Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 7 najnovší komentár včera 17:57
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár včera 17:43
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 7 najnovší komentár včera 17:57
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár včera 17:43
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 141 najnovší komentár včera 17:43
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 7 najnovší komentár včera 17:57
- Sovka62: Kukurica s makom 3 najnovší komentár 23. februára 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Jogurtové pečivo so syrovou plnkou VIDEO
-
Bude to raz-dva: 11 receptov na mrveničkové koláče. Toto je skvelé riešenie, keď sa vám nechce piplať s cestom
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Praktické riešenie: 10 receptov, s ktorými pripravíte mäso s prílohou naraz v jednom hrnci
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
-
Oplatí sa počkať: Viete, že sú jedlá, ktoré na druhý deň chutia lepšie než čerstvé? Určite ich varíte aj vy
-
Kým príde pôst: 13 tipov, čo variť posledný fašiangový týždeň
-
Prídete si na svoje: 8 receptov na drobné slané pečivo pre všetkých, ktorí zbožňujú olivy
( asi som staromodny ).
keď som bola dieťa , nikto by nedostal do mňa rajčinu , napínala ma až až,potom sa niečo vo mne odblokovalo , po vydaji hahaha rajčiny boli a sú moju nnenahraditeľnou zeleninkou. Pamätám si , v šesťdesiatich rokoch , na svadbách nesmela chýbať na stoloch sviečková,paráda veliká.
@evusi , pajsle, drztky, ,mozocek je pre mna fuj, nejedla bych ani za nic. Neviem pochopit ako si niekto moze pochutnavat na drskovej polievke. ??? Iba zeleninu jem vsetku aka rstie a da sa jest. manzel vravi, ze som ako koza ktora vsetko spasie.
Držkovú aj o polnoci, sviečkovú tiež, ale pajšle nie. Halušky s kapustou to radšej suchú kôrku, ale dobrú zabíjačkovú kapustnicu kedykoľvek. Čert aby sa v tom vyznal.
...dá sa tomu odolať ? sviečkovú robím rád a často . a vždy sa mi zdá , že chutí ináč . nemám rád tie "vylepšené" typu : s čučuriedkami a šľahačkou !
ja zjem vsetko, hoci maso mi akosi "nejde" ale vo forme drzkovice, pajšlovice - aj o polnoci.
kedysi, uz od detstva, som nenavidela kvargle. hnusili sa mi. hnusili sa mi tak, ze som dokonca neznasala ludi, ktori to jedli. ale mama hovorila, ze kedysi bolo dostat kvargle aj cerstve a ze tie vobec nesmrdeli a po prekrojeni vyzerali vovnutri uplne ako tvaroh. to som vobec netusila, ja som poznala iba "samochodiacu" rozplizlu, zapachajucu verziu. i byvala som kedysi nedaleko garaze prerobenej na pivaren, kde okrem inych zahryzkov predavali aj kvargle s cibulou a maslovym chlebom. a vidiac niekomu jednu prekrojenu vovnutri bielu, tvarohovu, hovorim muzovi: vies ty co? uz som pretentovala v zivote viac ako mizernych 39.- Sk aj na vacsie blbosti ako su kvargle. ja si to objednam. a v duchu som bola pripravena uz prve susto nenapadne vyplut a zachranit si zivot. bolo to bajecne! a odvtedy si ich kupujem vzdy, ked nadabim na cerstve. ale musia byt naozaj cerstve, lebo tie smyklave a pachnuce su mi stale eklhaft. ako to niekto moze jest? :-)))
@irenaw , zabudla som spomenúť, že prvé, čo moja mama spravila, že to mäsko z pravej sviečkovice prešpikovala hojne domácou údenou slaninkou.