Živánska
Živánska v pahrebe
Autor receptu: moznodobremoznozle
Slnko svieti a kazdeho z nas to laka von grilovat, opekat atd... tak si myslim, ze urcite
nemozme zabudnut na zivansku, ktoru si sice vieme
spravit aj doma ale ruku na srdce. Nikdy to nebude take dobre ako na pahrebe :)
Ak chcete mozete si do tej svojej pridat rajciny a papriku. Ja nedavam.
4 porcie |
20 minút príprava |
90 minút tepelná úprava |
Postup
- Zemiaky, cibulu a maso nakrajeme. Dochutime solou, korenim, paprikou a poriadne premiesame. Pridame pokrájanú slaninu, klobasku a trocha oleja a dame do alobalu a zabalime.
- Do pripravenej pahreby vlozime zivansku v alobale. Zahadzeme zeravymi uhlikmi. Pecieme v pahrebe 1-1,5 hodiny.
- Hotove vyberieme, nechame vychladit a potom smelo do jedenia.