Zemiakový mozoček

redakcia - fotkaredakcia, 29. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 ks
4 PL
3 ks
4 ks
250 ml




Postup

  1. 1

    Zemiaky olúpeme a pokrájame na menšie kocky. Na tuku speníme cibuľu, pridáme zemiaky, ochutíme rascou, osolíme, podlejeme vývarom a podusíme domäkka.

  2. 2

    Primiešame na menšie kúsky pokrájané rajčiny, ešte krátko podusíme a nakoniec primiešame rozšľahané vajcia a zmes miešame, kým vajcia zhustnú.

  3. 3

    Porcie posypeme pažítkou a podávame so zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia