Foto: fitlife
Jednoduchý, zdravý a chutný obed alebo večera :)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
400 g |
|
3 ks |
|
150 g |
|
1 ks žltá |
|
200 g údené |
|
1 PL |
|
200 ml na varenie |
|
50 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
50-100 g |
|
čerstvé nasekané |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v osolenej vode. Papriku nakrájame na väčšie prúžky. Paradajky, cuketu, zemiaky na kolieska a tofu na obdľžniky.
- 2
Zeleninu, zemiaky a tofu striedavo naskladáme do zapekacej misy vymastenej maslom. Zahrejteme smotanu spolu so smotanovým syrom a za stáleho miešania pridáme soľ, korenie a muškátový oriešok, nalejte na zemiaky .Posypeme syrom a pečieme 20 minút pri 180 ° .
- 3
Medzitým si opražíme slnečnicové a tekvicové semienka. Na kocky nakrájaný Feta syr zmiešame s bylinkami a semienka+ môžeme pridať orechy. Pri podávaní dáme túto zmes na vrch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Fotku mám iba "surovú" :-)