Zemiakový gratin s údeným tofu

Autor receptu: fitlife

Jednoduchý, zdravý a chutný obed alebo večera :)

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Zemiaky uvaríme v osolenej vode. Papriku nakrájame na väčšie prúžky. Paradajky, cuketu, zemiaky na kolieska a tofu na obdľžniky.
  2. Zeleninu, zemiaky a tofu striedavo naskladáme do zapekacej misy vymastenej maslom. Zahrejteme smotanu spolu so smotanovým syrom a za stáleho miešania pridáme soľ, korenie a muškátový oriešok, nalejte na zemiaky .Posypeme syrom a pečieme 20 minút pri 180 ° .
  3. Medzitým si opražíme slnečnicové a tekvicové semienka. Na kocky nakrájaný Feta syr zmiešame s bylinkami a semienka+ môžeme pridať orechy. Pri podávaní dáme túto zmes na vrch.