v mojich takmer 28rokov som sa konecne odvazila 1x upiect kacacie stehna pre mojho snubenca .preto len stehna lebo sme len dvaja.
bolo to trosku stresove :)
samozrejme som hned volala sestre a mame , ako oni robia kacicku.
nevedela som sa rozhodnut ci ju urobit v trube alebo hore v hrnci ,kedze sestra aj mama ju robia inak.
rozhodla som sa pre trubu, podla rozpravania sa mi to zdalo byt jednoduchsie.
kacicku som si den vopred nasolila, potom dala do janskej misy, zapla trubu... a nic :( po 45 min mi ani len mäso farbu nezmenilo.... neviem ci nasej trube v ten den preskocilo, alebo sa jej nechcelo no akosi nefungovala ( par dni potom som v nej piekla zemiaky a vsetko bolo ok) , doteraz si neviem vysvetlit preco nefungovala....:(
takze som zacala nadavat, samozrejme histercit ze co teraz... uz som myslela ze mame po veceri.volam zase mamine, ta ma hned ukludnila, ze mam ju prelozit do hrnca a spravit ju hore.
takze som kacku prehodila do vacsej, hlbokej teflonky a podla pokynov mojej zlatej mamicky krasne upiekla...
no a na zaver som bola hrda na seba ake skvele stehienka som upiekla, a snubenec ma az do nebies vychvalil :)
a musim podotknut, taku skvelu chrumkavu kozicku nemala ani maminina kacica :))
jedno stehienko ostalo, to som ho natrhala a zaliala tukom. to je ale dobrotka. mamina mi vravela ak kacicu dobre upeciem, tuk sa mi nepokazi.. asi som ju ozaj dobre upiekla, tuk mam uz mesiac v chladnicke aje stale dobry :))
moj nevie co je dobre xi :))))
dakujem za tip :)