Zlodejské rizoto

pukyna - bez fotkypukyna, 16. júna 2017
Zlodejské rizoto
Foto: pukyna
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
 sterilizovaná
 sterilizovaný
 sterilizovaná




Postup

  1. 1

    Uvarenu ryžu si nasypeme do misky.

  2. 2

    Pridáme tavený syr a zeleninu, okoreníme a posolíme, na koniec môžme posypať postrúhaným syrom.

Diskusia k receptu

mitzy
@Radost Ešte nevymysleli aplikáciu, že by som ti cez net posunula jedlo, ale aj to bude raz :)
hadik
Varechu sledujem už dlhé roky a zdá sa mi, že kedysi tu vystupoval jeden týpek, ktorý sa opakovane hrdil tým, že bol zlodej, dačo ešte za minulého režimu kradol, tuším to bolo mäso (alebo nejaké iné jedlo?), na nick si ale nespomeniem, bolo by dobré mu recept aspoň dodatočne venovať.

Cici @mitzy , chcelo by to trochu zmyslu pre humor. :-)
redakcia
Príspevok od @Radox1 bol upravený (bod 9 Podmienok a pravidiel používania internetového portálu Varecha.sk).
mitzy
@Hadik (16.6.2017 22:49)
Vďaka suchárom ako som ja tvoj zmysel pre humor na vareche hviezdi a nemá konca kraja ako tvoj Brutusko, tak buď rád ;)
radox1
@Julica (16.6.2017 23:34)

ale no tak,naco to zavádzanie,ako praktizuju nase media.
---UPRAVENÉ REDAKCIOU---
julica
Načo? Lebo to uráža mňa aj všetkých rómov, nie je to hrdinské, skôr chudácke, vyvršovať s ana najslabších a posilňovať si tak ego. Na Slovensku je veľa nenávisti a polarizovania skupín, nezdá sa mi to vtipné, o korektnosť až tak nejde, skôr o trápnosť a morálny aspekt.
radost
@Julica (17.6.2017 11:25)

..najslabší sú deti..starci..chorí...romovia sú vo väčšine špekulanti..prijali sme do našej rodiny romku..veľmi bohatá skúsenosť..hovorme otvorene...s korektnosťou ideme do pekla..
mitzy
@Radost (17.6.2017 11:51)

Lenže systém je zlý. Ja som zas mala možnosť chodiť do rómskej osady cez jeden projekt na týždeň, poviem ti, že tie detičky ako biedne žijú je na plač. Ale nemajú inú možnosť. Tie ich očká vždy keď prišli ku mne nikdy nezabudnem. Boli detsky čisté žiadna špekulácia. Boli úžasné, písala som si s nimi, učila som ich písmenká. Ony nie sú zlé. Keď niekto žije v takých podmienkach, jasné že ide na drevo. Na drevo do lesov chodili predsa i bieli chudobný a Mária Terézia to potom zvolila s tým, že treba vysádzať nové stromčeky. Ľudia berú, aj drancujú, takí sme aby sme prežili, v 30-tych rokoch sa tiež muselo mnoho vysádzať. Po nás potopa. Klčujú sa dažďové pralesy, vyrubujú sa lesy vo veľkom, lesy sa menia na role na pestovanie kukurice a iných plodín na vykrmovanie dobytku na mäso, mäso sa vyhadzuje vo veľkom z hypermarketov, je prebytok a pritom hlad vo svete! Tu je problém. Keby nemáš inú možnosť, tiež ideš na drevo. Je by som šla tiež, keby je to jediná možnosť ako mať teplo v chajde, však to je to hrozné.
jack
@Mitzy (17.6.2017 12:11)

Mitzy -Palec hore.Super si to napísala,je to proste fakt.Deti sa rodia s čistou dušičkou,len nemôžu za to do akej rodiny sa narodia.Tak potom aj žijú.A čo vidia doma,to aj ony potom robia.Nemajú vzor,česť výnimkam.Niektorý" biely" žijú ešte horšie.Poznám.
julica
Neviem, co myslis korektnostou, ale ja chudobnym do zlodejov nenadavam. starci a deti su aj romovia, fakt neviem, o com to rozpravas. peknu sobotu ti prajem od cigáňov
hadik
Ako sa dá od varenia prepracovať až k politickej korektnosti… To nemáte podobných debát dosť v TV? Neviete sa zasmiať na jednom obrázku? Veď s humorom je svet krajší.

Cici @mitzy , Brutusko ťa pozdravuje, ale sucháre nemá rád.
evanaaa
Všetko sa dá zjesť, aj toto zeleninové rizoto, no ja bez taveného syra....len nechápem, prečo Zlodejské, čo ukradlo, komu?
petrkluc
To jako vážně?

@Evanaaa (17.6.2017 18:46)

Sníst se to dá, zda to jídlo nepoputuje hned i opačnou cestou, to je ovšem jiná věc.
zolik
@Julica 21:50
podla mna nezalezi. Na tejto stranke je to o receptoch a vareni, peceni, konzervovani, dobrych napadoch a radach, nie o narodnosti, prislusnosti a o tom kde kto zije, ake ma vierovyznanie, alebo kolko ma vlasov na hlave :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia