Živánska v pahrebe

Slnko svieti a kazdeho z nas to laka von grilovat, opekat atd... tak si myslim, ze urcite nemozme zabudnut na zivansku, ktoru si sice vieme spravit aj doma ale ruku na srdce. Nikdy to nebude take dobre ako na pahrebe :) Ak chcete mozete si do tej svojej pridat rajciny a papriku. Ja nedavam.

4
porcie
20 min
príprava
90 min
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 g
200 g
200 g (pliecko alebo krkovička)
4 ks
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Zemiaky, cibulu a maso nakrajeme. Dochutime solou, korenim, paprikou a poriadne premiesame. Pridame pokrájanú slaninu, klobasku a trocha oleja a dame do alobalu a zabalime.

  2. 2

    Do pripravenej pahreby vlozime zivansku v alobale. Zahadzeme zeravymi uhlikmi. Pecieme v pahrebe 1-1,5 hodiny.

  3. 3

    Hotove vyberieme, nechame vychladit a potom smelo do jedenia.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist