Všimli ste si novinky na našej Vareche?

janger - fotkajanger, 6. mája 2012
Okrem Poznamok k receptom nam tu pribudli aj dalsie novinky:
Menu dna a Naj recepty pred rokom....Dalsie obohatenie nasej, uz aj tak peknej a vybornej, Varechy! Dakujem jej tvorcom :-)!
@zareaguj


Diskusia k článku

sovka62
Prehliadla som, tak ti ďakujem za upozornenie a redakcii za to, že sa o nás stará. A máš pravdu, Varecha je výbornáááááá....
hviezdickaz
Veru,vsimla som si to,odkedy to nabehlo a musim povedat,ze sa mi to velmi paci... takze , vdaka za to ! :o) A este sa spytam,ci budu aj tie tkz.sukromne spravy? :))
janger
@evanaaa , ked otvoris Varechu, tak hned na prvej strane, vpravo. Hore je 'Menu dna' a kusok nizsie je 'Naj recepty pred rokom'.
margaretka28
Je to super,veľmi sa mi to páči,ja som na vareche len od marca,takže takto si v ponuke pozriem aj staršie recepty,je ich tu strašne veľa a toľko času človek nikdy nemá,aby ich všetky preklikal.
pacik
Pripomínať staršie recepty je skvelé, takto sa občas objavia hotové poklady. Mohli by sa pripomínať aj recepty z čias, keď Varecha začínala.
orchidea
...len tak ďalej tvorcovia...výborné nápady treba čím skôr zrealizovať...:)
hannah22
... skvelé, len keby toho času bolo viac, teším sa..... :))
hubata
Aj mne sa to páči, aj som si niektoré z tých starších receptov uložila, ba som sa aj po roku zapojila omylom do diskusie ....... hehe.
viedra
ja to nevidim pomoooc menu dna kde to mam hladat
bozulka
Nech hľadám ako hľadám stále nič nevidím,asi som....
janger
@bozulka , klikni si tuto hore vlavo na Varecha.sk - je to napisane velkymi pismenami. Vtedy ti automaticky naskoci prva strana Varechy. Potom pozri vpravo hore, tam mas 'Menu dna' a kusok pod tym mas tie 'Naj recepty pred rokom' .Skus...
renka157
ahojte vareška je super stranka a moje deti ked spim po nočnej tak PC zapnu a hned su na vareche vedia totiž,že mam vytvorenu kucharsku knihu a navaria perfektne a o to mi to viac chuti,že su ešte v podstate male(11 a 14) a ked sa ich spytam či varia aj spolužiaci tak oni nevedia ani riad umyť a vôbec som na ne hrda a ma zasluhu trochu aj varecha.....cmuk
medulienka122
užívaj si to, že chcú variť, len aby ich to neprešlo, tak ako mojich....u nás v kuchyni asi straší, lebo všetci sa jej úspešne vyhýbajú:-)))
medulienka122
p.s. novinky som si všimla, aspoň sa mám na čo tešiť hneď za rána.a potom ešte tak 3-4 hodinky.aj mne sa už stalo, že veselo diskutujem s ročným oneskorením, cheche...
bozulka
@janger , ďakujem,ja tak na Varechu nechodím preto som to nemohla vyočiť.Je to fajn,redakcia /Tomáš/ sa činia,vďaka aj redakcii.
zvoncek
myslím si, že toto vylepšenie ozaj Tomášovi vyšlo, niekto sa pýta na osobnú váhu, som rada, že je to preč, pretože aj tak to nefungovalo,
áči sa mi nápad, tiež ukázať niektoré z prvých receptov od tých, ktorí tu boli ako prví a sú stále veľmi aktívni
afataga
to menu dna je dobre na ozivenie starsich rcp, ale keby som mala podla toho jest jednak nerobim nic ine, len stojim v kuchyni a potom, ved by som za chvilu vazila metrak :-)
nika60
Veľká vďaka redakcii, mne sa vylepšenie páči
njdevil
Super vynovena stranka Varechy, v podstate mame postarene o vsetko bez toho, aby sme pohli rozumom, od ranajok az po koniec dna, dakujem!!!
jarunka
Ja som si to vsimla a tiez dakujem za dalsie vylepsenie. @renka157 to mi pripomina moje detstvo, mama pracovala a my ked sme prisli zo skoli sme boli hladne a tak sme sa vzdy do niecoho pustili. Niekedy to boli len take rychlovky, ale velakrat sme sa pustili do varenia.
janger
@renka157 , no ty mas doma ale sikovne deticky :-). Veru maju sa tu z coho inspirovat. A dakujem vsetkym za prispevok.
betul
vylepšenie je super...vždy objavím niečo nové a varecha je úžasná a inšpiruje na dobrotky...mňam...tak nech sa všetkým "varecháčom" darí.



 



TOPlist