Recepty, kde je škoricová kôra
Rebarborovo-škoricový džem
Je čas rebarbory a tento je jednoducho výborný. Škoda ho nedať. Kto chce s rumom,...
Tajine z kozľacieho mäsa so sušenými marhuľami, slivkami a medom
Pri tomto výraznom, korenistom zimnom jedle typickom pre Severnú Afriku som sa inšpirovala receptami...
Hruška varená v červenom víne s vanilkovým krémom
Do kastrola nalejeme víno, pridáme škoricovú koru, klinčeky, kryštálový cukor a spolu povaríme cca 10 minút. Medzitým...
Rýchly jablkový koláč s obrubou
Zunovali sa mi "štrúdle" z lístkového cesta a keďže ma tlačil čas a nemala som čerstvé...
Čerešňový likér II
cukrový roztok, pripravíme ho zo 125 g cukru ktorý krátko povaríme v 1 / 4 l...
Čerešňový likér I
Čerešne umyť a odkôstkovať. Čerešne, rozlúsknuté a vybraté jadrá z čerešňových kôstok, škoricu, ...
Medovníky vianočné
Tieto medovníky som vypiplávala niekoľko rokov, kým som dospela k terajšiemu zjednodušeniu. Kvôli času už...
Rebarborový kompót s bielym vínom
Rebarboru olúpeme, umyjeme a nakrájame na kúsky asi 3 cm veľké. Zalejeme bielym vínom a...

Rebarborovo-škoricový džem
Je čas rebarbory a tento je jednoducho výborný. Škoda ho nedať. Kto chce s rumom,...

Tajine z kozľacieho mäsa so sušenými marhuľami, slivkami a medom
Pri tomto výraznom, korenistom zimnom jedle typickom pre Severnú Afriku som sa inšpirovala receptami...

Hruška varená v červenom víne s vanilkovým krémom
Do kastrola nalejeme víno, pridáme škoricovú koru, klinčeky, kryštálový cukor a spolu povaríme cca 10 minút. Medzitým...

Rýchly jablkový koláč s obrubou
Zunovali sa mi "štrúdle" z lístkového cesta a keďže ma tlačil čas a nemala som čerstvé...

Čerešňový likér II
cukrový roztok, pripravíme ho zo 125 g cukru ktorý krátko povaríme v 1 / 4 l...

Čerešňový likér I
Čerešne umyť a odkôstkovať. Čerešne, rozlúsknuté a vybraté jadrá z čerešňových kôstok, škoricu, ...

Medovníky vianočné
Tieto medovníky som vypiplávala niekoľko rokov, kým som dospela k terajšiemu zjednodušeniu. Kvôli času už...

Rebarborový kompót s bielym vínom
Rebarboru olúpeme, umyjeme a nakrájame na kúsky asi 3 cm veľké. Zalejeme bielym vínom a...