Zemiakový gratin s údeným tofu
Autor receptu: fitlife
Jednoduchý, zdravý a chutný obed alebo večera :)
4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút na 180 °C |
Postup
- Zemiaky uvaríme v osolenej vode.
Papriku nakrájame na väčšie prúžky. Paradajky, cuketu, zemiaky na kolieska a tofu na obdľžniky.
- Zeleninu, zemiaky a tofu striedavo naskladáme do zapekacej misy vymastenej maslom. Zahrejteme smotanu spolu so smotanovým syrom a za stáleho miešania pridáme soľ, korenie a muškátový oriešok, nalejte na zemiaky .Posypeme syrom a pečieme 20 minút pri 180 ° .
- Medzitým si opražíme slnečnicové a tekvicové semienka. Na kocky nakrájaný Feta syr zmiešame s bylinkami a semienka+ môžeme pridať orechy. Pri podávaní dáme túto zmes na vrch.