť i slané... syrové i bryndzové... podľa svojich predstáv... hlavne chuťovo ...

megginr:

Experiment s potravinárskymi farbami

Pozrite si toto zaujímavé video :) krátkevideo s mliekom, potravinarskymi farbami a saponatom :) možno spôsob, ako zabaviť deti v kuchyni :D http://www. mojevideo. sk/video/923d/mlieko_farba_cistiaci_prostriedok. html

pivonka:

Sacherova torta

Viem, viem, komentáre sa píšu pod recepty a ja tak aj robievam. Tomuto komentáru by som ale rada dala...

ethanel:

Ako som obsluhoval Nicolas(a) Cage(a)

Jedného novembrového dňa sme dostali informáciu že do hotela v ktorom som pracoval ako Restaurant Supervisor pricestuje dáka hviezda no v živote by ma nenapadlo že...

marta23:

Príprava príležitostných kuchárskych dobrôt

Do mailovej schránky dostávam rôzne krásne a zaujímavé prezentácie s hudbou a linky aj s ukážkou prípravy rôznych kulinárskych špecialít, obložených mís a kuchárskych výtvorov...

tatranka:

Roztržitosť.

Varila som kuraciu polievku a vlastne som už končila. Vedľa sa prevárali rezance do nej. Pripravila som si cedidlo na precedenie a namiesto rezancov som precedila...

hubata:

Škandááál: bitka na pieskovisku kvôli www.varecha.sk!!!

V sobotu doobeda som zarobila na zemiakové pagáčiky a 6-ročná Silvinka ich už sama dokončila: povykrajovala kolieska, mriežkovala, natrela vajíčkom a posypala sézamom. Recept...

rianka958:

Rada vyváram ak mám komu

Rada varím, vypekám, ale mám smolu, chcem veľa vecí naraz a to vždy, dopadne zle, alebo zhorí hrniec, alebo sa pripečú koláče, ak sa pripečú vždy...

barbirik:

Rozpravka na plechu

Dnes som piekol tento zákusok od @Sandratamer, je skvelí, chcem sa jej týmto podakovat.

ivo13:

Sem napíš nadpis

Dnes som robil, Gazdovské Sote s plackami, všetkým nám to moc chutilo. Výborné.

hubata:

Joj, ešte aj teraz to bolííí ........

Na chalupe si Miloš s Maťkom priviazali za malé bicyklíky škrandlice na špagáte (záhoráci vjedzá co to je a pre tých druhých = prázdne konzervy od paštét)...

henyinnsbruck:

moje prve kacacie stehna :)

ahojte , v mojich takmer 28rokov som sa konecne odvazila 1x upiect kacacie stehna pre mojho snubenca . preto len stehna lebo sme len dvaja...

arko:

Zivot po 21 dnoch postu

Dnes som ukoncil som prvy 21 dnovy post, pocas ktoreho som pil iba cistu vodu. Dnes v case hojnosti a moznosti sa stravovat od vymyslu...

babidka:

Ako som chovala hydinu....

Keď som sa stala vidiečankou , tak som samozrejme mala v úmysle chovať pár sliepok . Naozaj iba niekoľko... aby boli domáce...

babkamt:

Fotoaparát

Včera mi môj fotoaparát vypovedal službu. Ešte predvčerom som si fotila citrón. V tom to čase pekne kvitne a má už aj skoro zrelé plody....

stefanm:

Ako som neuposlúchol príkaz!

Vzhľadom na problémy v práci som ostal doma a to hneď využila moja manželka a začala rozdávať pracovné príkazy . Okrem toho , že skoro...

ethanel:

Moja stará mama ...

Ja viem asi sa Vám bude zdať čudné že píšem do časti zážitky niečo takéto ale vlastne je to tak zážitok ako aj spomienka na moju starú...

ajuschka:

Ako uťalo vareche

pár mesiacov po objavení varechy som mala fanatické obdobie, študovala všetky recepty, a rad za radom skúšala. Predsalen, bolo treba oživenie jedálnička. Momentálne...