zážitok "zákusok"

brave - fotkabrave, 20. júna 2013

" height="328" width="494" alt="omU4kvj.jpg">
@zareaguj


Diskusia k článku

rea1
a? kde je zážitok a čo je tá biela kocka posypaná kakaom?
arasidka
No... kde je zážitok. Predsa na obrázku - ja by som dopísala: "stelesnený zážitok", len neviem čo to je, či je tá kocka obtiahnutá marcipánom, či šľahačkou, či krémom , či.... nech by to bolo čokoľvek, muselo to byť tak prudko jedlé, že si ten zákusok zaslúžil viac pozornosti ako si len po ňom odgrgnúť/ prepáčte za výraz, ale viete , ako som to myslela/. Ja si viem živo predstaviť, ako ten tanierik stojí predo mnou , buď mi ho niekto dal, alebo som ho kdesi v cukrárni s dobrou povesťou uvidela a bol môj. A predstavte si ten nádherný pocit - ešte prvé sústo chystáme na cestu do našich útrob, skôr, než sa tam dostane, musí prejsť našou ústnou dutinou, v ktorej sa odohráva ten úžasný zážitok - cítime chuť a vôňu........... aaaaaaa..... aa aaaa.......... s pôžitkom vydávame tiché maznavé tóny a len čo skĺzne kúsok prvého sústa dolu hrdlom, znovu napĺňame hubu a vychutnávame to opakovane zas a zas ...aaa... ach ... ešteeeee. ešteeeee.................... NO POVEDZTE...........NIE JE TO ROZKOŠ?
rea1
@arasidka , ty by si mala písať poviedky pre dospelých. erotika by bola aj v tanieri polievky z vývarovne 2. cenovej. aaaaach ... ešteee ... :-))))) ... potom vdýchneš to suché kakao z povrchu, začneš sa dusiť, úhľadne modrať, kašlať a následne červenať ... a až to bude ten pravý zážitok. :-)) ja som pochopila, čo obrázkom básnik chtěl říci, ale ... akosi sa mi to eee.
arasidka
@soncya , čo moje písanie, ale tie tvoje buchty-buchtičky - to je zážitok. Už dlho ma moji chlapi otravujú, aby som ich napiekla, tak som im sľúbila, že keď Oskar zmúdrie a nebude tak žhaviť, dočkajú sa aj poriadnych buchiet. Šak - keď sa ale vydaria, nie?
No, sme vo varení, a možno sa dá aj trošku ináč o tom písať, ako koľkokrát a ktorým smerom zamiešať varechou, či podliať, lebo... a tak, tak som si spomenula na atmosféru pred pár rokmi v robote. Občas / skoro furt pravidelne raz týždenne!!/ sme si priniesli do kancelárie zákusky. Buď klasický veterník, poliaty karamelovou cukrovou maškrtou navrchu, alebo to bolo krémeš, alebo inšie, kto na čo mal chuť. A taká prestávka medzi papierovaním, telefonovaním, stláčaním gombíka na otvorenie dverí, že by sme kľúčom nemuseli behať hore-dole schodmi, bo naše oddelenie bolo uzavreté a dnu sa dostal len ten, komu sme otvorili, alebo ten, komu sa k nám za každú cenu veru nechcelo!
No a tak sme si odkrajovali, nohy vyložené pohodlne pred sebou a znovu a znovu, samé joj, a ach, a boooože, to je rozkoš,až to zaujalo našich kolegov, ktorí to nemohli prepočuť. Že - čo stvárate baby jedny? Tak som tomu mladému, čo vošiel povedala: "To víš synku, ty ešte neznáš ako to je , si tu na tomto svete prociva nám velyce len krátku chvilku... tak ci to krátkymi vetami vysvetlým- kukny sa na nás, šecko baby v zrelem veku, móžeš v živoce čo chceš robit, raz dóndeš k temu, že najvačšá rozkoš po padesátke je kus néčeho dobrého do huby - jak tento koláček, vidzíš ho? Na, synku my temu hovoríme "orálny sex po padesátke", zaručene každej dobre padne .
Prepáčte dámy, ak ste od tohoto textu očakávali nejakú hlbokú myšlienku - hi hi hi....
lanabard
ani nie, len som si uvedomila tú smutnú pravdu, že dobré jedlo vo mne dokáže vyvolávať úžasné pocity a potom je to vidieť nielen na váhe ale aj na mne...



 



TOPlist