Živánska
Živánska

Živánska v pahrebe

moznodobremoznozle - fotkamoznodobremoznozle, 4. mája 2018

Slnko svieti a kazdeho z nas to laka von grilovat, opekat atd... tak si myslim, ze urcite nemozme zabudnut na zivansku, ktoru si sice vieme spravit aj doma ale ruku na srdce. Nikdy to nebude take dobre ako na pahrebe :) Ak chcete mozete si do tej svojej pridat rajciny a papriku. Ja nedavam.

4
porcie
20 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 g
200 g
200 g (pliecko alebo krkovička)
4 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky, cibulu a maso nakrajeme. Dochutime solou, korenim, paprikou a poriadne premiesame. Pridame pokrájanú slaninu, klobasku a trocha oleja a dame do alobalu a zabalime.

  2. 2

    Do pripravenej pahreby vlozime zivansku v alobale. Zahadzeme zeravymi uhlikmi. Pecieme v pahrebe 1-1,5 hodiny.

  3. 3

    Hotove vyberieme, nechame vychladit a potom smelo do jedenia.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu