Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 8 najnovší komentár 16. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 135 najnovší komentár včera 21:51
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Katka4: Hľadám recept na dánsku tradične vianočnú pochúťku 3 najnovší komentár 2. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 135 najnovší komentár včera 21:51
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 8 najnovší komentár 16. novembra 2024
- Elalea: Jazvečia masť 29 najnovší komentár 10. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Pumbaa: D-manosa na močové cesty? 21 najnovší komentár 29. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 118 najnovší komentár včera 21:51
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 8 najnovší komentár 16. novembra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Perníkový jablkovo-kokosový koláč z hrnčeka +fotopostup
- Vajíčkový šalát +video
- Takmer zdravý banánovo-ovocný koláč
- Fazuľová polievka ribollita z Toskánska +fotopostup
- Paradajková polievka s cícerom +fotopostup
- Karfiolové karí s cícerom a špenátom +fotopostup
- Bravčové mäso so syrom na mexický spôsob +fotopostup
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Zapekané rezne so šampiňónmi a s cibuľou VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Nadýchané pivné cestíčko na vyprážanie rezňov, rýb, zeleniny aj húb VIDEO
- TOP rebríčky: Najlepšie októbrové recepty, to je prehliadka koláčov. A tento vyhral na celej čiare
- 8x kapustová čalamáda: Jednoduché recepty bez sterilizácie, aj superzdravé bez umelých konzervantov
- Boli aj budú: 12 nesmrteľných retro zákuskov ako z cukrárne za minulého režimu
- Chutné spomienky: Lahôdky z bufetov a stánkov spred Nežnej revolúcie. Na tieto sme chodili pravidelne!
- Pečené aj nepečené: 7x viedenské rezy, výnimočný zákusok na každú príležitosť
- TOP 15 októbrových videí: Tradičný koláč, domáci chlieb, hrejivé polievky aj špagetové variácie
- Sacherka 8x inak: Upečte si slávny čokoládový dezert ako bábovku, muffiny, minitortičky alebo rezy
( asi som staromodny ).
keď som bola dieťa , nikto by nedostal do mňa rajčinu , napínala ma až až,potom sa niečo vo mne odblokovalo , po vydaji hahaha rajčiny boli a sú moju nnenahraditeľnou zeleninkou. Pamätám si , v šesťdesiatich rokoch , na svadbách nesmela chýbať na stoloch sviečková,paráda veliká.
@evusi , pajsle, drztky, ,mozocek je pre mna fuj, nejedla bych ani za nic. Neviem pochopit ako si niekto moze pochutnavat na drskovej polievke. ??? Iba zeleninu jem vsetku aka rstie a da sa jest. manzel vravi, ze som ako koza ktora vsetko spasie.
Držkovú aj o polnoci, sviečkovú tiež, ale pajšle nie. Halušky s kapustou to radšej suchú kôrku, ale dobrú zabíjačkovú kapustnicu kedykoľvek. Čert aby sa v tom vyznal.
...dá sa tomu odolať ? sviečkovú robím rád a často . a vždy sa mi zdá , že chutí ináč . nemám rád tie "vylepšené" typu : s čučuriedkami a šľahačkou !
ja zjem vsetko, hoci maso mi akosi "nejde" ale vo forme drzkovice, pajšlovice - aj o polnoci.
kedysi, uz od detstva, som nenavidela kvargle. hnusili sa mi. hnusili sa mi tak, ze som dokonca neznasala ludi, ktori to jedli. ale mama hovorila, ze kedysi bolo dostat kvargle aj cerstve a ze tie vobec nesmrdeli a po prekrojeni vyzerali vovnutri uplne ako tvaroh. to som vobec netusila, ja som poznala iba "samochodiacu" rozplizlu, zapachajucu verziu. i byvala som kedysi nedaleko garaze prerobenej na pivaren, kde okrem inych zahryzkov predavali aj kvargle s cibulou a maslovym chlebom. a vidiac niekomu jednu prekrojenu vovnutri bielu, tvarohovu, hovorim muzovi: vies ty co? uz som pretentovala v zivote viac ako mizernych 39.- Sk aj na vacsie blbosti ako su kvargle. ja si to objednam. a v duchu som bola pripravena uz prve susto nenapadne vyplut a zachranit si zivot. bolo to bajecne! a odvtedy si ich kupujem vzdy, ked nadabim na cerstve. ale musia byt naozaj cerstve, lebo tie smyklave a pachnuce su mi stale eklhaft. ako to niekto moze jest? :-)))
@irenaw , zabudla som spomenúť, že prvé, čo moja mama spravila, že to mäsko z pravej sviečkovice prešpikovala hojne domácou údenou slaninkou.