Piškótový zákusok
Piškótový zákusok

Svieži pudingový piškótový dezert videorecept

cesminaz - fotkacesminaz, 16. septembra 2021

Fajnový piškótový dezert sviežej pomarančovej chuti, ktorý pripravíte len z 3 surovín! Zvládne ho každý a máte ho hotový už za pár minút. Zobraziť celý popisFajnový piškótový dezert sviežej pomarančovej chuti, ktorý pripravíte len z 3 surovín! Zvládne ho každý a máte ho hotový už za pár minút. Padne vhod najmä keď máte málo času, alebo potrebujete narýchlo pripraviť niečo sladkého ;-)
Zdroj: Môj blog cesminazuenal.blogspot.com

Svieži pudingový piškótový dezert (videorecept)
Foto: cesminaz

Suroviny

2 l (100 %-ný)
3 bal.
cca 500 g




Postup

  1. 1

    Z pomarančového džúsu a vanilkových pudingov uvaríme klasicky akoby puding, jedine že tu sa namiesto mlieka použije džús :-) Džús môžete kľudne obmieňať, dáte si chuťovo aký chcete.

  2. 2

    Následne do sklenej podlhovastej misky poukladáme na spodok 1 rad piškót. Zalejeme pudingom a naukladáme znova piškóty. Tento postup zopakujeme kým sa nám puding a piškóty neminú. Ak chcete, môžete použiť aj malé mištičky alebo poháre :-)

  3. 3

    Napokon necháme zopár hodín náš dezertík postáť, aby stuhol a piškóty pekne zmäkli :-) Po stuhnutí sa dá dezertík krásne pokrájať.

    Svieži pudingový piškótový dezert (videorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Dezertík je výborný, sviežej chuti a kľudne ho môžete podávať hoci aj so šľahačkou :-) Prajem dobrú chuť!

    Svieži pudingový piškótový dezert (videorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

Diskusia k receptu

izabella929
@cesminaz , veľmi dávno som nevidela tvoje recepty, chodím sem málo...ale tento je povedený,.... hoci tu som bola kritizovaná za používanie piškót v zákuskoch..už som uvažovala, že si piškóty budem piecť sama...takýto jednoduchý zákusok bez pečenia sa mi tiež páči..si veľmi šikovná...)
veľa zdaru milá @cesminaz ..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia