Zážitky

Pridaj článok

zemo:

Prečo je varenie dvojaké umenie

K vareniu ma teda priviedla konzumácia nenávidených suchých rožkov. Preskočím pár rokov a chcem ešte predtým, ako sa vrátim do mojich...

zemo:

Nič na svete neškodí viac ako suché rožky

Ponúkam vám skutočný srdcervúci príbeh. Na jeho konci bolo veľké odhalenie: hlad je síce najlepší kuchár, ale mne nenavarí. Preto...

jolkipalki:

Modré párky v Tajge a experimentálna ruská horčica

Ako to píšem pri recepte - šašliík nie je len pečené mäso, je to rituál. A hlavne ak Vás pozvú na šašlik na Sibíri!...

jolkipalki:

Baranie vajcia - Kavkazský delikates

Tento príbeh mi rozpovedal môj dobrý priateľ, neurochirurg, zberateľ pivových etiketiek z malého podmoskovného mestečka. V mladosti spravil chybu, vzdelanie si rozšíril o...

jolkipalki:

Susľatina - mäso zo sysľa

Predaj mäsa bola v CCCP zvláštna kapitola. To ste si vystáli rad, mäsiar sekal za radom čo prišlo, zabalil to do novín, povedal...

redakcia:

O prvom kole súťaže a odstraňovaní detských chýb

Varecha. sk má za sebou prvý týždeň existencie. Napriek tomu, že náš interný zoznam chýb, ktoré treba odstrániť, má asi 30 bodov (a...

romanbombos:

S čeľusťami na Čeľuste

O tom, že láska skutočne ide cez žalúdok, alebo že mu aspoň sčasti pomáha, som sa presvedčil dlho po mojej tridsiatke, keď som...

jarco:

Taký obyčajný obed v Londýne

Služobná cesta v Londýne, do odletu O´Learyho dobytčáku pol dňa voľného času. Povinné nákupy darčekov na Oxford street, potom presun podzemkou a prechádzka po...

jarco:

Nákupné utrpenie

Hoci rád varím a potrpím si na dobré jedlo, v kuchyni sa vôbec nerealizujem tak často, ako by som chcel a mohol. OK, ...

sandra:

Moje prvé žabie stehienka

Je fajn občas vybočiť zo zabehnutých koľají a vyskúšať niečo nové, tak trochu netradičné. Čo sa týka jedál, patrím skôr medzi zástancov tradičnej slovenskej,...