Ako som prišla k modrinám,aj vám sa to stáva?

jerica - fotkajerica, 12. apríla 2012
Blížili sa veľkonočné sviatky , po rozume sa mi preháňali myšlienky, čo to ešte treba , aby nič nechýbalo , len jedno "zakopnutie " a prekvapenie prišlo nečakane.
Pekne som "to"umyla , očistila,obrátim a tu na stehnách modriny,tak čo dala som si to schladiť, aby som to po sviatkoch mohla vyliečiť na správnom mieste.
Všetko , ale nakoniec dobre dopadlo.

Pridám FOTO , dúfam že sa to podarí.
@zareaguj


Diskusia k článku

hubata
Ja odkedy nepijem tak nemám modriny ........
bahadur
Hlavně,že se nestalo nic horšího není nám už 20.
irenaw
každú chvíľu mám modrinu a väčšinou ani neviem, ako som k nej prišla. okrem toho občas drobné popáleniny a všelijaké kuchynské zárezy :-) stačí chvíľka nepozornosti, alebo keď sa ponáhľam...
jerica
Kúpila som na pohľad krásnu kačicu, tak akú som si myslela . Kupovala som nechladenú , veď ju budem piecť k veľkonočnému obedu.
Odbalím z fólie , umyjem , vyrežem z trtolu žľazy , a tu čo nevidím , stehná samá modrina , v prvom momente som sa naštvala, bola nedeľa večer , kačka by mala byť do rána nasolená a teraz sa rozhodni,čo ďalej. No nič,kačku som zbalila a dala do chladu , už len trpnuť ako dopadne reklamácia, blok o kúpe v peňaženke tak čo sa máš stresovať. Veľká noc prešla , obed nebol s kačacinou , ale chutné opité rezníky , tarhoňa , šalátik , pre tých čo si pochutia na ryži aj tá bola. Všetko ako má byť.
Bol utorok ráno, kačku beriem , idem si svoje právo uplatniť , za moje peniaze chcem aj kvalitu. Prídem do predajne za zodpovedným pre prevádzku,pani sedela pri papieroch , pýta sa že čo si prajem , ja s malou dušičkou poviem, že mám raklamáciu , hneď som jej povedala aby si to nebrala na seba , lebo za to nemôže. Prezrela a s úsmevom sa ospravedlnila , samozrejme si to bude musieť vykonzultovať s dodávateľom cez centrálny sklad. S príjemným pocitom som odchádzala a tešila sa , že ešte slušnosť nevymrela.
Konečne pridávam foto,môj domáci invalid PC zamrzol , nedá sa s ním pohnúť,ešte že môžem v práci čo to spraviť. Ten môj asi poletí von oknom.
 picasaweb.google.com/106992351229852828454/Varenie02#5730595...
babidka
Veruze som cele doobedu spekulovala , kde a ake modriny sa ti urobili ?:-))) Myslim si : co len ta @jerica urobila ? to bude ukazovat ake modriny sa jej narobili na tele? ale ze to bude kacica , tak na to som nepomyslela!:-))))))))))))))))
@jerica , tu vodnansku kacicu som kupila aj ja , mala trosku modraste nozicky ale aj tak som ju upiekla .Chutila naramne ....Kupujem kacice v Madarsku u masiara a vsetky maju trosku namodraste stehna -teda vyzeraju tak modrasto - ale prisla som k nazoru , ze kedze maju kacice take cervensie masko a to pod kozou vyzera tak modrasto . Vsimni si , ze na tych stehnach nie je pod kozou takmer ziaden tuk a to maso presvita . Tie madarske su chudsie a tak vytopim malicko tuku . Ale ta vodnanska bola teda dost tucna a ked som pozbierala tuk , tak ho bolo takmer 2 dl . Tesim sa , lebo chcem robit "kacaciu pastetu" z kuracich pecienok:-)
ela77
@jerica , od slź zo smiechu ani nevidím poriadne na klávesnicu až sa bojím je dnes piatok a ešte aj 13 teho, kto sa vraj v piatok smeje, tak v nedeľu plače, dúfam, že to nebude pravda. Neviem či si zabudla na začiatku dať to foto, alebo to bolo úmyselné (rodina sa na mňa pozerá ako ma dusí od smiechu) ako na to budeme reagovať. To sa ti podarilo. Najskôr sme si ťa predstavovali s tými modrinami na tvojich stehnách a niekto tuším pýtal aj foto, no a ty nám dodáš kačku.
sylvinka
tedáááá Jarka,ale si nás dostala...a ja že to chúďatko ty si modrá...
hubata
Jééžišmarja a ja som sa prezradila, že som voľakedy ...... psst: chlastala (viď môj príspevok hneď prvý t.j. číslo 1)
bobarka
Jarka, krásne fotografie, hodné Teba, len tá rozkvitnutá čerešňa mi nejak pripomenula tie modré kačacie stehná. Nevieš prečo?
evanaaa
Milá @jerica , ja som si to prečítala a chcela som sa ťa spýtať, čo je to "to", prečítala som si ešte dva razy a akoby som si domyslela o čo asi ide, ale podľa nasledujúcich komentárov som myslela, že som to prehnala a ako vidím ( ale nemyslite si, že sa tým chválim), som sa dovtípila o čo asi ide, len som myslela, že máš na mysli kura a takýmto humornýma sčasti hádankovým spôsobom nám to predkladáš. To si teda dobre trafila, haha, že modriny na stehnách. Ale už som aj ja takú hydinu mala a hnevalo ma to, myslela som, že je to zrazená krv alebo niekto to chúďa dokopal.
pivonka
Tiež som tri razy čítala tvoj príspevok a nevedela som sa vysomáriť. Iba to som sa dovtípila, že ty tie modriny nemáš. Ale čo sa skrýva pod "to"? Lepšie, že ich mala kačica (zvlášť, keď reklamácia dopadla dobre), ako ty.
hubata
Týraná kačica ..... chudera čo si musela za života vytrpieť, koľko bolesti.
adkas
vdaka za usmevny pribeh, pobavila som sa. Hlavne, ze vsetko dobre dopadlo:))))
sovka62
Nuž, niekedy naozaj netušíme, čo z obchodu dovlečieme domov. A keď je to na výročitý sviatok, naštve to človeka o to viac. Asi by sme si na cestu za nákupmi mali pribaliť lupu a a si aj roentgen.
tatranka
Presne ako @silvinka aj ja som si myslela keď som si v piatok ráno prečítala tvoj zážitok,že si mala ty nejakú nehodu,keď si zakopla.Vlastne som tomu nejako nerozumela a tak som nemala odvahu ani reagovať.Akosi mi to neštimovalo... Až teraz po dodatku a opisu o tvojej kačici.som pochopila súvislosti z úvodným článkom.
Hlavné je Jarka,že nie ty máš tie modriny na nohách a na hydinu s modrinami si už určite dáš pozor!



 



TOPlist