Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 3 najnovší komentár 19. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 4 najnovší komentár 5. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 356 najnovší komentár dnes 00:48
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 356 najnovší komentár dnes 00:48
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 3 najnovší komentár 19. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 13 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 251 najnovší komentár dnes 00:48
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 3 najnovší komentár 19. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Nepečené datľovo-čokoládové bonbóny VIDEO
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva VIDEO
- Hľadáte perfektné cesto na vykrajované koláčiky? Skúste toto naše len zo 4 surovín! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Jednoduchý trik, ako expresne ozdobiť drobné pečivo VIDEO
- Čokoládové kocky s kardamómom a pomarančom VIDEO
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky VIDEO
- Odolná trinástka: Výborné recepty na trvanlivé vianočné koláče, ktoré vám vydržia až do Silvestra
- Toto sú stálice: 10 najlepších klasických koláčov a zákuskov na vianočné sviatky. Sú tu aj tie vaše?
- Linecké koláčiky: Prezradíme vám najlepší recept aj fintu, ako z jedného cesta urobiť 7 druhov vianočného pečiva
- Rokmi overené: 10 receptov na vianočné plnené oriešky, ktoré piekli už naše babky
- Orechové, karamelové aj čokoládové: Najchutnejšie plnené vianočné košíčky pre každý jazýček
- Pečie celé Slovensko: Zabudnutý dezert spod Tatier. Súťažiaci o ňom ani nepočuli a čo vy, poznáte Lohengrin?
- Máme ju radi: 10 receptov na sviatočné koláče a drobné pečivo s obľúbenou žĺtkovou polevou
( asi som staromodny ).
keď som bola dieťa , nikto by nedostal do mňa rajčinu , napínala ma až až,potom sa niečo vo mne odblokovalo , po vydaji hahaha rajčiny boli a sú moju nnenahraditeľnou zeleninkou. Pamätám si , v šesťdesiatich rokoch , na svadbách nesmela chýbať na stoloch sviečková,paráda veliká.
@evusi , pajsle, drztky, ,mozocek je pre mna fuj, nejedla bych ani za nic. Neviem pochopit ako si niekto moze pochutnavat na drskovej polievke. ??? Iba zeleninu jem vsetku aka rstie a da sa jest. manzel vravi, ze som ako koza ktora vsetko spasie.
Držkovú aj o polnoci, sviečkovú tiež, ale pajšle nie. Halušky s kapustou to radšej suchú kôrku, ale dobrú zabíjačkovú kapustnicu kedykoľvek. Čert aby sa v tom vyznal.
...dá sa tomu odolať ? sviečkovú robím rád a často . a vždy sa mi zdá , že chutí ináč . nemám rád tie "vylepšené" typu : s čučuriedkami a šľahačkou !
ja zjem vsetko, hoci maso mi akosi "nejde" ale vo forme drzkovice, pajšlovice - aj o polnoci.
kedysi, uz od detstva, som nenavidela kvargle. hnusili sa mi. hnusili sa mi tak, ze som dokonca neznasala ludi, ktori to jedli. ale mama hovorila, ze kedysi bolo dostat kvargle aj cerstve a ze tie vobec nesmrdeli a po prekrojeni vyzerali vovnutri uplne ako tvaroh. to som vobec netusila, ja som poznala iba "samochodiacu" rozplizlu, zapachajucu verziu. i byvala som kedysi nedaleko garaze prerobenej na pivaren, kde okrem inych zahryzkov predavali aj kvargle s cibulou a maslovym chlebom. a vidiac niekomu jednu prekrojenu vovnutri bielu, tvarohovu, hovorim muzovi: vies ty co? uz som pretentovala v zivote viac ako mizernych 39.- Sk aj na vacsie blbosti ako su kvargle. ja si to objednam. a v duchu som bola pripravena uz prve susto nenapadne vyplut a zachranit si zivot. bolo to bajecne! a odvtedy si ich kupujem vzdy, ked nadabim na cerstve. ale musia byt naozaj cerstve, lebo tie smyklave a pachnuce su mi stale eklhaft. ako to niekto moze jest? :-)))
@irenaw , zabudla som spomenúť, že prvé, čo moja mama spravila, že to mäsko z pravej sviečkovice prešpikovala hojne domácou údenou slaninkou.